Erkek bebek isteyenler

Demetgelinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
55
29
3
25
Mrb arkadaşlar iki kız çocuğu annesiyim ve 15 haftalık gebeyim henüz cinsiyeti belli değil ama sağlıklı hayırlı bi oğlumun olmasını çok istiyorum hani derler ya rüyada anahtar görürsen erkektir diye artık kafama takıla takıla onuda gördüm bugün işte tarihten bebeğin cinsiyetini belirleme uygulamasına baktım ve kız çıktı hareketlerini hissediyorum yaklaşık bir haftadır ve üst bölgede hareketler var belirtilerden bir şey anlayamıyorum çünkü herkes bir şey diyor ya benim kadar takan anneler varmi bi yardım edin

Mrb arkadaşlar iki kız çocuğu annesiyim ve 15 haftalık gebeyim henüz cinsiyeti belli değil ama sağlıklı hayırlı bi oğlumun olmasını çok istiyorum hani derler ya rüyada anahtar görürsen erkektir diye artık kafama takıla takıla onuda gördüm bugün işte tarihten bebeğin cinsiyetini belirleme uygulamasına baktım ve kız çıktı hareketlerini hissediyorum yaklaşık bir haftadır ve üst bölgede hareketler var belirtilerden bir şey anlayamıyorum çünkü herkes bir şey diyor ya benim kadar takan anneler varmi bi yardım edin
umarım istediğiniz gibi olur tabi önce hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah

Merhaba canim.
Benim bir oglum var Rabbime emanet.
Belirtilerimi yazayim sana: deliler gibi eksi yedim, kilo kilo erik yedim. Her sey kokuyordu, mide bulantilarim cok oldu. Ilk 3 ay kilo verdim.
Cildim ve saclarim guzellesmisti.
12nci haftada erkege benziyor dedi dr, 16+2 de kesinlesti.
Senin de bi oglusun olur ins canim

Merhaba canim.
Benim bir oglum var Rabbime emanet.
Belirtilerimi yazayim sana: deliler gibi eksi yedim, kilo kilo erik yedim. Her sey kokuyordu, mide bulantilarim cok oldu. Ilk 3 ay kilo verdim.
Cildim ve saclarim guzellesmisti.
12nci haftada erkege benziyor dedi dr, 16+2 de kesinlesti.
Senin de bi oglusun olur ins canim
Demekki cinsiyetin asermekle alakası yok cnm çünkü ilk kızımda ben aynısını yaşadım amin inşallah saol cnm

Aşerme ile cinsiyetin pek alakası yok bence ben ilk gebeliğim de inanılmaz kustum hiç birşey yiyemiyor dum onun içinde sürekli hastanede yattım serum lar ile besleniyor dum.

Şimdi yine hamileyim ve bunda hiç kusmam olmadı sadece hafif kokulara duyarlı dim herşeyi de yiyorum ilk in de tavuk görünce bulanır di bunda mangala özellikle bayılıyorum :KK48:

İlk çocuğum kız di buna da kıza benziyor dediler 21 haftada allah önce hayırlı evlatlar versin ama insan ister tabi ki her iki duygudan da tatma yı rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Aşerme ile cinsiyetin pek alakası yok bence ben ilk gebeliğim de inanılmaz kustum hiç birşey yiyemiyor dum onun içinde sürekli hastanede yattım serum lar ile besleniyor dum.

Şimdi yine hamileyim ve bunda hiç kusmam olmadı sadece hafif kokulara duyarlı dim herşeyi de yiyorum ilk in de tavuk görünce bulanır di bunda mangala özellikle bayılıyorum :KK48:

İlk çocuğum kız di buna da kıza benziyor dediler 21 haftada allah önce hayırlı evlatlar versin ama insan ister tabi ki her iki duygudan da tatma yı rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Aynen cnm hayırlı sağlıklı olsun :anneadayı:

Benmde bir kizim var bende erkek bebek belirtilerini cok arastirdim bisey anlamadim daha 10+3gunlugum bakalm nasibimizde ne var

Rabbim hayırlısıyla kim neyi istiyorsa eğer nasip etsin benimde bi kızım var İsterim ki Rabbim oğlumun olmasını nasip eylesin ama bazı kişiler çok acımasız yorum yapıyorsunuz üzmeyin lütfen bana bilgi verir misiniz erkek bebek için ♥️

Rabbim hayırlısıyla kim neyi istiyorsa eğer nasip etsin benimde bi kızım var İsterim ki Rabbim oğlumun olmasını nasip eylesin ama bazı kişiler çok acımasız yorum yapıyorsunuz üzmeyin lütfen bana bilgi verir misiniz erkek bebek için ♥

Back
X