Erkek kardeşim çok hasta ve biz küsüz:((

combine

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.437
751
688
Erkek kardeşim 40 yaşında ve dil kanseri şüphesiyle tetkikler yapılıyor büyük ihtimal de kanser...Fakat ben onu göremiyorum benimle ve diğer kızkardeşimle görüşmüyor...Kızlarıyla görüşüyorum kendisine haber gönderdim gelmek istiyorum diye ama bir ses çıkmadı....Çok üzgünüm çok... Bir haftadır yemeden içmeden kesildim,durmadan ağlıyorum o bizim tek erkek kardeşimiz fakat alkol alışkanlığı yüzünden başına gelmedik kalmadı...Çok ta ters evine ansızın çıkıp gitsem neyle karşılaşacağımı bile kestiremiyorum...Bize darılma sebebi ise bundan 5 yıl önce kızkardeşimle bir iş kurdular iş yürümedi kapattılar...Babamdan kalan 2 dairenin birinde annem birindede erkek kardeşim oturuyordu,borçları dolayısıyla annemi kendi dairesine alıp annemin evini sattı bu arada annem bana ve kızkardeşime 5 er milyar verdi,bizde erkek kardeşimin evi için imzalarımızı attık ve diğer daireyi ona bıraktık ama o 5 milyarı niye aldık diye bize küstü ve 5 yıldır görüşmüyor...1 haftadır dilinin şiştiğini ve konuşamadığını ileri tetkiklerin yapıldığını duydum,inanın yerdemiyim gökte mi bilmiyorum...Nasıl yaklaşabileceğimi kestiremiyorum...Üzüldüğüm için çok sağlıklı düşünemeyebilirim bu konuda yardımlarınızı istiyorum.Lütfen nasıl barışabilirim,bir akıl verin....

hiç düşünme ve git kapsını çal Allah korsun abine bir şey olsa keşkelerle yaşarsın.......... seni istediği kadar istemesin sıkı sıkı sarıl boynuna çünkü lanet hastalığın en büyük ilacı moral ...inşallah bir anönce sağlığına kavuşur

Herşeyi kenara bırak,ziyarete git.
Sonra isterse yine konuşmasın ne olursa olsun sen görevini yap.
Sonra vicdanın sızlamasın

öncelikle geçmiş olsun... bence de sen üzerine düşeni yap ; cevap gelmediyse de görmeye git... isterse terslesin seni senin vicdanın rahat olacak...

Çok çok geçmiş olsun.Bence de gidin şimdi bile kendinizi çok kötü hissediyorsunuz Allah korusun daha kötüsü olursa vicdan azabınız sizi mahveder

bende abimle konuşmuyodum
çocuğuma beddua etmeye varana kadar sayımıştı bana bi ara sonradan konuşmaya başladık ama hep ters ters ve telde
o beni ben onu hep tersledim
diğer abimlede konuşmuyor
2 gündür beni arayıp barışsak artık bu böyle olmaz gibi laflar ediyor inan içim acıdı birden okuyunca
bu kardeşler neden böyle yaparda işler bu raddeye gelir anlamıyorum
bencede gidin siz kardeşsiniz acısı acınız mutluluğu mutluluğunuz olmalı

her ne olmus ise olmus ,bence hic vakit kaybetmeden gidin görün veya tesebbüs edin, hicbir durum onu kaybettiginizdeki (Allah gecinden versin) duyacaginiz vicdan azabindan daha kötü daha yürek kemirici olamaz

sizi nasil karsilasirsa karsilasin mutlaka gidin bir haftadir durmaniz hata
arada ne olmus olursa olsun kardeslik bagi cok onemlidir eminim oda sizi guzel bi sekilde karsilayacaktir
mutlaka gidin ve bu zor zamanlarinda onu yalniz birakmayin ..

çok teşekkür ederim ilginiz için,b.sayarım arızalı olduğu için cevap veremedim....Bu arada kardeşimle telefonda konuştum...İyi konuştuk ama yüzyüze görüşmedk henüz...Hepinize çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız....

canim allahtan acil sifalar diliyorum ben,
umarim tez zamanda iyilesir..
kanser degildir insallah,
öyle olsada dua edelim hep beraber iyilesmesi icin..

