Gebeliğe Hazırlık Erkek iftertilitesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymanur12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
146
141
33
Bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı.
Eşime doktor önerdi eczane de buradakinden pahalı. Buradan mi eczaneden mi almalıyım. Birde kadın için de kullanılabilir mi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-15-10-55-12-336_trendyol.com.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu tarz şeyleri eczaneden alın.
İnternetten gelen bozuk olabilir, skt’si geçmiş olabilir.

“Erkek ve kadın infertilitesi” yazıyor. Demek ki kadınlarda kullanabilir.

Bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı.
Eşime doktor önerdi eczane de buradakinden pahalı. Buradan mi eczaneden mi almalıyım. Birde kadın için de kullanılabilir mi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Yanlış hatırlamıyorsam bu markayı bizde kullandık 3 ay boyunca eşimin sperm sayısında sorun vardı doktor tahlillere bakarak yazmıştı 3 ayın sonunda test sonucu çok kötü çıktı sonra doppler istedi varikosel çıktı orda da doktor aşılama ya da tüp bebek yaptırın normal yoldan çocuk olmaz demişti biz ondan sonra aktardan karışım alıp kullandık tekrar test verdiğimizde bayağı yükselmişti ve o ay hamilelik olmuştu ama fazla uzun sürmedi belki varikosel olduğu için bu ilaç işe yaramamış olabilir

Geçmiş olsun canım. Bize de doktor önerdi alıp almama konusunda kararsız kaldım. Ben eşime internet sitesinden bitkisel ilaç almıştım sayıda falan bayağı etkisi olmuştu ama doktorlarimiz kızdı kullanmayın dedi. Eşimde artık bitkisel hiç bir şeye yanaşmıyor. Sayı artıyor ama araştırmalarıma göre hareketli sperm sayısı düşük. Doktor gebelik oluşur diyor ama olmuyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.
Peki siz tüp Bebek yaptırdınız mi

Biz bitkisel ilaç değil de keçiboynuzu pekmezi fındık fıstık ceviz arı sütü Bi kaç baharat gibi otlar vardı onların adını bilmiyorum onları karıştırıp kullandık bayağı sayıda yükselme oldu harekette de aynı şekilde hayır yaptırmadık bugün tam 1 sene oldu doğum olalı hiç korunmadım bende pcos var 5 aydır klomen ovitrelle kullanıyorum gebelik oluşmuyor eşimin değerleri en son çok yüksekti doktorlar olur gözüyle bakıyor bu ay olmazsa rahim filmi çektireceğim

Bende yaklaşık 8 ay önce falan çekildim rahim filmi 6 ayda bir tekrarlanmalıymış sanırım benim sadece tiroid yüksekti onda da sıkıntı yok artık. Eşimin değerleri yükselmezse tüp Bebek düşünüyorum ama sanırım sperm sayısı 5 milyon un altında olması gerekiyor devlet te tüp Bebek yaptırmak için. Özeli de karşılaşmamız pek mümkün değil. Ben 3 aydır femara kullanıyorum yumurta oluşuyor çatlıyor ama eşimin değerleri düşük olduğu için gebelik oluşmuyor

Benim de troid var kontrole gideceğim daha devletin şartlarını bilmiyorum henüz araştırmak normal olsun istiyoruz ama dediğin gibi yumurta gelişip çatlıyor döllenme olmuyor doktor belki doğumdan sonra tüpler tıkanmış olabilir dedi

İnşallah hiç tüp bebek tedavisine gerek kalmadan hayırlısı ile normal yoldan olur. Size de gelmis geçmiş olsun rabbim o acıyı tekrar tatdirmadan hayırlısı ile kucağınızi doldurur inşallah

İnşallah hiç tüp bebek tedavisine gerek kalmadan hayırlısı ile normal yoldan olur. Size de gelmis geçmiş olsun rabbim o acıyı tekrar tatdirmadan hayırlısı ile kucağınızi doldurur inşallah
İnş canım inş tüm isteyenlerin de bizimde tez zamanda olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…