Erkek Kaçtığında

Bu arada şunu da söyleyeyim kızın karşısında çekingen davranan, utanan erkek gerçekten seven erkektir. Rahat davranan olayın başka boyutuyla ilgilidir genelde..

Yok artık :)

Erkekleri genelleyeceksen illa yanlış yoldasın. Kimse kimseyi yanında rahat hissetmeden sevemez ki. Anca ergen aşkı olur o.

Bir genelleme yapacaksak eğer, erkek bir kızdan hoşlandıysa özgüveni yerindeyse çıkar söyler, peşini bırakmaz. Kendine güveni yoksa ya da daha önce sevgilisi olmadıysa, bu işlerde acemiyse, daha önce üst üste reddedildiyse utanıp sıkılabilir. Biraz da mizaç meselesi. Utangaç sıkılgan bir tip mi, bu önemli. Bir genelleme daha yapayım, bu kulüp işlerine erkekler hep kız bulur muyum fikriyatıyla girer. :) Seni görene kadar ilgilenmiş olması bir ümit olur mu acaba diyedir belki. Ama görünce olmamıştır.. Belki de cidden sana ulaşması gerekiyordu. Organizasyon bittikten sonra söyleyeceği bir şey kalmamıştır..

Ya arkadaşlar benim de başıma buna benzer bişey geldi. Okul stajımı geçen yıl üniversite bünyesinde yaptım. Stajyerlerden sorumlu mühendis çok yakışıklıydı :17: Ve ben tabiki utandığım için staj projesiyle ilgili ona hiçbişey soramıyordum. Bir de şöyle bir durum var ben aynı zamanda üniversitede memurum. İlk staj için başvuruda konuştuğum aynı yerde çalışan bir başka mühendis bana aşık oldu ve bu durum oradaki kişiler tarafından duyuldu.

Neyse sonra ben dikkat ettim de bu benim hoşlandığım çocuk beni bu adamdan uzak tutmak için beni bir şekilde uyardı ve rektörlük filan da olaydan haberdar oldu. Stajımın yarıda kesilme durumları filan oldu ama sonradan adamın psikolojik bir hastalığı olduğunu öğrendim ve olayları hep unutuyormuş. Bana aşık olduğunu da unutmuş olabilir dedi hoşlandığım çocuk.

Ve bir yandan da bu tatlı vatandaşın bana gözleri takılmaya başladı ben de çok bakıyordum zaten istemsiz olarak. Ama istediğim ve beklediğim gibi olmadı. Staj bittikten sonra her şey bitti.:43:

Sizce nedir bu durum benim için hiç umut yok mu? Neler düşünürsünüz böyle bir durumda?

Ha bir de ben stajdan sonra buna bir şeyi bahane ederek bir mail attım o da cevap verdi. İşte en son kurduğumuz iletişim bu :44:

Yok artık :)

Erkekleri genelleyeceksen illa yanlış yoldasın. Kimse kimseyi yanında rahat hissetmeden sevemez ki. Anca ergen aşkı olur o.

Bir genelleme yapacaksak eğer, erkek bir kızdan hoşlandıysa özgüveni yerindeyse çıkar söyler, peşini bırakmaz. Kendine güveni yoksa ya da daha önce sevgilisi olmadıysa, bu işlerde acemiyse, daha önce üst üste reddedildiyse utanıp sıkılabilir. Biraz da mizaç meselesi. Utangaç sıkılgan bir tip mi, bu önemli. Bir genelleme daha yapayım, bu kulüp işlerine erkekler hep kız bulur muyum fikriyatıyla girer. :) Seni görene kadar ilgilenmiş olması bir ümit olur mu acaba diyedir belki. Ama görünce olmamıştır.. Belki de cidden sana ulaşması gerekiyordu. Organizasyon bittikten sonra söyleyeceği bir şey kalmamıştır..

Bir erkeğin kendisi itiraf etmişti bir sitede o yüzden bu kadar netlikle savunabildim. şöyle bir şeydi yazısı " Kızlar karşınızda kem küm edenleri konuşamayıp utanıp sıkılanları özgüvensiz bu diye beğenmiyorsunuz, özgüvenli diye sizi gerçekten sevmeyen, ama elde etmek isteyen umursamaz serserileri seçip sonra ağlayan siz oluyorsunuz. Şunu bilin ki o karşınızda utanıp sıkılan özgüvenli duramayan erkek size içinde o kadar büyütmüştür ki yüzyüze gelince oyüzden o haldedir " gibi bir şeydi.

