Erkek bebekler

Fitili çok önermiyorlar siz yinede bir doktora gidin derin ben o zaman. Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu.... 😊

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fitili çok önermiyorlar siz yinede bir doktora gidin derin ben o zaman. Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu.... 😊

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gercekten cook cok yardimci oldunuz tekrar tesekkur ediyorm size

Slm kizlar ya forumda bi kac yerde okudum cogu anne yürütecin bebeklere ozellikle de erkek olanlara zararli oldugu yaziyolar aklim karisti ogluma almayi düsünüyodum etrafimda herkes kullaniyo . İki erkek kardesim var annem onlara da kullanmis butun gun birakmicaksin ki gunde on on bes dk sadece diyo annem . Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda acaba?

Ben doktoruma bu konuyu sorarak aldım yürüteci bebeğim 7. Aya geldiğinde 2 saatte bir en fazla yarım saat kullanabilirsin dedi doktoruma çok guveniyorum ayrica...valla cok ise yariyo ben gunde 2- 3 defa koyuyorum birinde yemek yapiyorum ötekinde temizlik cok ise yariyor ama dikkatli olman gerek masaörtülerini cekistiritorlar yerde vazoydu devrilcek biseydi kaldir uzanıp yada çarpıp devireceği herseyi kaldir yoksa tehlikeli

İmza

Ben doktoruma bu konuyu sorarak aldım yürüteci bebeğim 7. Aya geldiğinde 2 saatte bir en fazla yarım saat kullanabilirsin dedi doktoruma çok guveniyorum ayrica...valla cok ise yariyo ben gunde 2- 3 defa koyuyorum birinde yemek yapiyorum ötekinde temizlik cok ise yariyor ama dikkatli olman gerek masaörtülerini cekistiritorlar yerde vazoydu devrilcek biseydi kaldir uzanıp yada çarpıp devireceği herseyi kaldir yoksa tehlikeli

İmza

Ewet cnm onu kardeslerimden bilirim tehlikeli biraz ya iki kardesimde merdivenden dusmustu yurutec le biz daha 4 ayligiz ya yurutec ya hoppala alcaz belki de ikisini alirz cunku hepiniz farkli oneriyosunuz .allah bagislasin bebegini tesekkurler cvp icin ;)

Back
X