erkek bebek isteyenlerin yeri

blue_lal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
235
13
68
evet arkdaslar Yuce rabbım once sağlıklı hayırlı uzun ömürlü vatana millte hayırlı bır evlat versın hepımıze.evlat evlattır fakat yınede yapılabılceklerı denemek ıstıyorum .olmadıgı zaman kısmet derım ama yapmadıgım zaman acaba? dıye aklımda kalmasını ıstemıyorum.lutfen önyargılı olmayn kızlar.bı avukat olarak yıllar once erkek bebek ıstıyorum baslıklarına 'ne ınsanlar var'demıstım.ısın ıcıne gırınce oyle olmuyor maalesef.sımdı benımle bu yolculuga cıkacak arkdaslarıma Allah yardımcımız olsun dıyorum.tecrubelı yanı erkek annelerın paylasımlarını beklıyorum..

evet arkdaslar Yuce rabbım once sağlıklı hayırlı uzun ömürlü vatana millte hayırlı bır evlat versın hepımıze.evlat evlattır fakat yınede yapılabılceklerı denemek ıstıyorum .olmadıgı zaman kısmet derım ama yapmadıgım zaman acaba? dıye aklımda kalmasını ıstemıyorum.lutfen önyargılı olmayn kızlar.bı avukat olarak yıllar once erkek bebek ıstıyorum baslıklarına 'ne ınsanlar var'demıstım.ısın ıcıne gırınce oyle olmuyor maalesef.sımdı benımle bu yolculuga cıkacak arkdaslarıma Allah yardımcımız olsun dıyorum.tecrubelı yanı erkek annelerın paylasımlarını beklıyorum..

meraba basligi tesadufen gordum ins rabbim herkesin dilegini verir.once sunu soylemek isterim arkadasim bazen ne yaparsan yap rabbimin dedigi oluyor tabiki bildiklerimizi denemekte fayda var.ben su anda 17 haftalik hamileyim iki kizim bu ucuncu hamileligim tam kesin degil ama galiba buda kiz.denedigim seyleri yazayim sana fikrin olsun yumurtlama gunu diye duymustum adetin 20. gunu iliski oldu kopekleme pozisyon oldu esim 5-6 gun bosalmadi iliskiden sonra ayaklarimi kaldirdim sag tarafima yattim bakalim hayirlisi.ayin onunda randevum var ins ogrenebilirim kesin olarak herseyin hayirlisi.senin kacinci bebek olucak allah nasip ederse

dur bbakalım sonuc ne olcak yaz ama buraya_?bırde neden 20 gun ılıskı oldu cnım?adet don ne kadar suruyor

erkek bebek ıcın catlatma ıgnesı kullanmak ıstıyorum hemde cın takvımıne denk gtırcem fakat kan yenılenme tutmuyor acaba bırazdaha bekleyıp hersı denk geldıgınde mı catlatma ıgnemı olsam?fıkır verın kızlar yaa

erkek bebek ıcın catlatma ıgnesı kullanmak ıstıyorum hemde cın takvımıne denk gtırcem fakat kan yenılenme tutmuyor acaba bırazdaha bekleyıp hersı denk geldıgınde mı catlatma ıgnemı olsam?fıkır verın kızlar yaa

cnm bence en iyisi bi doktora danis ve yardim iste.yumurta takibi yapan doktorlar varmis ben turkiyede olmadigim icin yumurtlama testi kullandim

ay masalah allah bagıslasın..benım ılk:)esımde kadın dogum doktoru:)takıp yapıyoruz zaten ama cın ve rusa gore mı yapsam bılemedım yaa:/

aaa kımse erkek bebıs ıstemyor zannımca.oglu olanlar sızden tecrubelerınızı paylasmanızı ıstıyorum.takvım kullananlar hangı takvımı kullandılar yzrsanız sevınırım saygılar..

en garanti senin yapacagın canım takip ve çatalatma ignesi takvimlerin bir tutsa digeri tutmuyor
egerki istedigin olmazsa Alllahın vardır bir bildigi
biri bi hesaplam yapıyodu yumuta sperm seçiyomuş bazı aylar kız bazı aylar erkek spermi kabul edermiş
şöyle bişey yazmıştı ALLAH vermeyecekse o ay hamile kalınamaz diyodu istedigin kadar ayarla artık

canm sana mesaj atmayı denedım olmadı 100 olması gerekıyormus.evet teraavete onu sorcaktım .aslında esımın dedıgı cok sacma bıyolojık durum desede ben sonradan pısman olmak ıstemıyorum ıkı ay ıcınde ınslh arastırmalarımla durumu buutunlestırcem.bırde su bbek cınsetını soyleyen baslıkta kı formul neymıs?bulamadım ben

bak gecen ay esımın dogruttugu bebeklerın 12 den 9 u kızdı .esım dıorkı bıyolojk oludugu kadar ay yatkınlıgıda var cogu zaman bazı aylar hıc erkek gelmedıgıde olmus.aslında dosyaları acıp bu ıslemı ugrassam dıyor.ama canım sonradan keske demeyım dıye ugrasıorum yuce rabbım saglıklısını versın:)onmlı olan hayırlı evlat saglıklı evlat.ıkıncısı esımın ozelı yok devlette sen hangı sehırdesın?tabıkı yardımcı olurum arkdasım

canm sana mesaj atmayı denedım olmadı 100 olması gerekıyormus.evet teraavete onu sorcaktım .aslında esımın dedıgı cok sacma bıyolojık durum desede ben sonradan pısman olmak ıstemıyorum ıkı ay ıcınde ınslh arastırmalarımla durumu buutunlestırcem.bırde su bbek cınsetını soyleyen baslıkta kı formul neymıs?bulamadım ben

orda cevap yazdım canım

merhaba,

eşiniz bir kadın doğumcu olarak cinsiyeti belirleyenin de kendisi olduğunun farkındadır değil mi?

