Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek infertilitesini yenmek isteyenler buyrun özel formülü veriyorum...
Evet arkadaşlar eşimin morfoloji yüzde 2 çıktı ve ileri hız yüzde 4 kime gittiysem gebe kalman çok zor dediler tüp bebek dediler. Ama biz yılmadık 3 4 aylık bir kür ve vitaminlerle bu işi başardık sizde inanın sizde başarın. Allah herkese bebişler nasip etsin inşallah.
çok sevindim sizin adınıza eşimin morfoloji 1, ileri hız yüzde 10 malesef...ama proxeed plus ve gingstengli macun ve keçiboynuzu özü kullanıyo bunlardan farklı birşeyse denemek isteriz.......
mailimi verdim sana ordan konuşmamız daha rahat olur diye ama yazmadınız ordan neyse 25 tlye reçete yazıyorum canım. İnan herkese yardımcı olmak isterim ama bu işlerden dolayı maddi açıdan baya yıprandık. Ama sonunda başardık. Eğer param yok diyorsanda Hayır duan yeter bize. istiyorsan göndereyim reçeteyi sağa sola gidipde yok varikosel yok tüp bebek yapmayada kalkma canım. Eşimede birsürü sey saydılar ama oldu.
Burası reklam ve satış yapılacak bir site değildir.
Sağlık sektöründe çalışmayan biri 25 tl'ye yazıyorum reçeteyi deyip, içeriği belirsiz bir formülü para karşılığı satarak insanların umuduyla oynayamaz.