<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 480674" data-quote="eskudo" data-source="post: 51468021"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=51468021"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-51468021">eskudo .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sana laf mi atmis acaba,erkek analari sevilmiyo ne demek kendide erkek anasi.ilginc valla.neden sevilmiyorlar o sevilmeyenlerde olur olnaz herseye burnunu sokanlar karisanlar laf sokanlar.hanim hanimcik yerinde agir olanlari neden sevmeyelim degilmi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>yaa aynen öyle valla ben eskiden öyle dediğinde olur mu öyle şey anne ben seni seviyorum deyip sarkmıyorum, öpüyorum. Ki 4 geliniz hiç biri sarılıp öpmez, ama yine de ikna olmuyordu. Yok kendi anneniz gibi görmüyorsunuz diyodu. Bende baktım öyle de kıymet bilinmiyor, böyle de sarılıp öpen benle, hiç ilgi göstermeuenler aynı kefede, dedim dur artık roseistan yakın davransam da benden yakınıyor, uzak dursam da yakınıyor, en iyisi mesafe. Şimdi kafam çok rahat hâlâ arada söylüyor erkek anneleri sevilmiyor diye ya duymazdan gelip, başka konu açıyorum, ya da odadan çıkıyorum, en iyi çözümü böyle buldum</div>