Canım çok üzüldüm..Kardeşine allah şifa verir iyileşir inşallah...
Telefonlada konuştuğuna göre seni nasıl karşılarsa karşılasın hazırlıklı ol en yakın zamanda git ziyaretine..
Kardeştir dayanamaz bence seni görünce, sonra sen küsmemişsinki o küsmüş sana..
Canım inşallah her şey iyi olur kardeşinin şimdiden sonra zor gününde yanında olursun dua edicem :teselli:

Canım çok üzüldüm..Kardeşine allah şifa verir iyileşir inşallah...
Telefonlada konuştuğuna göre seni nasıl karşılarsa karşılasın hazırlıklı ol en yakın zamanda git ziyaretine..
Kardeştir dayanamaz bence seni görünce, sonra sen küsmemişsinki o küsmüş sana..
Canım inşallah her şey iyi olur kardeşinin şimdiden sonra zor gününde yanında olursun dua edicem :teselli:

Sağol arkadaşım,teşekkür ederim...

öncelikle allah acil şifalar versin bencede gidin çok geç olmadan keşke dememek için...telde konuştugunuza göre kestirebilrsiniz size olan tepkisini öfkesni ama bnce bian önce gidin dualarım siznle...

Az önce kardeşim aradı uzak bir şehirden.Televizyonda "Canım Kardeşim" filmini izlemiş; hani küçük kardeşin öldüğü , abilerinin onu hep mutlu etmek için çalıştığı acıklı film.Baktım sesi titriyor, belli ki hislenmiş, ağlamış. O an daha bir anladım ki; kardeşim benim için çok ama çok kıymetli aynı şekilde ben de onun için öyleyim.
Keşke maddi dertler içine düşmesek de gerçek sevginin ne olduğunu hep içimizde hissedebilsek.
Yarının ne vereceğini ya da alacağını bilmediğimizin farkına varabilsek.
Sevdiklerimize hep gülümseyip, sıkıca sarılabilsek.
Eminim kardeşiniz size sıcacık gülümseyecektir. Herşeyin daha da güzel olması dileğiyle, sağlıklı güzel sonuçlar almanız için dualarımız sizinle.

rabbim acil sifalar verir insallah..ve bu vesile ilede araniz düzelir insallah Bence bu durumda bunu düsünmenin zamani yeri degil konusamiyormus zaten,o da caresizlik icinde kimbilir hangi düsünceler duygular icindedir ne olursa olsun sizi karsisinda gördügünde dile vuramasa bile gözleri anlaticaktir icinden gecenler.:teselli: iBügün annem ile sohbetlesirken gözleri doldu dedi kardes sevgisi o kadar büyüktür ki ne sen kocandan ne sen karindan bulabirlirsin dedi senağlama

Arkadaşlar konumun havada kalmasını istemediğim için yazmak istedim...kardeşimle barıştık çok şükür rahatsızlığı umduğumuz gibi çıkmadı herşey yoluna girdi Allahın izniyle....bu sıralarda sağlık sorunları sıra sıra geliyor Allah beterinden saklasın...herkese teşekkürler....

Arkadaşlar konumun havada kalmasını istemediğim için yazmak istedim...kardeşimle barıştık çok şükür rahatsızlığı umduğumuz gibi çıkmadı herşey yoluna girdi Allahın izniyle....bu sıralarda sağlık sorunları sıra sıra geliyor Allah beterinden saklasın...herkese teşekkürler....

her serde bir hayir vardir dedikleri bu heralde.benim de kayinpederim cocuklari ve esiyle tam 7 yildir gorusmuyormus.karisini yolda dovmeler silahla kovalamalar.cok kotuluk yapmis.ve ayrilmislar.1.5 sene once kanser oldugunu ogrendik.ve cocuklari esi hemen kostu.10 ay bebek gibi baktilar gecen mart ayinda kaybettik ama en azindan son anlarinda ailesi yine yanindaydi.kardesinizin durumunun kotu olmadigina cok sevindim.insallah daha da iyi olur. bazi seylerin duzene girmesi icin iyi yada kotu bir olay mutlaka sebep oluyor.insallah omur boyu hep beraber olursunuz!

Back
X