erkek evlilinde mutluda olsa kaçamak yaparmı?

yaaa kızlar benm canm cok sıkkın bana yardım edın :(

dun nısanlımla konustuk onların yazlıgına gıdecektık basbasa daha önce hıc basbasa kalamadık ben yok dedım o da canm sende bana herseyı yasaklıyrsn bazı seyler ıcın de mı ızın vermezsın yanı senın dısında dedı :( cok uzgunum aslaa dedım olursa bter dedım ama aklıma takıldı cok kötyum sonra tamam ama evlenınce sen gorursun dedı gectık konuyu ama bnm haberım olmadan yapacak kesın :(

napayım ben yaaaaaaaaaa

allahın cezaları yaa ne pislıkler bu erkekler

yaa nasıl söyler bunu nasıl bunu bıle söylemesı benı delı etmeye yettıı

baskalarıylada yapamıyorum yasak dedı yaaaa demek kı fırsat bulsa yok demıcem hayy ben bunların deger yargılarına tukureyım

dun nısanlımla konustuk onların yazlıgına gıdecektık basbasa daha önce hıc basbasa kalamadık ben yok dedım o da canm sende bana herseyı yasaklıyrsn bazı seyler ıcın de mı ızın vermezsın yanı senın dısında dedı :( cok uzgunum aslaa dedım olursa bter dedım ama aklıma takıldı cok kötyum sonra tamam ama evlenınce sen gorursun dedı gectık konuyu ama bnm haberım olmadan yapacak kesın :(

napayım ben yaaaaaaaaaa

baskalarıylada yapamıyorum yasak dedı yaaaa demek kı fırsat bulsa yok demıcem hayy ben bunların deger yargılarına tukureyım

Canm ne için izin istedi anlamadım?
Beraber olmak gibi mi ? :26:

kyble yanlıs anlama ama sureklı sorunlu bı ılıskınız var gıbı gorunuo. bu cocugun senı sevdıgıne emın mısın ? ılerde pısman olmazsın ıns. bence ılıskınızı gozden gecırmenız gerektıgını dusunuyorum sahsı fıkrım.

Başkalarıylada yapamıyorum yasak mı dedi :53::53::53:
Bismillahirrahmanirrahim :53::53:
Birinin nişanlısıda bunu söylemişti okumuştum burada.
Bu erkekler yapamadan duramıyo mu :47:
Daha önce bol bol yapıyolardı demek ?:47:
Ay inanmıyorum yaaa

oyle erkege bende diyorumki kadında yapar fırsatını bulsun kacırmaz yakısıklı cekici bir erkek gelsin oda yapıverir:32: hemen yok cnm yapmaz diyorlar olurmu yapar tabi bizde insanız arada bir kacamak olur diyorum ne var bunda:27: karsıdaki erkegin suratı dusuyor hemen :23: onlar erkek yapar deyip kadınların duygularını onemsemiyorsa bende onları onemsemem olay bu yani anlasınlar biraz bu ne be hep erkek yapar kadın affeder erkek dayanamaz kadın kendini tutar bizde tutamıyoruz kendimizi oldumu:32:

yorumuna bayıldım :nazar: bende erkek arkadaşlarıma aynen senin buraya yazdıklarını söylüyorum :12::12: o anki yüz ifadelerini görmek gerçekten harika oluyor :1::1:

napayım ben yaaaaaaaaaa

kybelecim ben o adamı alıp bi tarafından asıcam, kusura bakma. :41:

Benim de iş arkadaşlarımın çoğu erkek, maalesef ki yapmam diyenini görmedim. Ve yaptıklarına çok şahit oldum. Hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar ve daha kötüsü birbirlerini ayartıyorlar. Hani yapmayan adam değilmiş gibi. Adamın içinde yoksa da aklına düşüyor. Onların dünyası tuhaf, anlayamıyorum

bencede değişik dünyaları var sanki çapkınlık yapmak birilerini aldatamak marfiet
erkekler arasında ahlaksızlık bir marifet kabul ediliyor
birbirlerine şunları diyecekler
-'evet arkadaşım harikasın senden başka bir erkek eline değmemiş hatta aklından geçmemiş senin çocuklarını doğrumuş senin annenin kıskançlıklarını çekmiş işe gitmiş çalışmış evde çalışmış yeri gelmiş giyiminden yemesinden ödün vermiş eşini aldattın tebrikler 'diyecekler birbirlerini kutlayıp palaket verecekler

kısaca bu erkekler empati kuramıyorlar eğer empati kurabilselerdi kendi başlarına gelmesini şiddetle istemediklerini karılarına sevgililierine yaşatmazlardı

kyble yanlıs anlama ama sureklı sorunlu bı ılıskınız var gıbı gorunuo. bu cocugun senı sevdıgıne emın mısın ? ılerde pısman olmazsın ıns. bence ılıskınızı gozden gecırmenız gerektıgını dusunuyorum sahsı fıkrım.