Son düzenleme:
bence utanan da var gelip konuşan da.
düşünceler farklı olabilir, biri ben sevince utanırım der, biri de ben direkt konuşmaktan yanayım der. ama ikisi de seviyordur.
ama laale' nin dediği gibi de konuyu ele alırdım ben, her konu da böyle olacaksa durum vahim.
sizin dediğiniz gibi niyeti başka olduğu için çekinmeden yaklaşanlar da var, sadece aşkta çekingen olup diğer konular da öyle olmayan da.
kısaca biraz daha ayrıntıda ele almak gerekebiliyor bazen... bir de olaya göre de değişebiliyor, çok uzatması gibi.
ben üni de şöyle bir şey yaşadım, adam hoşlanıyor belli, arkadaşım olaya dahil oluyor o da aa siz öyle mi anladınız, yok öyle bir şey falan diyor. arkadaşım çöpçatanlığı sever bir de ben sevgilimden ayrılmıştım kötüydüm diye istedi. neyse sonra teklif de etti mesajla. kabul etmedim daha başka sebepler de vardı ama, hadi çekinsin sussun neyse, nasıl laf o? sinir olmuştum. açıkça söylesin ne bu böyle tersine konuşmak? biraz cesaret seviyorum ben de.. ama önemsiz bir durum gibi davranırsa da acaba diyebilirim.
neyse, aklıma şu geldi benim.. acaba sizi çok güzel, havalı buldu da kendince istemeyeceğinizi düşünüp uzak durmaya mı çalışıyor? :31:

İşte ben de öyle düşündüm gonul, hani şunu demek çok sevimsiz olacak ama olayı aydınlatmakta yardımı olabilir diye söylüyorum; erkekler genellikle çok güzelsin der bana. Acaba diyorum işte yüzyüze gelince o yüzden mi çekinip ilgilenmiyor tavırlarıyla cool görünmeye çalışıyor..

Amaaan yok kızlar, olumsuz yönden düşünenlerin hepsi haklı. Bu gerizekalı da eminim çoğu erkek gibi sarışın hastasıydı, beni kara kaşlı kara gözlü görünce telefonda etkilendiği o tatlı sesi unutup piçliğini ele verdi işte...satıldım kabul edelim..

Son düzenleme:
İşte ben de öyle düşündüm gonul, hani şunu demek çok sevimsiz olacak ama olayı aydınlatmakta yardımı olabilir diye söylüyorum; erkekler genellikle çok güzelsin der bana. Acaba diyorum işte yüzyüze gelince o yüzden mi çekinip ilgilenmiyor tavırlarıyla cool görünmeye çalışıyor..

Amaaan yok kızlar, olumsuz yönden düşünenlerin hepsi haklı. Bu gerizekalı da eminim çoğu erkek gibi sarışın hastasıydı, beni kara kaşlı kara gözlü görünce telefonda etkilendiği o tatlı sesi unutup piçliğini ele verdi işte...satıldım kabul edelim..

yani bir yandan uzak durup bir yandan ilgili gibi duruyorsa bu olabilir gibi geldi.
ama dediğiniz gibi şarışından falan hoşlanıyorsa niye hoşlanıyormuş gibi görünsün ki :44:
zamana bırakın bakalım...

yani bir yandan uzak durup bir yandan ilgili gibi duruyorsa bu olabilir gibi geldi.
ama dediğiniz gibi şarışından falan hoşlanıyorsa niye hoşlanıyormuş gibi görünsün ki :44:
zamana bırakın bakalım...

yok benimki sadece tahmin.. bu gerizekalı sesimden hoşlandı, sonra gördüğünde de sarışın fetişisti biri dallama olduğu için birden 180 derece döndü. tahminim o.

Ama senin yazdığına da istinaden çok güzel çok havalı durup uzaklaşma meselesi yönünde de üstte dediğim gibi değerlendirdim olayı.yani güzel olduğumu hep söylerler. oyüzden çekiniyor olabilir mi diye düşünmedim değil.

yok benimki sadece tahmin.. bu gerizekalı sesimden hoşlandı, sonra gördüğünde de sarışın fetişisti biri dallama olduğu için birden 180 derece döndü. tahminim o.