bebeğin cinsiyeti daha 5.haftadan itibaren belli olur ancak henüz uzuvları tam olarak gelişmediğinden ultrasonda gözükmez .

şu kadarını söyleyeyim o cinsiyet takvimleri vs işe yaramıyor bizzat tespit etmiş biri olarak söyleyebilirim.. çin takvimine göre ve yıl muhabbeti vardı bide 3 yılda bir kadınların hücreleri yenılenıyor 4 yılda bırde erkeklerın hücreleri yenileniyormuş.. kızım olacaktı ve ben havalara uçtum kız kız diye 6+2 iken düşük yaşadım..bebeğe genetik uygulandığnında cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik.. görümcemin,2 arkadaşımın ve kuzenleriminkide tutmadı erkek için ayarladılar kız bebekleri oldu.

cinsiyet konusunda erkeğin sperminin yanı sıra ailesel faktörler genetik faktörler(erkek ve kadının dna ların 47xxx yada 46xxy gibi) vs pek çok çeşitli sebebleri vardır..

o yüzden Rabbimden hayırlısını istemek gerekli..

şimdi ben sana kendi durumumu yazayım benim dnamda bozukluk çıktı 47xxx olarak + kanda pıhtılaşmam var homozigot olarak ben mecburen pgtli tüp bebek yaptırmak zorundayım (eşinize sorabilirsiniz ne anlama geldiğini) ,Allahıma bin şükür problem sadece bende (6yıllık evliyim ve bebişe hasretim :43: Allah kimseye yaşatmasın)

kızmış erkek evlatmış ayırma lüksümüz yokmuş onun idrakına varmış bulunmaktayım..

siz bu lükse devam etmek yerine nacizane tavsiyem..burdaki açılan topikteki arkadaşların ne dualarla hamile kalabildiklerini okuyun..daha yetmezse sizi tüp bebek özel bölümüne de bekliyorum..

iyi akşamlar dilerim.

merhaba kızlar..oncelıkle ıskorpıt gecmıs olsun uzuldum umarım en kısa zamanda yuce rabbım sana saglıklı vatana hayırlı bı bebıs verırı ınsalh.ben hemen hemn tum baslıkları okuyorum az cok.fakat burda olan yazan yorum yapan yada ısteyn esım degıl benım.hr mesjımda yazarım hayırlısyla saglıklı bebek versın rabbım dıye.ayrıca tusda derece yapmıs en ıyı fakulteyı bıtrmıs 10 yıllık dr olrak esımın bu konudakı yorumu bıyolojık olmakla bırlıkte aylara gore cınsıyetın degıstıgı.(tabıkı ıstısnalar vardır)belkıde denemelerım bosuna belkı bende uzun sure hamıle kalmaıycam hıc hesapta olmayan seyler cıkacak allah korusun dusmanıma bıle vermesın hersy ınsanlar ıcın.ama ben denemedım demek ıstemıyorum bak cevrendekıler denemıs gormus olmadı dıyorsun.bnde ılerıde deneseydm dememek ıcın bunları yapıyorum hııı su da var esıme kontrole gelenlerın cogu cın denedık tuttu dıye cıglıklar atyormus.zaten bu yolada ılk bunlar ıcın cıktım.o ınanmıyor ama ben ınanıyorum.sen yınede benı elstrme arkadasım olur mu?

mısafır arkdasım:)
canım valla esım dıyor genler etken fakat aylara gore egılım de cokmus bı ay hıc erkek olmuyor bı ay hıc kız oluyor mutlaka ıstısnalar vardır.karbonat muhbbetı cok forumda kesınlkle sakıncalı.ovulasyon zamanı ılsıkı onemlı.o cok ınanmıyor takvıme ama ben ınanıyorum cunku cınsyt ıcın glenlerdn aglayanda cıglık atanda oluyormus cın takvımı yaptık tuttu dıyorlamıs.bakalım hayırlısı bızım nasıl olcak.esım dıyor bu ıse gıreyım dosyaları ındırıp ınceleme yapmam lazım dıyor ama zamanı yok adamın taa kardes sayısından baslamam gerek dıyor.hayırlısı hersyın canım ya

hılalyas canım ankaranın ılcesındeyız.bak esım dıyor kı esınde sorun olma ıhtımalı yuksek spermslerı ıncelenckmıs daha fazla zaman kaybetmesın once esıne baktırsın sonra olmadı catlatma ıcın yonlendırme yapcaz canım senı tamammı sen gıt bı esınle onc

Back
X