Doğuma Hazırlık erkek cocuk icin sadece bilgi paylasimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hekat

gül
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
477
0
116
Diğer
merhaba
esimle tekrar cocuk yapmayi düsünüyoruz.iki kizimiz var. burda cok yorum var ama o kadar cok birikmis ki okumakla isin icinden cikamadim.benim ricam erkek cocuk icin önerilerinizi,bilgilerinizi,deneyimlerinizi paylasirmisiniz.bunun disinda sadece cinsiyetle ilgili yok niye kiz erkek diye yorum yapmayin lütfen.sadece biraz faydasi olur diye actim bu konuyu.ben dogum kontrol hapi kullaniyorum ve bu ay birakmayi düsünüyorum.simdiden tavsiyelerinizi bekliyorum.tesekkür ederim.

canım ben erkek bebek için yumurtlama takibi yaptırdım yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım Allahıma şükürler olsunki şu an bebeğim erkek :nazar:

canım ben erkek bebek için yumurtlama takibi yaptırdım yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım Allahıma şükürler olsunki şu an bebeğim erkek :nazar:

tesekkür ederim canim. yumurtlamatakibini hastanede mi yaptirdin? ben almanyada yasiyorum.yumurtlama takibini kendim yapmam gerekecek muhtemelen.

tesekkür ederim canim. yumurtlamatakibini hastanede mi yaptirdin? ben almanyada yasiyorum.yumurtlama takibini kendim yapmam gerekecek muhtemelen.

evet hst de yaptırdım.. Evde kullanılan yumurtlama kitleri varmış sanıyorum onlardan faydalan bence kendin takip edersen yanılabilirsin

adetten sonra herdün ilişki yaptım ve bu gece oldu hep ve sonuç erkek :1::nazar:
gerçi ben cinsiyet ayrımı yapmamıştım ama bu şekilde erkek çocuğum oldu

Yumurtlama kitlerinden almayı düşünüyorum.aslında başka bir sitede bir makinadan bahsetmişler ama adını vermemişler.pahalı diyorlar ama adını bilsem alırdım.bir haftadır araştırma yapıyorum.şimdilik yaptıklarımsa tatlıyı azalttım et çok yemeye çalışıyorum günde bir fincan yeşil çay içiyorum.bir de yumurtlama gününe dikkat edeceğim.d.kontrol hapı 12 martta bitiyor.adetimde 17 sinde başlar.çünkü hep aynı oluyor.her ay hap bittikten 4 gün sonra adet başlıyor.önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler.

merhabalar simdi benim bu ay yumurtlama günüm nezaman?sadece yumurtlama günümü iliski olacak yoksa ertesi gün mü?kitleri almadim daha o yüzden soruyorum.

merhabalar simdi benim bu ay yumurtlama günüm nezaman?sadece yumurtlama günümü iliski olacak yoksa ertesi gün mü?kitleri almadim daha o yüzden soruyorum.

merhaba diğer konularda en öenmli şeyin hep yumurtlama zamanını kacırmamak oldugunu yazmıs arkadaslar. beraber bu yolda ilerleyelim öğrendiklerimizi paylaşalım..

merhaba diğer konularda en öenmli şeyin hep yumurtlama zamanını kacırmamak oldugunu yazmıs arkadaslar. beraber bu yolda ilerleyelim öğrendiklerimizi paylaşalım..

evet canim haklisin.tesekkürler.ben ögrendiklerimi ve mantikli gelenleri paylasacagim.ilgine tesekkürler.senin ilkmi canim yoksa cocugun varmi?

evet canim haklisin.tesekkürler.ben ögrendiklerimi ve mantikli gelenleri paylasacagim.ilgine tesekkürler.senin ilkmi canim yoksa cocugun varmi?

3 yasında bır kızım var benım.ıkıncı bebege mayıs hazıran gıbı hamıle kalmak ıstıyorum o yuzden arastırmaya baslamıstım bende.Bir de diğer konularda e için takviyeler önermişler onları da deneyebilirsin

Biz de kız annesiyiz.neden illa konuyu karıştırmaya çalışıyosunuz.ilk mesajda yazmıştım.böyle şeyler yazarsanız paylaşım olmaz.ilk mesajda sadece kelimesini yazmamın sebebi de buydu.yani 'sadece' paylaşım gereksiz tartışmalar değil.anlayan paylaşıyor zaten.paylaşacaksanız yazın lütfen.

ilişkiden önce "ya mütekebbir" esmasını 10 kere sen ve eşin söylerse o da erkek çocuğa vesileymiş bende de yaptım sonuç erkek :)

Son düzenleme:

tesadüf müdür bilmiyorum ama ben de yumurtlama günü hamile kaldım ve oğlum oldu

ben henüz bebek sahibi olmadım ama seyrek ilişkinin soucunda erkek olma olasılıgı yüksek diye duymuştum yumurtlama günü yaşanan tek ilişkide erkek spremler çok hızlı oldugu için kızları geçip yumurtayı döllerler mantıklı

Bebeğin cinsiyetini belirleyen sadece erkeğin spermidir bu yüzden şunu yersen bunu yersen oğlun olur mantığı asla doğru değildir.Evet sadece yumurtlama günü olan ilişki ile erkek çocuk olma ihtimali yüksektir ama buda kesin değildir.Nedenide şudur; erkek spermler daha hızlı oldukları için yumurtaya daha hızlı ulaşırlar tek ilişki oluncada hamile kalınırsa yumurtaya ulaşacak spermler muhtemelen erkek olacaktır.

Öncesinde ilişki önerilmemesinin sebebi ise sperm 72 saat hatta daha fazla rahimde ilerleyebiliyor kız spermler yavaşta olsa bu sürede rahme ulaşıp yumurtayı dölleyebilirler ama yumurtlamanın öncesinde hiç ilişki olmayacağı için bu ihtimal azalıyor.

Kız evladı olanın erkek, erkek olanında kız istemesi gönlünden geçirmesi çok doğal.Ama her annenin önce istediği sağlıklı hayırlı bebekler.Bizim gönlümüzden ne geçerse geçsin MEVLAM ol diyecek olacak..

Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşAllah.Amin

Son düzenleme:
benim ailemde kardeşlerimin çocuklarıda kız bu yüzden ben erkek bebeğe çok hevesleniyor tatmadığım bir duygu ayrıca milletin lafları rahatsızda ediyor.
marifetname kitabında ilk erkek biterse erkek olma ihtimali daha yüksek.bide adet bittikten hemen sonraki 4 gün.o 4 gün içinde hamiş kalırsan erkek olasılığı yüksek diyor.
forumda okumuştum eylül ayı erkeğe daha yatkınmış belki sende rast gelmişsindir.
sadeec şu yumurtlama olayını anlamadım.Birde Budaki doktora gitsem cinssiyet için bu takibi yaptırdımı sölesem doktor kızar heralde.
İnşaallah Rabbim gönlümüzdeki sağlıklı hayırlı bir evlat olarak bize hediye eder.Amin
Bne bu sebeple inşaallah eylül ayı gibi düşünüyorum

slm arkadaşlar benimde iki tane düya tatlısı kızım var.bin şükür onları verene.şimdide erkek istiyoruz Rabbim izin verirse,deneyimli arkadaşların deneyimlerini rica ediyorum.ben ilk kızıma ayın ortasında yani 12.günü,ikinci kızıma ayın sonunda kaldım adetime 4 gün kala.kafamdaki soru şu acaba adetin bitiminin ilk 4-5 günümü erkek için daha mı uygun.deneyimlerinizi merakla bekliyorum.

Back
X