erkek evinde nişan...

aynı durumu ben de yaşadım nişanım kapının önünde yapıldı, eşimin akrabaları da benim bulunduğum şehirde kendi arkadaşlarında kalmışlardı öyle çözmüştük.. böyle bir çözüm yolunuz yoksa eğer nişanı sadece aile arasında yapın o zaman anne baba ve kardeşlerden başkası olmasın. ama sözlünün evinde nişan yapılması bana pek mantıklı gelmedi daha sonradan bunların mevzusu geçebilir geçmese bile bu tür konularla karşılaşınca sen üzülebilirsin. iki üç kişi ile nişan yapmak daha mantıklı geldi bana.

Son düzenleme:
Nişan için salon tutacaksa tutsun.
Ancak onların evinde nişanı ben olsam istemezdim.

kızlar bişey sorcam da cahilliğime verin :26: neden erkek evinde olmaz dediniz noluyo orda olunca :26:

Orf adete gore nisani kiz tarafi yaparya a20 ondan demistr.valla aile arasinda yapilan nisana oyle 50 kisi gelmez aile arasi demek ana baba abla kardes ve musaitse iki uc arkds 50 70 kisilkk nisan salon nisanidir sen oyle obu gelsine hayir diyemiyosan salon tutucaksin.erkek evinde nisan bence olmaz.ama ya salon tut yada sokakta kapida yap durumun yoksada ben olsam evimde az kisiyle yapardim oyle yaptm ztn

kızlar bişey sorcam da cahilliğime verin :26: neden erkek evinde olmaz dediniz noluyo orda olunca :26:

Ne bileyim...
Benimki psikolojik takıntı olabilir.
Kız ailesinin evinde resmi adım atmalı diye düşünüyorum.
Yani salon tutulacaksa bile kız evine yakın olmalı bence.

Kız evi erkek evi eskidendi o takıntılar bence. Şimdi ki devirde herşey şartlara göre yapılıyor artık. Eviniz küçükse çözümü de sözlünüz önermiş bence bunda çekinecek bir şey yok. Sonradan laf olur diye düşünüyorsanız salon değil de cafe gibi bir yer kiralayın ve parasını birlikte ödeyin. Her iki tarafın bütçesi de sarsılmaz bu durumda. Allah mutluluğunuzu daim etsin

iki yerde düğün oluyo da iki yerde niye nişan olmasın :) bence kimseyi kırmadan halledn bu işi :16: önce sizin tarafta olsun sonra erkek evinde aradaki mesafe çoksa tabi...
bunlar sorun edilecek şeyler değil bence:16:

Arkadaş Diyorki Bide O 50 Kişi Yatılıya Kalıcak Kız Evi Cafe'de Nişanı Yaptı Diyelim Peki Yatma İşi Nolcak :26:

Arkadaş Diyorki Bide O 50 Kişi Yatılıya Kalıcak Kız Evi Cafe'de Nişanı Yaptı Diyelim Peki Yatma İşi Nolcak :26:

yatma işi sorun zaten akrabalarıma diyememki sizde kalsınlar sonradan laf ediceklerini biliyorum çünkü ben dedim zaten 50 kişide neymiş aile arsında dedim ben sana dedim gelmek için heves ediyorum sürekli soruyolar ne zaman gdicez diye şimdi onlara gelmeyin diyememki diyo e bizimde yatırıcak yerimiz yok annemde masraftan kaçıyo biraz bana diyo sözlüm istersen köyde bahçede yapalım diyo köyleri çok güzel onların bahçeleride güzel yada evde istersen çay bahçesi cafe gbi yer kiralıyayım orda yapalım sana bırakıyorum dedi bende ne diceğimi bilemedim:44:

50 Kişi Niye Geliyor Hakikaten Aile Arasında İse Kim Bunlar Offf Siz Gündüz Cafe'de Yapın Nişanı Nişan'dan Sonra O Akrabalar Dönsünler Evlerine :19:

Ahanda Bu Kötü Oldu İşte 10 Saatlik Yol O Zaman 50 Kişi Gelmeyecek Yada otelde Kalsınlar :ssz:

önce onların ailesi gelsin yani çekirdek aile evde i nişan yapın sonraki haftada siz gidin yine çekirdek aile olarak onnlar nerde yapmak istiyolarsa orda yapsınlar... şu güzel günün rezil olmasın yazık yaa.insanlar bazen çok bencil:36:

açıkçası ben olsam kabul etmezdm ilerde lafını yapmayacaklarını bi nişan yapmadınız onu bile biz yaptık demiyceklerini ne bilim , hadi sevgilin demedi ailesinin demiyceni ne biliyosun

siz kız evisiniz eviniz o şekilde müsait ya kararında insan getirrirler yada herkes yatıcağı yeri ayarlar , otel vs ,

bizim evde küçüktü salon tutmakta istemedik çalgılı bişi istemedik çünkü söyledim ev küçük ona göre insan gelsin diye sınırlı sayıda geldi en yakın akrabalar 10 kişi falandılar bizde o kadardır tabi bizim avantajımız aynı şehirde olmam ızdı, onlarda kişi sayısını azaltarak size yardımcı olmaları lazım

Bence sözlünüzün sundugu teklif mantikli. En azından hayır size 50 kişi yatılı geleceğiz diye baskı yapmak yerine çözüm yolu bulmuş. Şartlar buna uyum sağlıyorsa hiç bir mahsur yok bence.

Back
X