Erkek dediğin......

babykuzum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
444
0
116
İstanbul
arkadaşlar sizce erkek dediğin ne yapar ne yapmaz.ben başlıım....

erkek dediğin dedikodu yapmazzzzzzzzzzz alkisalkisalkis

erkek dediğin merttir, sözünün eridir

evet katılıyorum dedikodu yapmaz evinin içindekileri annesine arkadaşlarına anlatmaz evini karısını bilir erkeklere yakışmıyor yaaa

Erkek dediğin yeri geldiğinde aslan yeri geldiğinde kedi yavrusu olmalıdır.. bazen bir baba şefkatiyle sizi sevmeli bazen de bi bebek gibi sizden ilgi alaka beklemelidir..erkek dediğin ağırbaşlı olmalıdır yerine göre az ve öz konuşmalı yerine göre de kahkahasıyla sizi güldürmeye çalişmalidir.. dedikoduyu sevmez erkek dediğin öyle dırdırdır basının etini de yemez.. ne çok kısıtlar yasaklar koyup bencillik eder ne de çok serbesttir. yeri geldiğinde kadınını en güzel şekilde sahiplenir.. yani dengeyi iyi kuracak erkek dediğin ayyy askımda hepsini buldum sonunda zor oldu ama en sonunda oldu =))

Erkek dediğin huzur verecek insana
bileceksin ki her daim sığınabileceğin bir kucağı
ağlayabileceğin bir göğsü var.
Bileceksin ki ruhunun nefes aldığı memleket onun yüreği...

Erkek dedigin koluna takdımı yakışmalı
vurdun mu? duvara yapışmalı :icecream:

yapıştırmazsan yapıştırırlar gülümmmm sırnaşık şey

sahiplenmeyi kıskanmayı bilmeli sadık olmalı bu devirde erkek gibi erkek çok az bence ya erkek adam sözünde durur yarı yolda bırakmaz

erkek dediğin merttir fedakardır sevdği için dünyaları yakar ekmeğini taştan çıkarır dedikodu yapmaz

ama bakışıyla da kadını dize getirir (dayak bağırma vs değil otorite karizma meselesi)yanlış anlasımasın

Back
X