Erkek işte.. bu kez ne yapmış yorum istiyorummm :)

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
arkadaşlar yine bir konu ve yine ben :) öncelikle merhaba diyorum ben herkese :) sanırım herkesin başına bu tarz bişey gelmiştir. eski bi platonik aşk dicem de değil. yani hani böyle adı konamamış bi ilişki olur sizi herkes birlikte anar ama siz sevgili değilsinizdir. konuşur sizinle kimseyle konuşmadığı gibi öylece güler o çok ciddi adam karşınızda bide en son tam giderken kolunuzdan tutup önce sessiz kalmış sonra da gözlerinizin içine başını akarak gitmee nidasıyla oturtturmuştur sizi. o an dünyanın en mutlu insanı olursunuz belki :)

işte o adamla 4 ay sonra geçen gün karşılaştık. bi ortamdayız o normalde konuşkan biri olmasına rağmen karşısınızda sus pus sessiz bi adam olmuş, donakalmışsa ne düşünmelisiniz hakkında ama sizi başını eğerek dinliyo ve ara ara laflara atlıyorsa. yani bi adam karşısına birden çıkınca bi anda bu kadar değişir ve üçüncü dördüncüye bile masaya döndünüzde hala konuşamama halindedir ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler kızlar, klavyenize sağlık :))

okuyup cevap vermediğiniz için teşekkürler kzlar uzun bi konu da değil yahu

aynı şeyi eski erkek arkadaşım bana yaptı.hatta beni kızdırmaya çalıştı başkalarının yanında.en son mesajına cevap vermediğim halde sürekli etrafımda döndü takip etti ilgilendi benimle.ben de merak ediyorum bişey hissediyormu diye

ve 2 ay sonra onunla yeniden karşılaşmak. Beklemediğin bir anda karşına çıktığında kocaman dünyada birden sığınacak yer ararsınız artık kalp ritimleri hızlanır, soluğunuz göğsünüzde saatli bomba edasıyla sizi ele verecek korkusunda yüzünüz mis kokulu bir ekmek dilimine döner. dizleniriniz boşaldığını hissedersiniz belki beyin durur ve artık ne yapacağınızı bilemezsin. ama bu belki son şanstır diye düşünüp kalbinizin verdiği komutla ona doğru yürürsünüz. tam 3.5 yıl olmuş tanışalı nasıl da kovalamış yelkovanla akrep birbirini. sizler büyümüşsünüz ve artık o bir başkasıyla hayatını birleştirmiş. refleks olarak belki gözümün aradığı ilk şey yüzüğü oldu sol eli masanın altına sıkışmış gibi uzun bir süre çıkmadı ama çıktığı ilk an zaten şaşkın olan beyin artık farklı bir gezegene yol alıyordu. utancımdan yüzüne bakamasamda uzun bir süre ellerini inceleme fırsatı buldum sebebini bilmediğim bir durumdu bu. bi kaç cümle geçti aramızda zorunlu olarak ne cevap verdim hiç mi hiç hatırlamıyorum ama adımı hatırlamıştı bi kaç da özel bilgi işte bu bile güzeldi o an sonra herşey bitti deyip çıkıp giderken o an odadan ve sonsuza dek hayatında biraz bekle arkadaşta gelsin der ve beklemeye koyulursunuz. hatırladıkça beynime saplanan birşeyler hissediyorum ellerim titriyor.. ya karşımdaki o? acaba rahatsız mıdır beni gördüğüne? sesi kısılmış cümleleri özenle seçmeye çalışan bi adam olabildiğine kısık sesli hatta anlaşılmayacak kadar düşürmüş sesi. bir kaç kez tekrarlattığımı anımsıyorum cümleleri. sonra bir başka masaya geçmek için kalkıyoruz üç kişi var ben ve o dışında o ismimi söyleyerek sen gel diyor şaşkınlıkla ilerlemeye başlıyorum kalabalığın yarıp giderken arkasında kalıyorum bi an biraz da olsa. sonra telaşla arkasını dönüyor ve tekrar ismim dudaklarında can buluyor.. sonra kalkıp gitmeye niyetlenirken bi şans daha sunuyor bi büyüğümüz bana ve onu sevdiğimi bilen biri tekrar gidiyorum tekrar sıkışmış hayatlardaki bi kaç cümleyi çalıyo ve bi iş bahanesiyle tekrar gel diyor bişey daha söylüyo ama ben yine anlayamıyorum ses yine olabildiğine düşük kafa yine olabildiğine dalgın..

sonra zaman geçiyor on gün tam on gün milyon tane hazırlık yapılan on gün. tekrar karşılaşıyoruz oturabilirmiyim diyorum sesi kısıldığına artık kesin emin olduğum bu adam onaylar edayla bişeyler söylüyor giriyorum yalnız bi kaç dakika.. sonra işte bitti diye çıkarken ben kafasını ani bir hareketle sanki bana bakmıyormuş düşüncesi yaratmak istercesine bigisayara yönlendiriyor ve giderken tekrar döndüğümde göz göze geliyoruz ve panikliyor sonra bende zaten basıp gidiyorum. zamanında saatlerce gülüşüp konuştuğum bu adama n'olmuş allahım?
birşeyimi unutmuş olup bi saat sonra tekrar oraya gidiyorum beni görmeden arkadaşlarınla konuşmalarına denk geliyorum ve sesi gayet gür çıkan birini görüyorum beni görüyo ve yine ses gidiyor panikle bir ifade alıyor anlayamıyorum sevdiğim hoş artık beni sevdiğini de düşünmüyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…