• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek erkeğe tatil

ne düşünüp ne yapmalıyım çok kararsızım zaten ağustosta tatile gidicez gezicez tozcaz gitsin mi bunları eşimede söyledim ben üzüldüm böyle böyle düşündük diye oda gitmem dedi (trip falan yok) ama böyle diyince de ben yine üzüldüm
Takviminize bakılırsa hamilesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Gebeliğiniz sorunsuz geçiyorsa yani eşinizin sizinle kalmasını gerektirecek bir durum yoksa bence kuzenleriyle takılsın birkaç gün, siz de bayram tatilinizi kendinizi yormayacak ama mutlu edecek aktivitelerle geçirirsiniz.

Ben ayrı tatil olayını çok mantıklı bulmuyorum ya. Kız kıza 1-2 günlük kaçamaklar ok. Ama erkek erkeğe zaten hoş değil. Bir de bayram dönemi gibi değerli bir tatil zamanı. Hem çalışıyorsunuz hem hamilesiniz. Sizin sınırlı tatiliniz varken Sizi yalnız bırakması mantıklı gelmedi bana. Açıkçası ben kesin bir dille hayır derdim.

Bu kadar nasil guvenebiliyorsunuz bodrum gibi biryer yani. Ben olsam istemezdim.

Ben bodrumda kız kıza tatile gitme şansım olsa kaçırmak istemezdim, o yüzden eşim için de gitsin eğlensin isterdim.

Sürekli dipdibe olmaktan sıkılmadınız mi? Anladıgım kadarıyla coluk cocuk yok sizde ailenizle zaman gecirin ya da arkadaslarınızla bısey planlayın. Erkeklerde biraz yalnız kalıp erkek erkege kalma ihtiyacı duyabılırler

Ayrı tatil olayına karşı değilim ama geçen bayramda eşiniz ailesi sebepli yokmuş bu bayramda olmayacak. Sizin aileniz yanınızda mı bari?

fikirlerinize ihtiyacım var

şimdi öncelikle eşimle çok iyi bir evliliğimiz ve güven üzerine kurulmuş ilişkimiz var, bayram tatilinde herhangi bir planımız yoktu çünkü (ağustosta tatile çıkacağız) o yüzden evde olacaktık kafamıza göre takılacaktık dünde eşimin bir arkadaşının bodrumda yazlığının boş olduğunu söyledi ve bayramda erkek erkeğe oraya gidelim dediler eşim arkadaşı ve kuzenleri (hepsini tanıyorum herhangi bir şüphe yok) eşimde bana sordu ben nasıl istersen dedim ama üzüldüm ve fikir almak istediğim nokta burası şimdi ben çalışıyorum eşim evden çalışıyor kendi işini yapıyor ve istediği her yerde her zaman olabilir çalışabilir benim belli izin zamanlarım var hafta sonları çalışmıyorum ama pazartesi iş var psikolojisi yüzünden çok evden dışarı çıkmak istemiyorum ve haliyle genel olarak çok fazla dışarda herhangi bir aktivite veya bir şeyler yapmıyoruz(ikimizde evcimeniz) bayramda da şehir dışına çıkmadan gezeriz falan filan diye konuşmuştuk ama şimdi böyle olunca eşimin hem oraya gitmesini istiyorum çünkü daha önce kuzenleriyle falan böyle bir tatil yapmadı ve aklının orda kalmasını istemiyorum hem de ben yalnız kalacağım yine hiçbir şey yapamayacağız bayram dönüşü aynı motivasyonla devam edeceğim için üzülüyorum çünkü geçen bayramda da mecburi sebeplerden dolayı memleketine gitmişti ben gitmemiştim tektim neyse çok uzatmak istemiyorum ne düşünüp ne yapmalıyım çok kararsızım zaten ağustosta tatile gidicez gezicez tozcaz gitsin mi bunları eşimede söyledim ben üzüldüm böyle böyle düşündük diye oda gitmem dedi (trip falan yok) ama böyle diyince de ben yine üzüldüm

Gitmese de birlikte pek bir şey yapmadan bayramı geçirecektiniz zaten.
O oraya gidiyorsa siz de kendinize yeni bir plan yapın. Birlikte takılabileceğiniz kuzen olur, aile olur, arkadaş olur
en azından yalnız kaldım psikolojisine girmemiş olursunuz.

fikirlerinize ihtiyacım var

şimdi öncelikle eşimle çok iyi bir evliliğimiz ve güven üzerine kurulmuş ilişkimiz var, bayram tatilinde herhangi bir planımız yoktu çünkü (ağustosta tatile çıkacağız) o yüzden evde olacaktık kafamıza göre takılacaktık dünde eşimin bir arkadaşının bodrumda yazlığının boş olduğunu söyledi ve bayramda erkek erkeğe oraya gidelim dediler eşim arkadaşı ve kuzenleri (hepsini tanıyorum herhangi bir şüphe yok) eşimde bana sordu ben nasıl istersen dedim ama üzüldüm ve fikir almak istediğim nokta burası şimdi ben çalışıyorum eşim evden çalışıyor kendi işini yapıyor ve istediği her yerde her zaman olabilir çalışabilir benim belli izin zamanlarım var hafta sonları çalışmıyorum ama pazartesi iş var psikolojisi yüzünden çok evden dışarı çıkmak istemiyorum ve haliyle genel olarak çok fazla dışarda herhangi bir aktivite veya bir şeyler yapmıyoruz(ikimizde evcimeniz) bayramda da şehir dışına çıkmadan gezeriz falan filan diye konuşmuştuk ama şimdi böyle olunca eşimin hem oraya gitmesini istiyorum çünkü daha önce kuzenleriyle falan böyle bir tatil yapmadı ve aklının orda kalmasını istemiyorum hem de ben yalnız kalacağım yine hiçbir şey yapamayacağız bayram dönüşü aynı motivasyonla devam edeceğim için üzülüyorum çünkü geçen bayramda da mecburi sebeplerden dolayı memleketine gitmişti ben gitmemiştim tektim neyse çok uzatmak istemiyorum ne düşünüp ne yapmalıyım çok kararsızım zaten ağustosta tatile gidicez gezicez tozcaz gitsin mi bunları eşimede söyledim ben üzüldüm böyle böyle düşündük diye oda gitmem dedi (trip falan yok) ama böyle diyince de ben yine üzüldüm
Ya ben gitmesini istemezdim.
Gitmesine izin vermezdim 🥲

