Bebek İkinci El Erkek Bebek Kışlık Kaban 86 cm Almanyadan

• Konu Sahibi Konu Sahibi eydm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geldi ama sadece gecelik yollamissin:31: nevresimleride gormek isterim baska seylerde varsa usenme yolla bi bakayim yapalim guzel bi takas :3:
ozaman ilk mail gelmiş diğer 2 mail yolda canm bu arada sende telsizin ve bikaç parça cicilerinizin resimlerini ekler misin

$CYMERA_20140303_020523.webp bunlar suan elimin altnda olanlar. Hazirliksizim dun tesadufen kesfettim. Adidas esofman takimi bir kere yikandi hic giymedi siyah esofman tarzi ici polarli kislik pantolon ve kotun biride hic giyilmedi yazlik cok fazla tshirt short var ama yazliklarin icinde cogu LCW ve alman malı. Hepside gıpgıcır.

$CYMERA_20140303_015945.webp

Buda telsizimiz hic kullanmadik desem yeridir fisi duruyo olsa daha garantisi bile dolmadi bu telsiz aparatindan bir tane daha var yani iki adet normalde simdi isigi acmadan ancak birini bulabildim :ssz: cizirti yapmiyo ses seviyesi ayarlaniyo ister akulu ister seyyar kullanabiliyosun mavi led ekran

Eki Görüntüle 1005036 bunlar suan elimin altnda olanlar. Hazirliksizim dun tesadufen kesfettim. Adidas esofman takimi bir kere yikandi hic giymedi siyah esofman tarzi ici polarli kislik pantolon ve kotun biride hic giyilmedi yazlik cok fazla tshirt short var ama yazliklarin icinde cogu LCW ve alman malı. Hepside gıpgıcır.
canm adidas eşofman kaç yaş için fiyat ne bide orda duran ilk arabam mı oda satılık mı fiyat ne pantolon ihtiyacımız şimdilik yok dar paça falan gezmelik olursa düşünürüm şimdi bunlardan eşofman ve araba dikkatimi çekti gündüz pek giremiyorum şimdi halledelim oyuncak falan var mı yada elinin altında olan başka bişi bide mailler geldimi :1:

Eki Görüntüle 1005040

Buda telsizimiz hic kullanmadik desem yeridir fisi duruyo olsa daha garantisi bile dolmadi bu telsiz aparatindan bir tane daha var yani iki adet normalde simdi isigi acmadan ancak birini bulabildim :ssz: cizirti yapmiyo ses seviyesi ayarlaniyo ister akulu ister seyyar kullanabiliyosun mavi led ekran
tmm canm takas olduğu için fiyat sormuyorum benm ürünlerin indirimli fiyatını sölicem ona göre sende okeylersin

canm adidas eşofman kaç yaş için fiyat ne bide orda duran ilk arabam mı oda satılık mı fiyat ne pantolon ihtiyacımız şimdilik yok dar paça falan gezmelik olursa düşünürüm şimdi bunlardan eşofman ve araba dikkatimi çekti gündüz pek giremiyorum şimdi halledelim oyuncak falan var mı yada elinin altında olan başka bişi bide mailler geldimi :1:
esofman 86 cm. Oyuncak yok benim oglan suan arabalara merakli bende arayistayim. Senin mailden makyaj paleti lila nevresim ve kirmizi gecelik geldi sadece makyaj malzemem dukkan acabilecek kadar cok ve hepsi almanyadan markali urunler onu eledik nevresim de ben hazir olanlardan kullaniyorum bu tarz benim ceyizimdede var hic kullanmadim. Geriye birtek gecelik kaliyo oda kirmizi :43: seni bos cevirmek istemiyorum yokmu baska alternatif :53:

esofman 86 cm. Oyuncak yok benim oglan suan arabalara merakli bende arayistayim. Senin mailden makyaj paleti lila nevresim ve kirmizi gecelik geldi sadece makyaj malzemem dukkan acabilecek kadar cok ve hepsi almanyadan markali urunler onu eledik nevresim de ben hazir olanlardan kullaniyorum bu tarz benim ceyizimdede var hic kullanmadim. Geriye birtek gecelik kaliyo oda kirmizi :43: seni bos cevirmek istemiyorum yokmu baska alternatif :53:
var canm geceliği de mi beğenmedin yoksa

Geldi ama sadece gecelik yollamissin:31: nevresimleride gormek isterim baska seylerde varsa usenme yolla bi bakayim yapalim guzel bi takas :3:

terlikler 37 38 no
$37 no beyaz.webp bu terlik 8 tl
$38 no siyah.webp buda 8tl
$buz gmlk.webp buda 8tl
$byzgmlk.webp bu bikez tek giyildi oyüzden 20 demiştim ama senn için 15tl
$çanta.webp bu çanta 10 tl
$Fotoðraf0578.webp bu 35 tl dedm ama sana özel 30tl
$kahve.webp buda 25ti senn için 20
$saks yan.webp $saks ön.webp bu terlik 15tl
$gece elbise yakýn.webp bu gece kıyafeti bikez kuzenimin düğününde giydin arkası yırtmaçlı çok şık 45 tl demiştim sana özel 40tl
$mayokin.webp $sarý.webp bu manken üzeindeki tangalı bende ki sarı ve boxerli mankendeki üst kısım aynı buda 10 tl
$sýfýr.webp bunun etiketi üstünde 45tl etiketli ben 20 diyorm buda çok şık
$8tl fýrfýrlý.webp bu giyildi 8 tl şimdilik bunlar beğenirsin inş. :18:

Canm saatlerdir ugrastik emek verdik ama nasip kismet degilmis sanirim. Hepsi cok guzeller ama benim tarzm degil cok uzgunum. Baska sefere belki. Sana hayirli isler :50:

Canm saatlerdir ugrastik emek verdik ama nasip kismet degilmis sanirim. Hepsi cok guzeller ama benim tarzm degil cok uzgunum. Baska sefere belki. Sana hayirli isler :50:

Tesekkur ederim canm ama keske bitek sey olsaydi cok uzuldum gece yarisina kadar ugrastim ama neyse adidas takim icin uygun bi fiyat verirsen onu almak istiyorum bide kac yas icin

Back
X