Doğuma Hazırlık Erkek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sdada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
6
2
36
30
Arkadaşlar merhaba. Allah'ın izniyle haziranda doğacak olan oğluma isim düşünüyoruz sizce Uraz Kaan mı yoksa Kaan Ege mi ?

Bence sadece Ege, yani ben olsam öyle yapardım :)

çok güldüm ya ege ismi için illa egeli olmak gerekmiyor tabi ki :KK70: ben uraz ismini çok severim anlamıda şans talih demek. uraz ege çok güzel olur bence :super:
Eşime söylediğimde dalga geçti adın ne Ege nerelisin Sinop hiç uyumlu değil
çok güldüm ya ege ismi için illa egeli olmak gerekmiyor tabi ki :KK70: ben uraz ismini çok severim anlamıda şans talih demek. uraz ege çok güzel olur bence :super:
Evet Uraz ismini sırf anlamı için istiyorum Ege ve Kaan isminide cok beğeniyorum ayy ne zormus isme karar vermek

Eşime söylediğimde dalga geçti adın ne Ege nerelisin Sinop hiç uyumlu değil

Evet Uraz ismini sırf anlamı için istiyorum Ege ve Kaan isminide cok beğeniyorum ayy ne zormus isme karar vermek
Kaan ismi baba çok itici geliyor şahsen. Ege konusunda kimsenin adı ege diye egeli olmasını bekliyeceğini sanmıyorum tuhaf bir düşünce 🤔😃 inşallah gönlünüze göre bi karara varırsınız.

Arkadaşlar merhaba. Allah'ın izniyle haziranda doğacak olan oğluma isim düşünüyoruz sizce Uraz Kaan mı yoksa Kaan Ege mi ?

Uraz Ege olsa 🤭 gerçi Uraz kimisi Uras kullanıyor o açıdan biraz sıkıntı olabilir

Kaan isminde her daim Kaan mı Kağan mı sorunu var, doğrusu da Kağan üstelik. Doğrusunu koysan zaten isimde Ğ başlı başına bir dert, e yarısı Kaan yarısı Kağan da yazdırılmış durumda, karışmama şansı hiç yok. Uraz çok güzel bir isim, Uras’la karışacak sorunu olsa da -ki karışacak-, belki göze alınabilir. Üçüncü seçenek olarak Uraz Ege bence de. Sinopluysanız Kuzey de çok güzel bir seçenek değil mi, Kuzey Uraz😀

Uraz Kaan güzel..
Fakat, Uras Kağan mi? Uraz Kaan mi? sıkıntısı olacaktir.

Kaan Ege mi, Uraz Kaan mi?
Bence Uraz Kaan..

Back
X