• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek infertilitesinde hangi merkez daha başarılı?

yojimbo

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
416
0
296
Ankara
Merhaba,
Benim eşimde sayı ve hareket sorunu var.Biz mart ayında tedaviye başlayacağız.Aslında bu ay düşünüyorduk ama eşime genetik test yaptıracağız öncesinde.Erkek infertilitesinde başarı oranı yüksek bir merkez arayışı içindeyim.Ankarada merkez bakıyırdum ama hangi merkeze karar versem ya olumsuz bi şey okudum ya da duydum. İstanbulu da düşünüyoruz.Siz hangisini tavsiye edersiniz? Umut, Memorial, Bahçeci, Alman tüp bebek merkezleri sanki ön plana çıkıyor gibi. Acaba erkek infertiletsi sorunu olan arkadaşlar hangi merkezde tedavi görüp, pozitif sonuç aldığını yazarsa çok sevinirim. Sevgiler...

Erkekten kaynaklı sorunu olup; tedavi yaptıran arkadaşlar lütfen görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

cnm benim ben anatolyada yaptırdım ama erkek için maya çok iyi diyorlar değişik yöntemleri varmış

benim esimde sorun su an fransa'da tedavi görüyoruz
türkiye'de yaptiracak olursak ben umut tüp bebek merkezini düsünüyorum

benim arkadşımın eşin de azosperm durumu vardı. umut tüp bebek te yaptırdı ilk denemesinde hamile kaldı. şimdi ikiz erkek çocuklarını büyütüyor. doktoru

benimde eşimde azospermi vardı.istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oldum şuan 2 aylık bir oğlum var.

benim eşimde de şiddetli erkek infertilitesi var.ilkini umutta denedim olmadı.ikincisinide mayada denedim ikiz gebelik oluştu.malesef bebekleri kaybettim ama yine mayada denemeyi düşünüyorum.tavsiye ederim

maya diyorum çünkü macs diye bir yöntem sayesinde en hareketli kaliteli sperm seçilip döllendiriliyor türkiyede değil dünyada bu yöntemi bulan merkez burasıymış

bu yöntemi hiç duymadımda IMSI adlı yönetimi biliyorum. sperm seçilirken görüntüsü 12.000 kat büyütülüp seçiliyormuş. böyulece baş,kromozom anomalileri olmayan morfolojisi en iyi spermler seçiliyormuş (brüksel tüp bebek merkezi yapıyormuş)

Back
X