Erkek cocuklari saf mi olur.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Oglum var 5 yasinda. Ayni yasdaki kiz kuzenlerine gore saf. Kizlar cok cin oluyor . Komsum da ayni dertten muzdarip. Kizlar hep kandiriyor diyor. Yoksa bizim kuzularimiz mi saf

oy yerim ben onu :)
eltilerimin cocuklari erkek biri cin gibi digeri saf biraz :P cocuklari kucullukten saf yada cin gibi diye nielendirmek ne kadar dogru bilmiyorum aslinda her biri birer melek

Oglum var 5 yasinda. Ayni yasdaki kiz kuzenlerine gore saf. Kizlar cok cin oluyor . Komsum da ayni dertten muzdarip. Kizlar hep kandiriyor diyor. Yoksa bizim kuzularimiz mi saf

:)
benim kizim da saf geliyo bana diyer bazi kizlara gore.
bazi kizlar cok anasinin gozu oluyor cidden.
ama bazi erkekler de cok anasinin gozu oluyor.

uzulme bence, cocuk onlar.

Her çocuk kendine göre gelişim gösterir..Kimseyle kendi çocuğunuzu kiyaslamayiniz. .Kız çocukları daha erken gelişim gösterdiği için (bebeklikten ergenlige kadar) size öyle gelmiştir. .Sağlıkla büyütün yavrunuzu. .

zekanın cinsiyetten bağımsız olduğu acaba bu ülkede ne zaman anlaşılacak ben ölmeden anlaşılsın istiyorum çünkü.

kara delikten yeni bir paralel evrene geçmek istiyorum deseydin daha mümkün bir şey istemiş olurdun :27:

hiç alakası yok, tamamen yetiştirilme ile ilgili..

Yapıyla alakalı:KK39:
Ablamın oğlu vurdulu kırdılı oyun oynar ama kızkardeşim oğlu kendi halinde mazlum oynar. Kızkardeşimin kocası boş ver zalim olup can yakacağına mazlum olsun der:-)

evet erkekler gercekten daha saf.
kizlar daha cabuk gelisiyor.ayrica kizlarla erkeklerin ilgi ve ugrasilari farkli oldugu icin kisisel yapilarida tabi farkli oluyor.

Aman saf olsun temiz kalpli olsun daha iyi. Daha 5-6 yaşındayken büyük insanların aklına gelmeyecek kurnazlıkları yapan çocuklar nasıl öyle yetişiyor anlayamıyorum.

Her insan aynı olacak diye bir şey yok biraz sizin yetiştirme tarzınız,biraz çocuğun yapısıyla alakalıdır..Ayrıca daha yaşı çok küçük büyüyüp olgunlaşacak,kişiliği oturacak boş yere kafanıza takmışsınız,üzülmeyin..

Kız çocuklar vücut gelişimi ve olgunlaşma açısından erkek Çocuklardan daha önce hazır hale gelirler. Saha erken konuşur,emekler,yürürler. Ama tabi kandırılma konusu farklı biraz sanırım oğlunuz biraz centilmen kanıyor gibi yapıyor ;p

Anneleri ile Çocuklar daha fazla vakit geciriyorlar küçük yaşlarda. Kızlar da birebir anneyi kopyaliyor ve daha cin daha yaşından büyük duruyorlar. Sanırım bundan. Erkekler geç olgunlaşır derler ya öyle sanırım. Parkta 3 4 yaşında kızlar birbirlerini süzüp tartıp bicip birbirlerine trip atarken aynı yaşta erkekler oynayalım mi arkidisiiim diye hoplaya zıplaya geziyorlar:)

Benim oğlanda 5,5 yaşında aynı :) kızım 3,5 yaşında abisinden uyanık :)

Benim oglumda yaşıtlarina gore saf. Ama bu cinsiyetle ilgili degil.

Oglum 6 yasinda, yegenim 5 yasinda. Yegenim sanirsiniz delikanli caglarinda. Buyumusde kuculmus olanlardan. Cin gibi, hatta va hatta cok fena. Benim oglan da maalesef safın onde gideni. Oglumu parmaginda ceviriyor. Birazcik cin olaydi diyorum ama yok degil.

Kızcçocukları nazlı ve birazda mız mız oluyor duygularını daha belli ediyor erkekler duygularinda daha baskin oluyor belki ondan dır saflık değil bence

Kadın beyni- erkek beyni diye kitaplar var. Okursanız neden kızların ve erkeklerin bebeklikten itibaren farklı gelişim gösterdiklerini anlarsınız.

Pek unlu dusunur Adem Gunes (cok muthis pedegogtur kendisi) hz mevlana karakterli bir cocuktan bir fatih sultan mehmet cikmaz der.yani kimi cocuk ruhsal derinlikte kimi cocuk cengaver yigit olur kimide cok acaip olur...
oyuncagi gozune sokup vermeyen dondurmagi yalayip canini cektirmeye calisip.bak annene soylerim dedigin banne banne banne diyen yanindan gecsen kendini yerden yere atip aglayan bu hangi cins onu bilmiyorim...
Allah korusun

Bilmiyorum saf mı oluyorda cok fazla hareketli oluyor hele 2 erkek cocugu yanyana gelsin o güreş ,koşmaca,gürültü ...
Gecen esimle cok israr ettiler diye evli bir cifte konuk olduk 2 erkek cocuklari vardı kapi carpmalar,koşmalar,cigliklar ne yapmadan anliyor ne durdan cıktık gittik eşimde deli olmuş ben zaten başım şişti dahada gitmem
Kizlar daha sakin oluyor cogu zaman en azindan ben oyle gordum -.-

Back
X