hamile değilim kızlar o zamanki hamileliğim düşük ile sonuçlandı ben bilgileri nasıl sileceğimi bilemedim.. :KK200::KK200:
Eşiniz ve sizin bayrama dair görüş ve düşünceniz nedir peki ? Mayıs ayı içinde gebelik planlamanız mevcutmuş. Yarın öbür gün çocuklarınız olursa: bayram sizin ve aileniz için kutlanan bir gün mü olacak yoksa sadece resmi tatil olarak mı değerlendireceksiniz ?

Her koşulda eşinizin sizin de izinli olduğunuz hele de bayram günü erkek erkeğe tatil planını çok tatsız ve rahatsız edici buldum.

Bekar hayatı yaşamak isteyen bekar kalmalı o zaman.

Benim ki de yarın gidiyor bende bugünden annemlere kaçıyorum ben zorladım git diye gitsin ne olacak ki. Sende kuzenlerinin eşleri falan varsa onlarla takılabilirsin aranız iyiyse. Hemen kendine bi plan yapabilirsin bazen kız kıza olmak insanı deşarj ediyor. Eşininn işi müsait ama gideceği kişilerin sadece bayram tatili varsa planı böyle yapmaları normal geldi bana. Tüm bayram mı kalacak?

yazdıkların çok açık ve net, belli ki bu konuyu eşine baskı yapmadan ama içten içe kırılarak ifade etmişsin. bu da gayet insani çünkü ilişkide duygular her zaman mantıktan önce gelir. eşinin seni dahil ederek fikrini sorması çok güzel bir davranış. bu da aranızdaki güveni gösteriyor. ama sen “üzüldüm” deyip sonra “git istersen” dediğinde, o bunu net bir ‘izin’ gibi algılamamış olabilir. erkekler bazen kelime altını değil, sadece söyleneni duyar. aslında ortada güven sorunu değil, yalnız kalma ve birlikte anı biriktirememe duygusu var. özellikle senin de zorlandığın bir dönemde onun gidip tatil yapacak olması seni duygusal olarak eksik hissettirmiş gibi. bu çok anlaşılır bir şey. belki çözüm: eşin bir-iki günlüğüne gider, sen de bu sürede kendin için küçük bir plan yaparsın, o döndüğünde birlikte başka bir şey planlarsınız. bu şekilde hem o aklındakini yaşar hem sen görmezden gelinmiş gibi hissetmezsin. duygularını açıkça paylaşman bir zayıflık değil, ilişkinize değer verdiğinin göstergesi 🌿

yazdıkların çok açık ve net, belli ki bu konuyu eşine baskı yapmadan ama içten içe kırılarak ifade etmişsin. bu da gayet insani çünkü ilişkide duygular her zaman mantıktan önce gelir. eşinin seni dahil ederek fikrini sorması çok güzel bir davranış. bu da aranızdaki güveni gösteriyor. ama sen “üzüldüm” deyip sonra “git istersen” dediğinde, o bunu net bir ‘izin’ gibi algılamamış olabilir. erkekler bazen kelime altını değil, sadece söyleneni duyar. aslında ortada güven sorunu değil, yalnız kalma ve birlikte anı biriktirememe duygusu var. özellikle senin de zorlandığın bir dönemde onun gidip tatil yapacak olması seni duygusal olarak eksik hissettirmiş gibi. bu çok anlaşılır bir şey. belki çözüm: eşin bir-iki günlüğüne gider, sen de bu sürede kendin için küçük bir plan yaparsın, o döndüğünde birlikte başka bir şey planlarsınız. bu şekilde hem o aklındakini yaşar hem sen görmezden gelinmiş gibi hissetmezsin. duygularını açıkça paylaşman bir zayıflık değil, ilişkinize değer verdiğinin göstergesi 🌿
yaa çok tatlısınız teşekkür ederim ☺️ gitmesini isterim tabii ki çünkü daha önce hiç böyle bir planları olmadı ve heves ettiler zaten güven konusunda vs hiç bir sorun yok dediğiniz gibi duygusal olarak eksik hissetmiştim onuda telafi edeceğine eminim ama yinede içim gıcıklanıyor tabii bunun önüne geçemem 😂 ama baskı yapmam zaten ben bunları dile getirdiğimde bu kadar derin düşündüğünü bilmiyordum dedi ben normalde böyle bir tepki vermem ama ya duygusal bir anıma geldi yada hem geçen bayram yoktu hemde bu bayram olmamasına üzüldüm bilmiyorum gönlüm gitmesinden yana benim içinde oyalanacak kendi kendime vakit geçireceğim çok alan var 👉🏻👈🏻

Back
X