erkek evlilinde mutluda olsa kaçamak yaparmı?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar bu soruyu çevremden bırçok erkek arkadaşıma sordum ve cevap noldu bılıyormusunuz:
kaçamağın mutlulukla ilgisi yoktur yapar tabı dediler offf yahu nıyeeee?
gerçi forumdaki arkadaşlar bayanlar ama olsun yınede fıkır yorum yapın lütfennn...

Kaçamak değilde şerefsizlik,karaktersizlik diyelim ona. Bence mutlu olup olmaması hiç sorun değil içinde varsa yapar. Eğer mutluysa ve içinde varsa yapar ama mutsuzsa ve o karaktere sahip değilse gider boşanır ama genede yapmaz.

Eğer kaçamak yaparak kendi mutlu olup, eşini mutsuz ediyorsa varsın gitsin yol orda, bekar bir şekilde kaçamak yapıp mutlu olsun..

Önce aldatılma korkusunuz bizler üzerimizden atmalıyız.
İnanın ne düşünürseniz o başımıza geliyor.
Bir gün aldatılırım diyenler mutlaka yaşıyor bu durumu...
Ama bu hiç benim başıma gelmez demek değildir.
Ayrıca o sordugun erkekler de çok afedersin seçilmiş ve çok olmayan bir kesim.ve iğreniyorum o tarz süşünceli erkeklerden.
Genelleme yapmamalı bu konuda.

yapıyor maalesef:23:canlı örneği benim eşim çok mutlu olduğunu beni çok sevdiğini söylüyor sensiz yaşayamam diyor ama beni aldattı:41:buyur burdan yak.erkekler çok iradesiz hem de çok güvenmemek gerek:47:

yapıyor maalesef:23:canlı örneği benim eşim çok mutlu olduğunu beni çok sevdiğini söylüyor sensiz yaşayamam diyor ama beni aldattı:41:buyur burdan yak.erkekler çok iradesiz hem de çok güvenmemek gerek:47:

mesleğimden dolayı arkadaşlarım hep erkek

onlarda hep ''fırsatı olan her erkek asla geri çevirmez.'' diyorlar

oyle erkege bende diyorumki kadında yapar fırsatını bulsun kacırmaz yakısıklı cekici bir erkek gelsin oda yapıverir:32: hemen yok cnm yapmaz diyorlar olurmu yapar tabi bizde insanız arada bir kacamak olur diyorum ne var bunda:27: karsıdaki erkegin suratı dusuyor hemen :23: onlar erkek yapar deyip kadınların duygularını onemsemiyorsa bende onları onemsemem olay bu yani anlasınlar biraz bu ne be hep erkek yapar kadın affeder erkek dayanamaz kadın kendini tutar bizde tutamıyoruz kendimizi oldumu:32:

arkadaşlar bu soruyu çevremden bırçok erkek arkadaşıma sordum ve cevap noldu bılıyormusunuz:
gerçi forumdaki arkadaşlar bayanlar ama olsun yınede fıkır yorum yapın lütfennn...

bu tamamen ataerkil toplumun kadınları baskılamak için uydurduğu yalanlardan biri.ne yalan söyleyeyim, yakışıklı bir erkek görsem benim de içim gider, onla ilgili bir şeyler düşünebilirim:1:. ama aldatmak ya da kaçamak yapmak, işte bunun için insanın ahlaksız ve vicdansız olması gerekir.ben öyle değilim, o yüzden yapmam.burada bize düşen, bu olayı affetmeyerek normalleşmesini önlemektir.

bencede bunun mutlulukla alakası yok Allah korkusu yoksa , ilişkisi olduğu insana ilişkisine kendine saygısı yoksa yapar.. kısacası karaktersizse yapar.. Ama kişiliği oturmuş eşine saygılı ve kıymet bilen ve empati kurabilen biri asla yapmaz böyle birşeye tenezzülde etmez..

sanırım sordugun erkek arkadaşların aynı beynı taşıyordu..
hıc xanmıyorum mutlu erkek aldatsın..
he kanında varsa zamparalık bılemem..

Benim de iş arkadaşlarımın çoğu erkek, maalesef ki yapmam diyenini görmedim. Ve yaptıklarına çok şahit oldum. Hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar ve daha kötüsü birbirlerini ayartıyorlar. Hani yapmayan adam değilmiş gibi. Adamın içinde yoksa da aklına düşüyor. Onların dünyası tuhaf, anlayamıyorum

arkadaşlarınız en azından dürüst davranmışlar. genel olarak toplumumuzdaki erkeklerde ben erkeğim yaparım. der kendinde bunu bir hak olarak görür. yok yaradılışında varmış yok tek kişiyle yetinemezmiş diyenler de var. toplumumuz da bunları hoş görür. ama kadına gelince işin rengi değişir. bir arkadaşımz söylemiş zaten. ben de genel olarak yorumlara katılıyorum. bu tamamen karakterle alakalı bişey. adam adam değilse mutlu ya da mutsuz olması hiçbişey değiştirmez. belki mutsuz olup da zaafını kullanan biriyle karşılaşan düzgün karakterli biri olabilr ama binde bir.

kaçamaktan kasıt tek gecelik ilişkilerse tabiki yapamaz ASLA!!!! evlilikle alakası yok hayatında sevdiği değer verdiği kadın varsa bi erkeğin, kaçamaklara yer olmamalı kesinlikle...

canm özelın kapalı mesaj alamaya acabılırmısın bıse sormak ıstyrm da

mutlu mutsuz degıl sereflı serefsız dıye ayıralım
kadında erkekte yapar serefsız se

Güvenmeyin.
Erkeklerin söyledikleri lafları kenara atın bana bunu demişti şunu demişti falan.
En önemlisi nası bir yapısı var kendiniz çözün..
Dürüst bir insansa mutsuz olsa bile aldatmaz sizden boşanır öncelikle açıkça konuşur.
Ama bu erkeklerin geneli aynı aldatmaya meyilliler :41:

Back
X