canm bızımkı boyle ıste aslında benı sevdıgını cok ıyı bılıyrm kaybetmekten korkuyr ayrıcaa yaaaa ama o bnm nısanlım yaaaa :(

azönce bıyere gıttım tel evde kalms 5kere aramıs annesıne evı aratmıs dunkı konusmadan sanırım yaaa bu nasıl laf ama dımı bılıyrm benmle hıcbırsey yasayamıyor öpemıyor bıle belkııde ondan ama cok sacma bı cumle

ay kızlar başlığı okuyunca aklıma birşey geldi;
malum gazetede haydar amcanın yazılarını okuyordum. adamın biri karısına cinsel yönden yetememekten bahsediyordu. ve dert yanıyordu ya beni aldatırsa diye;
ben buradan şu sonucu çıkardım; acaba erkekler aldatma olarak sadece cinsel yönü mü düşünüyor? ve sadece kendi ihtiyacı için mi başkasını kullanıyor?
belki de kaçamak yapmalarının sebebi budur. ne dersiniz?

Ben yapmayanın da olacağına inanıyorum kesinlikle.Bu tamamen kişilikle ilgili bir şey bence :34:

Karakter meselesi hepsi aldatıyor denilmez tabi ki ama çoğunluğu peynir sıfatı taktığı (burda diyemedim) yada açık kapı tabir ettiklerini buldumu "Bende yapayım ya" diye gidiyor. Kendi aralarında zaten bir birine destek oluyorlar kimin ne yaptığı dedikodusu aralarında dönüyor. Tabi genelleme yapmak yanlış olur beş parmak bir değil.

cooook gıcık bı konu aslında ....yapacaksa yapar...ben 4 yıldır evlıyım...kocamın agzından baska kadın kız nebıleyım işte öyle yatmak bakmak lafı olmaz ...cok nadıren ben ortayı kurcalarsam oda bana uyar saka yapar...ama o kadar uzatmaz ve sapıtmaz...netten manken resımlerıne baktıgını buldum bir iki kez sadece bi iki yarı acık bı resme bakmış...bunu bıldıgımı ve cok uzuldugumu daha birsürü şey anlattım o oldu daha bakmaz resme bile aşkım...
onuda o ara kendısının pskolojık sorunları vardı o ara oldu konuştuk bitti canım sıkıldıgında ben bıle nette ne yaptığımı bılemıyorum..tabı ona karsı musamaha göstermedım...ccccoooook sevıyorum askımı huyunu suyunu herseyını...benim için bulunmaz bir incidir askım benım....coooooook özledım onu...asker sımdı tatlım...

bazen ona layık esolamadıgımı bıle dusunuyorum..

bencede erkeklerin geneli yapar hormonlarından mıdır nedir tek eşli olamıyorlar.. Ama gerçekten evliliiğinde sevgiyi bulamadığı için yapanlarda var.

Kaçamak değilde şerefsizlik,karaktersizlik diyelim ona. Bence mutlu olup olmaması hiç sorun değil içinde varsa yapar. Eğer mutluysa ve içinde varsa yapar ama mutsuzsa ve o karaktere sahip değilse gider boşanır ama genede yapmaz.

Bencede erkeğin karakteriyle ilgili bişey...adamın içinde her fırsatta yapar mutlu olsun yada mutsuz olsun...var böyle adamlar yok değil yolda yürüyosun adamın karısı yanında bön bön seni kesiyor çok kötü
bişey yaaa.Allah korkusu olan aldatmaz bence...

Helal süt emme sanırım bu durumda en büyük etkenlerden....

Zaten yapılan arastırmalara göre zeki erkekler aldatmıyor...IQ seviyeleri düşük olan erkekler daha çok bu yolu izliyormuş..=)

yani anlayacagınız ben her erkeğin yapabileceğine inanmıyorum...

Back
X