- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?
saksının bile bir görevi varBazı insanların dünyadan boşuna yer işgal edip oksijen israf ettiklerini düşünüyorum böyle konularda.kafada beyin değil saksı taşıyor sanki.
yaa aynen öyle valla ben eskiden öyle dediğinde olur mu öyle şey anne ben seni seviyorum deyip sarkmıyorum, öpüyorum. Ki 4 geliniz hiç biri sarılıp öpmez, ama yine de ikna olmuyordu. Yok kendi anneniz gibi görmüyorsunuz diyodu. Bende baktım öyle de kıymet bilinmiyor, böyle de sarılıp öpen benle, hiç ilgi göstermeuenler aynı kefede, dedim dur artık roseistan yakın davransam da benden yakınıyor, uzak dursam da yakınıyor, en iyisi mesafe. Şimdi kafam çok rahat hâlâ arada söylüyor erkek anneleri sevilmiyor diye ya duymazdan gelip, başka konu açıyorum, ya da odadan çıkıyorum, en iyi çözümü böyle buldumSana laf mi atmis acaba,erkek analari sevilmiyo ne demek kendide erkek anasi.ilginc valla.neden sevilmiyorlar o sevilmeyenlerde olur olnaz herseye burnunu sokanlar karisanlar laf sokanlar.hanim hanimcik yerinde agir olanlari neden sevmeyelim degilmi
Iyi yapmissin.bende kimsenin kvalidesine daveanmadigi gostermedigi yakinligi gosterdimde noldu beni uzdugu kirmisligi coktur Allah biliyor.ama bir gelini daha olucak o zmn anlar belki.yaa aynen öyle valla ben eskiden öyle dediğinde olur mu öyle şey anne ben seni seviyorum deyip sarkmıyorum, öpüyorum. Ki 4 geliniz hiç biri sarılıp öpmez, ama yine de ikna olmuyordu. Yok kendi anneniz gibi görmüyorsunuz diyodu. Bende baktım öyle de kıymet bilinmiyor, böyle de sarılıp öpen benle, hiç ilgi göstermeuenler aynı kefede, dedim dur artık roseistan yakın davransam da benden yakınıyor, uzak dursam da yakınıyor, en iyisi mesafe. Şimdi kafam çok rahat hâlâ arada söylüyor erkek anneleri sevilmiyor diye ya duymazdan gelip, başka konu açıyorum, ya da odadan çıkıyorum, en iyi çözümü böyle buldum
Ya ben anlamıyorum gerçekten bizde de hep yakın davranan bendim ama en ufak bi şeyde laf sokulan yine ben. Diğerlerine bişey diyemiyor olan bana oluyor.. Yani ben evlendikten sonra şunu gördüm, kıymet veren kıymetsiz oluyor, vermeyen ise iyiIyi yapmissin.bende kimsenin kvalidesine daveanmadigi gostermedigi yakinligi gosterdimde noldu beni uzdugu kirmisligi coktur Allah biliyor.ama bir gelini daha olucak o zmn anlar belki.
Ya niye böle saçma bi konuda hesap açayım ki? Evet buraya yeni üye oldum . Bu siteyi biliyordum üye olmadan bazı şeylere de baktım fakat için çok daraldı çok üstüme geldi Kayinvalidem açtım hesabı içimi döktüm eğer cidden hala fake olduğu kanısı üzerindeyseniz söyleyin admine sapmalar mı ne yapar kapansın hesabım Bu soruyu sormak için açtım hesabı sadece.
Kazen yazdi 12.sayfabu üyelin çocukluğunua inilecekti ne oldu
bknz.sayfa.5
B bayandoktor I ikizlerece M melekaksa bu üyelikler ile bağlantınızı öğrenebilir miyim ? İş arkadaşı olması mümkün değil mesaj saatleri mesai içinde değil. Kardeş desen 4 kardeş hemde evli hemde aynı evde ?