Erkek bebekleri geç gelir tezi doğru mu?😅

Lotuslilium

Yıldızlar da kayar…
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
489
213
303
30
İstanbul
Herkese merhabaaaaa.
Artık izinde olduğum için rahat rahat konu açıp kendi kafamı kurcalayabiliyorum.
Bir erkek bebişe hamileyim
37+5’ im ve NST de ara ara sertleşme hissettiren sancılar çıkıyor. Muhtemelen yalancı sancı olduğu için doktor da bir şey demiyor. Normal doğum istediğim için sezeryan günü de vermiyor.
Bebiş biraz aşağıda ama sanki doğuramayacakmışım gibi. Salı günü açıklığım da çıkmadı.
2 sabahtır uyandığımda regl sancım oluyor.
Artık sağ sola yatamıyorum.
Yani 40 ı beklemek gözümde büyümeye başladı.
Erkekler geç gelir diyor herkes, bu tezi çürütecek örnekleriniz var mı?

ay bacım geç bile gelse kalmış en fazla 2-2 buçuk haftan :) sağlıkla gelsin. normal doğum egzersizleri var onlar faydalı oluyormuş bir de hurma tüketin diyorlar. kaç kilo bebiş

ay bacım geç bile gelse kalmış en fazla 2-2 buçuk haftan :) sağlıkla gelsin. normal doğum egzersizleri var onlar faydalı oluyormuş bir de hurma tüketin diyorlar. kaç kilo bebiş
Ay orası öyle tabii ama işte son haftalar geçmiyoooor
3300’dü bugün.
Hurma ve ananas radarımda.
Pilateste hareketler devam.
Bizim bebiş tüp bebek olduğu için doktorum 40. Haftayı beklemeyi çok istemiyor, nedenini bilmiyorum.

benim arkadaşımın da tüp bebekti aynı dediğin gibi doktor beklemek istemedi 38di sanırım sezaryenle aldı. tüp bebekte riske atmak istemiyorlar sanırım gelişim tamamlanınca hemen almak istiyorlar.
oh maşallah kilosu haftası çok iyi belki kendiliğinden gelir yakın zamanda kırkı dolmadan. erkek bebek geç gelir olayına şahsen çok inanmıyorum çevremde ne kadar erkek bebe varsa kırkından önce geldi ama mesela görümcem kızlarını hep geç doğurdu bence cinsiyetle pek alakası yok tamamen bebeğin keyfine bağlı kolay doğumlar diliyorum ikimize de

Ayy amiin çok teşekkür ederiiim.
Bir avazda kucağımıza alalım inşallah.

Gelişimi hep onde giden kızım son günlerde yavaşladı ve tam normal bir kiloyla 3430 39+4te sezaryenle alındı. Yani gelişimi önde olması da mühim değil çoğunluk son haftalarda normalleşiyor.

Gelişimi hep onde giden kızım son günlerde yavaşladı ve tam normal bir kiloyla 3430 39+4te sezaryenle alındı. Yani gelişimi önde olması da mühim değil çoğunluk son haftalarda normalleşiyor.
kilosu hariç tüm ölçümleri 40 hafta ile uyumluydu. kilosu kendi haftasıyla uyumluydu. zaten tee 32.haftada doğum pozisyonuna girdi, 35.haftada açılmam başladı

3050 gram, 49 cm doğdu
Evet gerçekten bunu da öğrenmiş oldum. Gelişim ile pek ilgili değil o zaman. Ay bekliyoruz beyefendiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…