Doğuma Hazırlık Erkek içime doguyordu ama kız olacak galiba

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
doğurma o zaman cinsiyetini beğenmediysen iade et...tövbe tövbe
sanki internetten elbise sipariş etmişte rengini beğenmemiş gibi yazmışsınız
kolay kavuşunca böyle oluyor demek
ben 7 senedir uğraşıyorum ama olmuyor bebeğim
kız erkek ne farkeder sağlıklı hayırlı evlat olsun İNŞALLAH
elbette hayal kurulur içten istenir ama olmazsada isyan edilmezz
Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin ..

Rabbimde insallah sanada hayirli saglikli güzel bir evlat nasip eder canim gercekten seni tanimiyorum ama icten dua ettim senin icin! Bende 5 aylik hamileyim...2 sene sonra hamile kaldim yinede elhamdulillah rabbim fazla bekletmedi ama o 2 senenin stresi yetti ve o yüzden seni belki biraz anliyabilirim.allahim tüm istiyenlere ve icindede sana nasib etsin insallah

Rabbimde insallah sanada hayirli saglikli güzel bir evlat nasip eder canim gercekten seni tanimiyorum ama icten dua ettim senin icin! Bende 5 aylik hamileyim...2 sene sonra hamile kaldim yinede elhamdulillah rabbim fazla bekletmedi ama o 2 senenin stresi yetti ve o yüzden seni belki biraz anliyabilirim.allahim tüm istiyenlere ve icindede sana nasib etsin insallah

senı cok ıyı anlıorum bende aynı durumdayım :(

senı cok ıyı anlıorum bende aynı durumdayım :(

inanamıyorum gerçekten bir kadın olarak kadınlardan böyle şeyler duyunca kendimden utanıyorum, evlat bu ya evladını kız veya erkek olduğu için değil evladın olduğu için sevmelisin!

bu devirde bu düşünceler...söyleyecek söz bulamıyorum.ERKEK ÇOCUK DEĞİL SAĞLIKLI HAYIRLI ÇOCUK İSTEYİN.....

böyle kişilerin olacak kızlarına da şimdiden acıyorum :(

inanamıyorum gerçekten bir kadın olarak kadınlardan böyle şeyler duyunca kendimden utanıyorum, evlat bu ya evladını kız veya erkek olduğu için değil evladın olduğu için sevmelisin!

buyuk konusma zamanı gelecek sende öle olacaksın rahat ol

buyuk konusma zamanı gelecek sende öle olacaksın rahat ol

Allah korusun, bu ne biçim cevaptır.Bir oğlum olacak inşallah ikincisi erkekte kız da olsa hiç farketmez.
İnancı olan insan Rabbinin verdiği emaneti kız erkek diye ayırmaz. Ayrıca ilerde kimin ne durumda olacağını kimse bilmez Allah'tan başka. Rabbim evlat ayıran insanlardan olmayı nasip etmesin.

Back
X