Erkek İnfertilitesi erkek infertilitisesi ve aptamil junoır sütü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Eliffkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
122
1
96
Diyarbakır
herkese mrb
bizde yaklaşık 1 yıldrı bebek istiyoruz.1 yıl boyunca olmayınca sorun olduğunu düşündük ve test yaptırdık.morfoloji 0 çıktı.3 ay kadar proxeed plus kullandık ancak ile yaramayınca araştırdım ve ankara kaan aydos'a gittik.malesef dna %96 hasarlı çıktı.proxeed plusa devam edicez ve yanında klomen verdi.ne kadar iyi gelir bu kadar hasara inanın bilmiyorum.bu iyi hallerim ağlamaktan harap oldum.erkek infertilitesinde morfoloji bozukluğunda sanırım vücuda selenyum l kartinin e vitamini alınması gerekiyor.verilen ilaçlar bunu içeriyor çünkü.ama tesadüfen aptamil junior devam sütü tozunun arkasını incelerken yok yok içinde.b1 b2 b12 demir çinko magnezyum v.b.. EN ÖNEMLİSİ L KARNİTİN VE SELENYUM İÇERMESİ.benim de aklıma acaba eşlerimize bunu versek faydası olur mu kızlar?

canım bu siteyi yakından takip ediyorum fakat bahsettiğin şeyi ilk kez senden duydum bence eşin kullanmasın, doktor vermiş zaten onları kullansın sen de kürler yap keçiboynuzu vs. inşallah düzelir hepimiz aynı durumdayız malesef

İlk kez duydum bende,zararı olmaz tabi ki ama gerek var mı ki?
zaten proxeed plus'ın içinde bütün saydıklarınız var.
Tabi aklınızda kaldıysa kullanın zararı olmaz yararı olur belki.
Bu arada kavrulmamış badem,kuru kayısı ve hurma da çok faydalı,
bunları da tüketebilirsiniz.

keçiboyunuzu ve doktorun dediği diğer herşeyi yapıyoruz.ama proxeed plusun içinde selenyum yok.o yüzden iyi gelir belki dedim ama :(

Back
X