Doğuma Hazırlık Erkek ismiiiiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rüzgar, deniz, poyraz, ege isimleri çok hosuma gidiyor benimde :)

Bende hep bakardım bebek isimlerine

Çınar Poyraz Rüzgar gibi isimler hoşuma gitsede

erkek evlada verilecek en manalı isim peygamber efendimizin isimleri olan MUHAMMED veya AHMED isimleri olduğunu düşünüyorum.

Bende hep bakardım bebek isimlerine

Çınar Poyraz Rüzgar gibi isimler hoşuma gitsede

erkek evlada verilecek en manalı isim peygamber efendimizin isimleri olan MUHAMMED veya AHMED isimleri olduğunu düşünüyorum.
bencede ayrıca peygamberimizin isimleri

Ben erkek olursa cocugum Mustafa Buğra yada Mustafa Tuğra koymayi dusunuorum kismet. Mustafa ismi en sevdigim isim..bunun yani sira
Kuzey Deniz Ruzgar Ege sevdigim isimler

Ben de erkek ismi arıyorum ama çok beğendiğim yok. Emir, Kerem, Jeyan, Diyar, Meriç
Bu seçeneklerim, bakıcaz artık
;)

Allahın izniyle benimde oğlum olacak Hep kız isimleri düşündüm erkek ismi hiç düşünmemiştim ☺️☺️ en son Emir Alp düşündüm tabi ben düşünmekle kaldım eşimle daha karar vericezz bakalım. Çok kararsızım çokkkkkk

Ömer ismini çok seviyorum. Bir oğlum olursa ismini ömer koymayı düşünüyorum inşaAllah:)

Kızlar çok güzel isimler yazmışsınız ama farkındaysanız hep aynı isimler yiğit yağız çınar poyraz efe ege rüzgar bi on yıl sonra etrafta hep aynı isimler olacak ben daha ziyade öz-türkçe isim arıyorum beyazıt fatih yavuz alpaslan ertuğrul bu tur isimler

Kızlar çok güzel isimler yazmışsınız ama farkındaysanız hep aynı isimler yiğit yağız çınar poyraz efe ege rüzgar bi on yıl sonra etrafta hep aynı isimler olacak ben daha ziyade öz-türkçe isim arıyorum beyazıt fatih yavuz alpaslan ertuğrul bu tur isimler
Türkçe isim arıyorsan biraz da tarihi, bi tanıdığım çocuklarına bu tür isimler koyardı. Oğlunun adı Mukan'dı. Kızının adı Çiğil.

ali, çok seviyorum.. kasım, asaf da çok güzel ağırlığı olan isimler..
aras ismini de severim.. ayaz ismini.. selim.. ve ege de çok tatlı.. oğlum olursa aklımda bin tane isim var.. :KK70: :KK70:

Back
X