Erkek infertilitesinden tup bebek

Serati

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
64
20
88
31
Merhabalar esim 3 ay once varikoselden ameliyat oldu 3 ay kontrolunde sperm sayisi 5 milyomda 4 milyona dusmus sadece hareketlerinde duzelme olmustu. Bu surecte progeny m takviyd ve keci boynuzu kuru yaptik. Dr en fazla 3 ay daha normal yolla deneyecegimizi daha sonra diger gebelik yontemlerine bas urmamiz gerektigini soyledi asilama ve tup bebek ile ilgili hangisinde sansimiz fazla olur.

Merhabalar esim 3 ay once varikoselden ameliyat oldu 3 ay kontrolunde sperm sayisi 5 milyomda 4 milyona dusmus sadece hareketlerinde duzelme olmustu. Bu surecte progeny m takviyd ve keci boynuzu kuru yaptik. Dr en fazla 3 ay daha normal yolla deneyecegimizi daha sonra diger gebelik yontemlerine bas urmamiz gerektigini soyledi asilama ve tup bebek ile ilgili hangisinde sansimiz fazla olur.
merhabalar : bu degerler ıle tüp bebek tedavısı uygun olur. merkez , laboratuvar , hekım deneyımı , bayan yası , embrıo kalıtesı , basarıyı etkıleyen faktorlerdır.Bol sans dılerım.

merhabalar : bu degerler ıle tüp bebek tedavısı uygun olur. merkez , laboratuvar , hekım deneyımı , bayan yası , embrıo kalıtesı , basarıyı etkıleyen faktorlerdır.Bol sans dılerım.
Hocam mrb cevap verirseniz çok sevinirim.eşim azosperm 3.tesesini oldu sperm yok maalesef 3 defa rosi denedik ilkinde embriyo oluşmadı ikincide 3.gün 8 hücreli 2 embriyo transfer 3.denemede 1 tane 5.gün 3bb kalite embriyo transfer edildi tutmadı.amh:3 hormonlarım normal sağ ve solda 13-14 yumurta var hocam ilk tedavide uzun protokol 225 gonal f kullandım yumurta toplamaya yakın e2 çok arttı düşsün diye 2 gün beklendi 8 yumurta toplandı embriyo oluşmama nedeni e2 olabilir mi bozuyormu yumurta yı.2.denemede 300 Gonal f kullandım yine yumurta toplamaya yakın arttı e2 ama ilki kadar değil 3.denemede yine Gonal 300 kullandım 6 yumurta toplandı yine e2 arttı.hocam çok uzun yazdım ama neden yumurta çok varken 6-8 toplanıyor ve e2 artıyor ne yapabilirim ne kullanabilirim son bi tüp hücre kaldı başka yese olamaz eşim ve rosiden başkada çaremiz yok 😔😥 lütfen hocam bi yol gösterin Gonal yerine başka bişeymi kullanmam gerek yumurta kalitesi için ne yapayım lütfen lütfen bi çare olun hocam bana😢

Back
X