- 1 Mart 2014
- 96
- 10
- 18
geldimi canm resimler
Bende seni bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimi canm resimler
bak canm bak yolladım beğendiğin olursa burdan yaz istersen mail den geç gelioBende seni bekliyorumhemen bakaym
![]()
geldimi canm resimler
ozaman ilk mail gelmiş diğer 2 mail yolda canm bu arada sende telsizin ve bikaç parça cicilerinizin resimlerini ekler misinGeldi ama sadece gecelik yollamissinnevresimleride gormek isterim baska seylerde varsa usenme yolla bi bakayim yapalim guzel bi takas
![]()
canm adidas eşofman kaç yaş için fiyat ne bide orda duran ilk arabam mı oda satılık mı fiyat ne pantolon ihtiyacımız şimdilik yok dar paça falan gezmelik olursa düşünürüm şimdi bunlardan eşofman ve araba dikkatimi çekti gündüz pek giremiyorum şimdi halledelim oyuncak falan var mı yada elinin altında olan başka bişi bide mailler geldimiEki Görüntüle 1005036 bunlar suan elimin altnda olanlar. Hazirliksizim dun tesadufen kesfettim. Adidas esofman takimi bir kere yikandi hic giymedi siyah esofman tarzi ici polarli kislik pantolon ve kotun biride hic giyilmedi yazlik cok fazla tshirt short var ama yazliklarin icinde cogu LCW ve alman malı. Hepside gıpgıcır.
tmm canm takas olduğu için fiyat sormuyorum benm ürünlerin indirimli fiyatını sölicem ona göre sende okeylersinEki Görüntüle 1005040
Buda telsizimiz hic kullanmadik desem yeridir fisi duruyo olsa daha garantisi bile dolmadi bu telsiz aparatindan bir tane daha var yani iki adet normalde simdi isigi acmadan ancak birini bulabildimcizirti yapmiyo ses seviyesi ayarlaniyo ister akulu ister seyyar kullanabiliyosun mavi led ekran
esofman 86 cm. Oyuncak yok benim oglan suan arabalara merakli bende arayistayim. Senin mailden makyaj paleti lila nevresim ve kirmizi gecelik geldi sadece makyaj malzemem dukkan acabilecek kadar cok ve hepsi almanyadan markali urunler onu eledik nevresim de ben hazir olanlardan kullaniyorum bu tarz benim ceyizimdede var hic kullanmadim. Geriye birtek gecelik kaliyo oda kirmizicanm adidas eşofman kaç yaş için fiyat ne bide orda duran ilk arabam mı oda satılık mı fiyat ne pantolon ihtiyacımız şimdilik yok dar paça falan gezmelik olursa düşünürüm şimdi bunlardan eşofman ve araba dikkatimi çekti gündüz pek giremiyorum şimdi halledelim oyuncak falan var mı yada elinin altında olan başka bişi bide mailler geldimi![]()
var canm geceliği de mi beğenmedin yoksaesofman 86 cm. Oyuncak yok benim oglan suan arabalara merakli bende arayistayim. Senin mailden makyaj paleti lila nevresim ve kirmizi gecelik geldi sadece makyaj malzemem dukkan acabilecek kadar cok ve hepsi almanyadan markali urunler onu eledik nevresim de ben hazir olanlardan kullaniyorum bu tarz benim ceyizimdede var hic kullanmadim. Geriye birtek gecelik kaliyo oda kirmiziseni bos cevirmek istemiyorum yokmu baska alternatif
![]()
Geldi ama sadece gecelik yollamissinnevresimleride gormek isterim baska seylerde varsa usenme yolla bi bakayim yapalim guzel bi takas
![]()
Canm saatlerdir ugrastik emek verdik ama nasip kismet degilmis sanirim. Hepsi cok guzeller ama benim tarzm degil cok uzgunum. Baska sefere belki. Sana hayirli isler![]()