Erkek hem aldatıp hemde neden süre ister

arkadaşlar çok ilginç bişe oldu.en son numarasını bulduğumda bile 10 süre isteyen insana dün bir mail attım artık ona istediği süreyi sınırsız olarak bensizlik olarak verdiğimi anlatan artık umrumda bile olmadığını anlatan yalancı olduğunu belittiğim bir mail attım numaramı değişeceğimi söledim.bugün baktımki yana yakıla 10 kere aramış sonradan gördüm ve tel.i kapattım.mail atmış kızgınlıkla dolu neden bana inanmıyosun sana yalan sölemediğime dair yeminler ettim onlaradamı inanmıyorsun diye cvp yazmadım ne yapmalıyım bundan sonra sizce.gerçektende erkekleri yola getirmek için böle tersmi davranmak gerekiyor reddetmekmi gerekiyor.uzun bir süre tel.imi açmamayı düşünüyorum bölemi yapayım açıp cvp mı vermesem acaba.ve bu sürede hala görüşmüyorsa kendini o kızın kollarına atmamasını istiyorummmm.ama affetmiycem ama sürünsün istiyorumm

arkadaşlar önerileriniz çokkk işime yaradı hepinize çok tşk ama önerilerinize asıl ihtiyacım olan alan burası lütfen yardım edermisiniz.önceki msjımdada yazdım ona herşeyin bittiğini anlatan umrumda olmadığını belirten bir mail attıktan sonra benden yok 2ay yok 10gün süre isteyen insan uçtu şimdi yalvar yakar biri geldi.3-4gündür tel.im hep kapalı mailimde numaramı değişeceğimi sölemiştim oyüzden mecburen kapalı tutuyorum.arada bir açıyorum arayanlar msjını görmek için ve inanırmısınız nerdeyse her dk arıyo gün boyu hemen kapatıyorum tabi.sonra tonlarca mail atmış ilk mailinde kızgınlık olan maillerin yerini şimdi yalvaran mailler almış.diyorki:ben seni aldatmadım.o kız bana asıldı ama ben istemediğimi söledim diyor.bu msjların uzamasının sebebi ise sen benimle ayrılmıştın(o ara kavga edip ayrılmıştık ve ben 20gündür görüşmüyodum onla)ben de ona sevgilim söle yaptı böle yaptıbana diye içimi boşalttım sadece bu aldatmak olamaz falan diyor.ve bugünki mailindede benimle evlenmek istediğini bensiz yapamadığını falan yazmış benden haber beklediğini yazmış.şimdi napayım kızlar buarada ben hiç birtek tepki bile vermiyorum mail cvp vermiyom zaten tel.de kapalı.sizce tel.i hiç açmıyımmı açıp cvpmı vermesem yani arayıp arayıp sönsün istemiyorum sürünsünnn istiyorum.yada şöle bişe düşündüm acaba kendini kanıtlamasınımı istesem msj içeriklerini görmek istesem yada fatusasını doğru olurmu.geçmiş msj içeriklerini bulabilirmi aacaba yapamayacağı olsaydı yapardım diyeceği bişe istemek istemiyorum

azmine ve sabrına hayran kaldım canım,konunu daha önce okumamıştım ama bence doğru olanı yapmışsın.ama telefonunu açık tutup cevap vermezsen çok daha sinir bozucu ve etkili olur,hani snei sallamıyorum aramalarını açmıyorum gibisinden.ara arada uzun uzun mesajlarına ok ya hımm gibi geçici kısa şeyler yazarsın çok bozulur ve dersini de alır.ayrıca görüşme detayını talep edebilir operatöründen sanırım.bi dene derim

azmine ve sabrına hayran kaldım canım,konunu daha önce okumamıştım ama bence doğru olanı yapmışsın.ama telefonunu açık tutup cevap vermezsen çok daha sinir bozucu ve etkili olur,hani snei sallamıyorum aramalarını açmıyorum gibisinden.ara arada uzun uzun mesajlarına ok ya hımm gibi geçici kısa şeyler yazarsın çok bozulur ve dersini de alır.ayrıca görüşme detayını talep edebilir operatöründen sanırım.bi dene derim

sağol canım evet çok kafamı kurcaladım çünkü bu konuda tel.imi açsam numaramı değiştim dedimya hani yalancı yada taktik yapıyo gibi görünmiyim ona diyorum ama bilemedim.bide diyorumki böle hiçç ulaşamasın bakalım neyapacak nereye kadar sınırı zorlayıp bana ulaşacak bide bunu düşünüyorum.bilemedimki napsam işte bide mail.de kendini kanıtlamasınımı istesem 3 seçenek arasında kaldım bilemedim...

