Erkek gebelik

harivefaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.313
440
53
35
Selam.adetime 5 gün var ovulasyon pozitif ama erken gebelik negatif Allah yinede gebelik verir mi bu ay yani hamilelelik olabilir mi

Selam.adetime 5 gün var ovulasyon pozitif ama erken gebelik negatif Allah yinede gebelik verir mi bu ay yani hamilelelik olabilir mi
tabi ki olab,lir erken gebelik testlerine de inanç kalmadı ben çok pozitif gördüm erkenden ama sonu hüsranla bitiyor en iyisi adetin gecikmesini beklemek tabi kendimize de sınır koyabilirsek

Ovulasyon testinde her zaman çizgi çıkar. Pik mi gösteriyor? Benim regle 4 gün kala kan testim bile negatifti. Acele etme canım

Ovulasyon testinde her zaman çizgi çıkar. Pik mi gösteriyor? Benim regle 4 gün kala kan testim bile negatifti. Acele etme canım
He demi yani gebe olabilirim demi

Eklentiler

• 20250707_150614.webp
    20250707_150614.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 27
Bak şimdi adetime 5 gün var ovulasyon testi pozitif çıktı ama erken gebelik testi yaptım.hemen negatif
Canm bu gebelikse negatif değil çizgi görebiliyorum ben. Ama ovülasyonsa zaten pik değil. Belirtseydin bide ne testi olduğunu

Bak şimdi adetime 5 gün var ovulasyon testi pozitif çıktı ama erken gebelik testi yaptım.hemen negatif
Ovulasyon testi her zaman böyle çizgi çıkarır vücutta lh hormonu sürekli var çünkü. Gebelik şüphesi için pik gerekir ki o bile kesin değildir çünkü bazı kişiler regle yakın yumurtlama görebiliyor. Gebelik testi negatifse birkaç gün bekle regline daha varmış zaten

Back
X