erkek bebek isteyenlerin yeri

kızlar buarda ben buraya takıldıgımdan berı ıslerım kaldı hep :)bu hafta 3 davam var ınclemem gerken dosyalar var kızlar dua edın bana ve bebısıme:) ben yıne gırcem ama buarlar cok yogunum oyuzden buaralar gıremeyebılırım.hepınızı optum heyecanımı mutlulugumu hıc tanımadıgınız benle paylastınız yardımcı oldunuz hepınıze cook tesekkur ederım.guzel arkdaslıklar kurcagımı dusunuyorum.sımdıden aynı donemın 4 annesıyle tansıtım:)daha cok bebıs olsun bereketlı olsun sayfam ınslh bol bol erkek bebısler cıksın ısteyene rabbım kız bebıs versın.en onemlısı sonuc ne olursa olsun yavrularımız sağlıklı vatana hayırlı akıllı ve

Bu topik kapandi mi mavi senin bebegin cinsiyeti ne oldu cok merak ettim

erkek canım topıc kapanmadı yazıyorlar ozelden baan ordan cvplıyorum

evet arkdaslar Yuce rabbım once sağlıklı hayırlı uzun ömürlü vatana millte hayırlı bır evlat versın hepımıze.evlat evlattır fakat yınede yapılabılceklerı denemek ıstıyorum .olmadıgı zaman kısmet derım ama yapmadıgım zaman acaba? dıye aklımda kalmasını ıstemıyorum.lutfen önyargılı olmayn kızlar.bı avukat olarak yıllar once erkek bebek ıstıyorum baslıklarına 'ne ınsanlar var'demıstım.ısın ıcıne gırınce oyle olmuyor maalesef.sımdı benımle bu yolculuga cıkacak arkdaslarıma Allah yardımcımız olsun dıyorum.tecrubelı yanı erkek annelerın paylasımlarını beklıyorum..

Öncelikle dilerim en kısa zamanda istediğin erkek bebeğe kavuşursun. Benimde bir kızım vardı ve erkek çocuk için kesin olması adına risk olmaması için Kıbrısa gittim bu konuda uzman doktor ve tüp bebek merkezi var. sadece erkek embırıyolar transfer edılıyor. Dr Murat Vural ve Girit Tüp bebek merkezinde yaptım bende. Başarı olanları oldukca iyiydi. ve şükürler olsun ki artık bir oğluşum var. sizde hala kavuşamadıysanız kesin gidin derim. netten araştırın oldukca iyiler bu konuda. Rabbim gönlünüze göre versin. sevgiler, Ayşegül.

arkadaşlar ben neler yaptım neler bir oğlum olsun diye ama tutturdum sonunda benimki iğneden sonraki 34. ve 36 . saat sonra 2 defa ilişki oldu ama sabah ilişkileri oldu bence ovulasyon olduğu gün veya ovulasyona en yakın dönemde ilişki olması gerekiyor bide sık ilişkinin bence bi mahsuru yok hızlı hareket eden y spermi daima hazır olmalı

meraba basligi tesadufen gordum ins rabbim herkesin dilegini verir.once sunu soylemek isterim arkadasim bazen ne yaparsan yap rabbimin dedigi oluyor tabiki bildiklerimizi denemekte fayda var.ben su anda 17 haftalik hamileyim iki kizim bu ucuncu hamileligim tam kesin degil ama galiba buda kiz.denedigim seyleri yazayim sana fikrin olsun yumurtlama gunu diye duymustum adetin 20. gunu iliski oldu kopekleme pozisyon oldu esim 5-6 gun bosalmadi iliskiden sonra ayaklarimi kaldirdim sag tarafima yattim bakalim hayirlisi.ayin onunda randevum var ins ogrenebilirim kesin olarak herseyin hayirlisi.senin kacinci bebek olucak allah nasip ederse
Can'ım bebegının cınsıyetı ne oldu

Kızlar Çin takvimine kesinlikle inanmayın.. Cinsiyet kadın ve erkegin DNA sına baglı birsey. Xxx ve Xxy Kromozom una baglı Erkek Kromozom unu Güclendirmek icin Karı koca 2 ay önceden Yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Muz patates fındık ve tatlı yemeniz gerekir ki Erkek kromozu %67 olsun. Ekşi ve gazlı iceceklerden sigara dan uzak durun.

Back
X