• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek interfilitesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Arkadaşlar merhaba benim eşimin sperm sayısı 6 milyon hızlı hareket %0 yavaş hareket %20 morfoloji %2 doktor tüp bebek dedi bebek sahibi olmak çok istiyorum eşim küçükken ameliyat olmuş testisinin biri yukarıdaymıştı ultrasonda herşey normal göründü başına böyle olay gelen arkadaşlar eşi küçükken ameliyat olmuş . Bunun bi çözümü varmı adam akıllı doktor bulamadık maddi imkanımızda yokBu şekilde sayıda felan artış oldumu neler kullandınız . Ben kan aldırırken felan bayılan bir insanım hastane fobim var girerken titrerim nasıl bir yol izlediniz bana yardımcı olurmusunuz yaşım 22 Benı aydınlatırmısınız artık her hamile gördüğümde ağlıyorum çevremde herkes hamile rabbim kimseye aratmasın zor bişeymiş bana yardımcı olurmuzunuz

Arkadaşlar merhaba benim eşimin sperm sayısı 6 milyon hızlı hareket %0 yavaş hareket %20 morfoloji %2 doktor tüp bebek dedi bebek sahibi olmak çok istiyorum eşim küçükken ameliyat olmuş testisinin biri yukarıdaymıştı ultrasonda herşey normal göründü başına böyle olay gelen arkadaşlar eşi küçükken ameliyat olmuş . Bunun bi çözümü varmı adam akıllı doktor bulamadık maddi imkanımızda yokBu şekilde sayıda felan artış oldumu neler kullandınız . Ben kan aldırırken felan bayılan bir insanım hastane fobim var girerken titrerim nasıl bir yol izlediniz bana yardımcı olurmusunuz yaşım 22 Benı aydınlatırmısınız artık her hamile gördüğümde ağlıyorum çevremde herkes hamile rabbim kimseye aratmasın zor bişeymiş bana yardımcı olurmuzunuz
Mrb çok geçmiş olsun öncelikle. Ama hiç panik yapmayn iyi bir ürolog bulup teravi
edilir bişey. Varikosel var mı eşinizde acaba microcerrahi ile ameliyat edilir ve sperm değerleri normale döner diye düşünüyorm. Sperm sayısı az sizin bunun için macun yapan aktarlar var instagramda da var bunlar macunhane diye bi site görmüştüm instgrmda. Keçiboynuzu kürü yapın pekmezini içirin çakşır suyu içirin bol incir havuç yedirin. Ama bence ameliyat ile çözülür. Ama acele etmek istiosan tüp bebek bi alternatif ama bu değerlerle tüp bebek tutmaz sanmyrm bizim tutmadı inşallah sizin tutar

Varikosel çıkmadı sizin sıkıntınız neydi acaba ne kadardı sperm sayınız

Kuzum tutmaz kesinlikle diye bişey yok alıp 6 milyon spermi sana vermiyolar içinden 800 kat büyütüp en iyisini seçiyolar . Morfoloji 2 istenilen 4 aama ikide yeter kendim bundan 3 ay önce ön görüşmede bu soruyu sordum doktoruma . Sayı az morfoloji 2 nasıl olacak nasıl tutacak dediğimde .bize 1 adet sperm yetecek kaldkki sizin sayınız 4 milyon dedi . Ürologumuzda aynısını dedi . Azo spermi olan hastalardan bazen 1 bazen 2 sperm çıkuyo ve bissürü hamile kalıp kucağına alan var . Doğru tedavi doğru doktor çok önemli . Ve döllenipte tutunamayınca spermde sıkıntı olduğunu düşünmüyolar bölünmeye felan bakıyolar . başka etkenleri göz önünde bulunduruyolar tutmuycak diye bişey yok moralini bozma lütfen . Allah kolaylık versin

Öylede ben tüp bebek yaptırmaktan çok korkuyorum hastane fobim var iğne fobim var nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum

Back
X