Doğuma Hazırlık Erkek ismi bulmak neden bu kadar zor ://

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mimarice16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
121
52
18
31
Kızlar oğluş geliyor kısmetse ama ismine karar veremiyoruz hiç içime sinmiyor nasıl olacak böyleeee :(
önerilerinizi bekliyorum beğendiğim bazı isimler ;

Rüzgar
Yaman
Yamaç
Sarp
Bora
Kuzey
Gece

Bizde çok zorlandik en sonjnda esime biraktim artik bas agrilari baslamisti bende 😂 o da poyraz olsun dedi. Aras Barlas Kağan guzel isimler

Kızlar oğluş geliyor kısmetse ama ismine karar veremiyoruz hiç içime sinmiyor nasıl olacak böyleeee :KK43:

Rüzgar
Yaman
Yamaç
Sarp
Bora
Kuzey
Gece

Erkeklerin her seyi zor bence canım bugün cinsiyet belli oldu erkek bebek kıyafetlerine bakayim dedim. Kızla kiyaslayinca hiçbir şey yok 😂😂😂 ben de şimdilik mete ile poyraz düşünüyorum

Bunlar da beğendiğim ama cok yakinimda oldugu icin koyamadığım isimler; yağız mert yiğit çınar

Yagiz koyun yağız bir delikanlı olsun aman diyim hırçın isimler koyma sonra valla çekiyorsun hangi poyraz isimde çok görsem fırtına gibiler adı gibiher yeri her yere katıyorlar aman diyim valla

Bızım cinsiyetimız belli degıl lakın benım ıstedıgım isim PAMİR. Ama eşim bılıyorum bu tarz isme bahane bulacak erkek olursa. O yuzden Efe ismine takıntılı EFE PARS YADA PARS EFE ikna ediyorum yada SARP EFE.
🤭 Oysa tek Pamir hayalim bakalım bakalım. Kız olursada BİRCE ASYA seviyorum.
YAMAÇ ta guzel YAMAN da.

Erkeklerin her seyi zor bence canım bugün cinsiyet belli oldu erkek bebek kıyafetlerine bakayim dedim. Kızla kiyaslayinca hiçbir şey yok 😂😂😂 ben de şimdilik mete ile poyraz düşünüyorum

Bunlar da beğendiğim ama cok yakinimda oldugu icin koyamadığım isimler; yağız mert yiğit çınar

Evettt ben de hep pembe falan sevmediğim için kızım da olsa erkek reyonundan alırdım diyodum ama gerçekten çok az çeşit oluyor bakalım nasıl süsleyeceğiz küçük erkeklerimizi :D poyraz güzel ama yeni nesilde çok var gibi geliyor bana. çınarı biz de kaçırdık malesef :D

Yagiz koyun yağız bir delikanlı olsun aman diyim hırçın isimler koyma sonra valla çekiyorsun hangi poyraz isimde çok görsem fırtına gibiler adı gibiher yeri her yere katıyorlar aman diyim valla

Bende yaman koymaya çekiniyorum o yüzden yaramaz bi çocuk canlanıyor direk gözümde :D rüzgar da aynı şekilde etkiler mi acaba özgür ruhlu bişey olur kesin .. Yağız da çok türkçe karakter olduğu için sıcak bakmıyorum ilerde zorlanmasın diye ay aman insan ne çok şey düşünüyor isim işi zor işmiş :D

Bızım cinsiyetimız belli degıl lakın benım ıstedıgım isim PAMİR. Ama eşim bılıyorum bu tarz isme bahane bulacak erkek olursa. O yuzden Efe ismine takıntılı EFE PARS YADA PARS EFE ikna ediyorum yada SARP EFE.
🤭 Oysa tek Pamir hayalim bakalım bakalım. Kız olursada BİRCE ASYA seviyorum.
YAMAÇ ta guzel YAMAN da.
Pamir benim de hoşuma gitmiyor ya :/ sarp pars daha güzel bence de hatta biz sarp düşündük ama yakınımızda olduğu içn elendi malesef ikisi de güzel sarp efe , pars efe ismiyle gelsin yakışıklı :KK200:

Bende karar veremiyorum yani bulamiyoruz erkek ismi eşim( Umut )ismine takmış bende istemiyorum iki kizimi o verdi bu benim hakkim diye buldugumuz guzel isimler hep sulalede mevcut

Kızlar oğluş geliyor kısmetse ama ismine karar veremiyoruz hiç içime sinmiyor nasıl olacak böyleeee :KK43:

Rüzgar
Yaman
Yamaç
Sarp
Bora
Kuzey
Gece

Bu isimlerin hepsi degisken size tavsiyem bebekleriniz dogadan isimler vermeyinz..

Rüzgar
Yaman
Yamaç
Sarp
Bora
Kuzey
Gece
Güneş güney kuzey ustekilerde guzel saglıkla gelsin minnoş

Valla erkek ismi bana da zor geliyor kız ismi seçenek çok ama ben erkek olsa kerem alp koyarım diyordum ama şimdiki fikrimle tek isim koyarım diyorum Alp ismine ek koyarak isim koyardım. Size öneri olarak mete alp yaman yağız falan Önerebilirim

Back
X