Ama senin yazdığına da istinaden çok güzel çok havalı durup uzaklaşma meselesi yönünde de üstte dediğim gibi değerlendirdim olayı.yani güzel olduğumu hep söylerler. oyüzden çekiniyor olabilir mi diye düşünmedim değil.

ilk dediğiniz gibi bir şey varsa o zaman güzel görünce sizi yine bir kararsız halde olabilir.. hoşlanıyor gibi duruşundan dolayı...
zamanla artık ya konuşur ya tamamen susar belli olur sanırım :31:

Bir erkeğin kendisi itiraf etmişti bir sitede o yüzden bu kadar netlikle savunabildim. şöyle bir şeydi yazısı " Kızlar karşınızda kem küm edenleri konuşamayıp utanıp sıkılanları özgüvensiz bu diye beğenmiyorsunuz, özgüvenli diye sizi gerçekten sevmeyen, ama elde etmek isteyen umursamaz serserileri seçip sonra ağlayan siz oluyorsunuz. Şunu bilin ki o karşınızda utanıp sıkılan özgüvenli duramayan erkek size içinde o kadar büyütmüştür ki yüzyüze gelince oyüzden o haldedir " gibi bir şeydi.

O da kendi ozguvensizligine kilif bulmus.

Valla ben ozguvenli erkek severim. Dik durmali karsimda. Kem kum etmesin canim. Alt tarafi sevgili olacaksak. Benim karsimda ezilen patronun babanin vs karsisinda ne hale girer ki. Serserilik ukalalik apayri kavramlar. Utangaclik ya da giriskenlik kisisel ozelliktir. Adam giriskense bi kizin karsisinda utanmaz. Askindan geberse de utanmaz.

Dedigim gibi serseri olmaktan bahsetmiyorum. O dedigin suna giriyor. Bize kaybetne korkusu veren adama asik olma gbi bir potansiyelimoz var yapimiz geregi. Her an gitme ihtimali olan adam daha mi cekici ne? Ama bu ozguvenden ayri degerlendirilmeli. Bunun adi serserilik.

O da kendi ozguvensizligine kilif bulmus.

Valla ben ozguvenli erkek severim. Dik durmali karsimda. Kem kum etmesin canim. Alt tarafi sevgili olacaksak. Benim karsimda ezilen patronun babanin vs karsisinda ne hale girer ki. Serserilik ukalalik apayri kavramlar. Utangaclik ya da giriskenlik kisisel ozelliktir. Adam giriskense bi kizin karsisinda utanmaz. Askindan geberse de utanmaz.

Dedigim gibi serseri olmaktan bahsetmiyorum. O dedigin suna giriyor. Bize kaybetne korkusu veren adama asik olma gbi bir potansiyelimoz var yapimiz geregi. Her an gitme ihtimali olan adam daha mi cekici ne? Ama bu ozguvenden ayri degerlendirilmeli. Bunun adi serserilik.

Tamam böyle özgüvenli şöyle böyle iyi de, kadınların bu özgüvenli tarifi de net olmadığı için genellikle erkekler ne kadar sert olursa o kadar iyi olur mantığıyla iflah olmaz bir dallama ve fırlamaya dönüşebiliyorlar..

Yo ben katılmıyorum. Gerçekten içinde birini büyütmüşse, gerçek aşksa kesinlikle eli ayağına dolaşır bir insanın. Diğer türlü normal, istifini bozmadan davranan birininki sıradan normal bir hoşlantıdır. Büyük bir aşk değildir, modern şehir hayatın gündelik ilişkileri işte...

Kızlar şunu anladım ki her şey ilk 20-25 dakikada olur. Eğer erkek kızdan hoşlanacaksa bu süre içinde oldu oldu..

Acaba şöyle miydi böyle miydi diye düşünüp durmayın erkekler bizler kadar detaycı ve ince eleyip sık düşünen tipler değildir.

Bir kızı ya gerçekten beğenirler beraber olmak isterler ve bu yönde somut adım atarlar ( en kısa sürede) ya da umurunda olmazsınız. Hele hele üstünden bir iki ay geçtiyse ve hala olumlu bir gelişme olmadıysa unutun o adamı.

Malesef gerçekler böyle :(

Back
X