• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi ile erkeğin desteği olmadan savaşmak...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
evet arkadaslar benim derdim de tam olarak bu. Yapilan arastirmalarda bende bir soruna rastlanmadi eşimdeki sperm sorunlarini cozmek icin aylardir ugrasiyorum ve esimin umrunda bile degil sadece cocuk istiyor baska bir destegi malesef yok. Surekli bir seyler arastirip uygulamaya calismaktan ve agzina zorla bir seyler sokmaktan artik usandim ve sayesinde bebek istegiminde sonuna geldim. Beni bunaltma ustume gelme cumleleri benim bu en hassas donemimde bana müthiş birer hayal kirikligi olmaktan baska bir ise yaramadi ve ben bu yolda artik tek basima mucadele edemiyorum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim sanirim artik birakiyorum bende

Canım Allah yardımcın olsun inşallah oda bu tutumundan vazgeçip elinden geleni yapar.uzme kendini

Tek basina ugrasmak cok yorucudur ve kırgınlıklarla dolu esinin hatasini görüp pisman olmasi icin dua et ki kendi istegiyle cabalasin degilse sana yazik

Eğer cabalamiyorsa malesef yeterince istemiyordur canım. Sen de yeterince istemeyen bi adamdan cocuk yapma, her iki tarafında durumun farkında ve istekli olması lazım durumun sağlığı bakımından kanımca. Hayırlısı olsun hakkında..

Durumu eşinin ailesine bahsettin mi belki onlar bu konuda onunla konuşur olayın ciddiyetini bunun evlilikte sıkıntı olabilecegini anlatırlar.sana tavsiyem ailesine ve ona biraz göz dağı ver ama olayı cok büyütmeden alttan alta msj gibi

Back
X