sağol canım evet çok kafamı kurcaladım çünkü bu konuda tel.imi açsam numaramı değiştim dedimya hani yalancı yada taktik yapıyo gibi görünmiyim ona diyorum ama bilemedim.bide diyorumki böle hiçç ulaşamasın bakalım neyapacak nereye kadar sınırı zorlayıp bana ulaşacak bide bunu düşünüyorum.bilemedimki napsam işte bide mail.de kendini kanıtlamasınımı istesem 3 seçenek arasında kaldım bilemedim...

bence şöyle diyebilirsin,"numaramı değiştircektim ama vazgeçtim,neticede bana ulaşmak isteyen insanların önüne set germeye gerek yok değil mi?değmez yani"falan gibisinden,hani hiiç umrunda değilmiş gibi,arasın arasın dursun.tabi çok naz da aşık usandırır,zamanı geldiğinde ki onu sen anlayacaksın,o zaman da kanıt istersin.maillereme bakamıyorum yoğunum falan,ona önemsiz olduğunu,neler kaybettiğini hissettir ki ona göre ayağını denk alsın o da.yani ben sen olsam bunu uygulardım,takdir senin:)

bence şöyle diyebilirsin,"numaramı değiştircektim ama vazgeçtim,neticede bana ulaşmak isteyen insanların önüne set germeye gerek yok değil mi?değmez yani"falan gibisinden,hani hiiç umrunda değilmiş gibi,arasın arasın dursun.tabi çok naz da aşık usandırır,zamanı geldiğinde ki onu sen anlayacaksın,o zaman da kanıt istersin.maillereme bakamıyorum yoğunum falan,ona önemsiz olduğunu,neler kaybettiğini hissettir ki ona göre ayağını denk alsın o da.yani ben sen olsam bunu uygulardım,takdir senin:)

evet olabilir sağol canım ama ne olursa olsun kanıt istemeliyim değilmi.bakmalıyım gerçekten içinimi dökmüş yoksa kıza karşılık vermişmi.bir arkadaşım boşver daha deşme hatasını anlasın sürünsün affet sonuçda seviyosun deştikçe farklı şeyler çıkarsa üzülürsün diyor ama bilemedim:(

valla canım net olmak adına biraz daha süründür sonra iste derim.ama mesela yanında istesin hoparlöre versin operatörü,sonra da mail atsın.bi çok programla değiştirilen faturalar var,kullanımı da oldukça basit.hayatını bi yalan üstüne kurma,acı da olsa gerçekler çıksın ortaya,haklıysa da haklılığı çıksın.sen d eher duruma kendini alıştır.ama mutlaka ve mutlaka fatura detayı elektronik bir ortamdan gelecekse yanında ol

arkadaşlar bugün maasefki olumsuz bişe öğrendim gsm operatörünü aradım msj içeriklerinin alınıp alınamayacağını sordum fatura bilgisi istek üzerine verilir ama msjda yazılanlar kayıt altına alınmıyor doğal olarak ulaşmanız imkansız dedi.napcam ben?

4 yıllık bir erkek arkadaşım vardı bir süre aramız iyi değildi ayrıldık.ve tam barışacakken ben bunun faturasında bi no yakaladım.aradım sevgilim önce yalanladı ama sonrada aramızda bişe olmadı başka biri olabilir sandım ama yapamadım yüzyüze görüşmedik bile sadece msjlaştık oda aşk içeren msjlar değildi gibi şeyler söledi.tabi ben çok sert tepki gösterdim.şimdide affet barışalım değilde bana 2 ay süre ver biraz kendimi toplayayım karşına çıkmaya cesaretim yok diyor.biraz kendimi toplayıp sana kendimi affettircem gibi şeyler sölüyo ne yapmalıyım sizce ne demek istiyo ne yapıyo bilmiyorum

bence senin sakinlemeni bekliyo, sonrada tüyücek.. yol ver gitsin..

Back
X