Erkek dediğin nasıl olmalı?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
evet erkek dediğin nasıl olmalı diye bir soru sorulsa ne dersiniz?(benim sevgilim/eşim ....... olmalı gibi fiziki olarak ya da karakter olarak) :)

Tam olarak istediğim erkeğe sahibim ve çok mutluyum Fiziki anlamda her zaman esmer uzun boylu biraz yapılı erkekleri beğenmişimdir. sevgilimde aynı böyle işte

Beni sahiplenen, Gözüm kapalı güvenebileceğim, her an sevgisini hissedeceğim, özel günlerimizi unutmayan, beni el üstünde tutan birini istemişmdir. Sevgilim tam olarak bu özelliklere sahip. Nazar değmesin. Benden mutlusu olabilir mi

maşallah Allah bozmasın :)

bir dediği bir dediğini tutmalı
gözü dışarda olmamalı
çok cıvık laubali olmamalı
güven verici olmalı

esmer uzun boylu olsa da fena olmaz hani

her şeyden önce insan olmalı
dürüst,sözüne güvenilir
SADIK
kıskanç ama huzur bozucu bi şekilde değil
veee beyaz tenli sarışın uzun boylu da oldu muu daha ne istenir

öncelikle sadık ,dürüst ,biraz kıskanç delikanlı sözünde duran adam gibi adam olmalı...
fiziki olarak uzun boylu kara kaş kara göz yeter bana içi güzel olsn....

sevdiğini koruyup kollayan, değerini bilen, sevgisine sahip çıkabilen, yalan söylemeyen, sevgisini gösteren, iyi kalpli, azcık romantik olsa fena da olmaz hani

fiziki olarak bişey diyemem aşk işin içine girince fiziki özelliklerin pek bi önemi kalmıyor

Kendinden emin,güvenilir,ne istediğini bilen,sözünün arkasında duran biri olmalı..
Bir de kumral/sarışın olsa fena olmazdı.

Konuyu görünce aklıma hemen " Benim nişanlım gibi olmalı" diyesim geldi
Allahıma binlerce kere şükürler olsun tam istediğim gibi. Sadık güvenilir zeki yakışıklı..
Başkalarının hakkında asla kötü düşünmez. Dinine bağlı, bana bağlı..
Rabbim Adam gibi adamları karşımıza/karşınıza çıkarsın inşallah..
Seviyorum ben onu ya

öncellikle allah herkesin gønlune gore verir ins.

benim erkegim de tam benim hayalini kurdugum erkek. son derece yakisikli, uzun, esmer ve yapili.
guldugu zaman yuzumu gulduren ve bana hep sadik, durust biri.
cokda romantikdir, ozel gunleri asla kacirmaz, ve beni hep sasirtmayi sever, jestler, suprizler felan..
naziktir kibardir ve saygilidir ama kizdigi zaman macolugunu gosterir.
kizdigi zamanda bile hosuma gidiyo o hali, "vayyy tam bi erkek" diyorum icimden hehe
yaa kisacasi allahima bin sukur ki nisanlim benim karsima cikti, allah beni onunla bi omur kocatsin (AMIN):123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

şöyle başbaşa kalınca romantik olabilsin
korusun kollasın,sahiplensin
sadakatli olsun,gözü dışarda olmasın
şöyle boylu poslu,yeri geldimi sert olacak biri olmalı.

kumral yada esmer olsun daha iyi :82:

Öncelikle çok şükür istediğim özelliklere sahip biriyle evliyim.
Bu özellikler herkesin şahsi fikri herkes farklı özellikte erkekten hoşlanabilir. Bir erkekte bana göre olması gereken kişisel özellikler ve dış görünüş şöyle;

Sorunlarını şiddete başvurmadan konuşarak çözebilmeli
Anlayışlı olmalı ve karşısındakinin düşüncelerine değer vermeli
Dürüst olmalı asla yalan söylememeli
Merhametli olmalı
Sevdiği insana bağlı olmalı gözü dışarda olmamalı
Güvenilir olmalı
Yerine göre espirili yerine göre ciddi olmalı ama asla vıcık vıcık laubali olmamalı
Gözlerimin içine aşkla bakmalı
Beni her zaman koruyup kollamalı kimseye (ailesine bile)ezdirmemeli
Bencil olmamalı , aşırı kıskanç olmamalı
Romantik olmalı ama çokta değil

Uzun boylu olmalı en az 180 ve üstü
Omuzları geniş olmalı
Kumral olmalı
Göz rengi mutlaka siyah yada koyu kahve olmalı
Saçları bakımlı ve mümkünse dik dik olmalı
Kesinlikle zayıf ve göbeksiz olmalı
Aşırı kıllı tüylü şöyle gömlek giyince yakadan fışkıran cinsten olmamalı ama kadın gibi parlak ta olmamalı
Spor giyinmeli kot ve conversekumaş pantalon klasik deri ayakkabı vs. iş yada özel durumlar haricinde giymemeli
Dişleri tırnakları kısacası tümüyle bakımlı olmalı

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
nedense bu konuyu ilk gördüğümde aklıma gelen ilk şu olmuştu onuda yazmadan geçmiyim

bir evlendirme programında hangisi tam bilmiyorum sanırım uğur arslanın sunduğu programdı kadının biri sipariş veriyordu Okan Bayülgen in medya kralı programında konu olmuştu orada kısa videosunu göstermişti neyse tarif şu şekildeydi

çok esmer olmasın
çokta kumral olmasın
çukulata tenli olsun
kaşlı gözlü döşü kıllı olsun

romantik romantik romantik....
şu ana kadar pek göremediğim bişey sevgilim sağolsun odundurda
sonra öyle çok karı köylü olmucak olcak ama az.sözünü dinletmesini bilcek..
ne çok sert ne çok yumuşak olcak..
süprizler yapcak..
yapılı olcak omuzları geniş olcak...
ama ben bunları anca rüyamda görürüm sanırım:1
:

öldüm ya resmen bende öle isterimmmm

Fiziksel olarak çok yakışıklı olmasına gerek yok,karekteri önemli benim için.Ekmeğini taştan çıkartan,özü sözü bir,eşini çocuklarını ele güne muhtaç etmeyen,ailesine sahip çıkabilen,karısına değer veren,onu gözünden sakınan,sadakatli,adam gibi adam olmalı.Allah isteyen herkese nasip etsin bu kriterlere uyanı bulmak malum zor

hepinizin yorumlarını okudum inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin mutluluğunu daim etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…