Erkek kardeşim 40 yaşında ve dil kanseri şüphesiyle tetkikler yapılıyor büyük ihtimal de kanser...Fakat ben onu göremiyorum benimle ve diğer kızkardeşimle görüşmüyor...Kızlarıyla görüşüyorum kendisine haber gönderdim gelmek istiyorum diye ama bir ses çıkmadı....Çok üzgünüm çok... Bir haftadır yemeden içmeden kesildim,durmadan ağlıyorum o bizim tek erkek kardeşimiz fakat alkol alışkanlığı yüzünden başına gelmedik kalmadı...Çok ta ters evine ansızın çıkıp gitsem neyle karşılaşacağımı bile kestiremiyorum...Bize darılma sebebi ise bundan 5 yıl önce kızkardeşimle bir iş kurdular iş yürümedi kapattılar...Babamdan kalan 2 dairenin birinde annem birindede erkek kardeşim oturuyordu,borçları dolayısıyla annemi kendi dairesine alıp annemin evini sattı bu arada annem bana ve kızkardeşime 5 er milyar verdi,bizde erkek kardeşimin evi için imzalarımızı attık ve diğer daireyi ona bıraktık ama o 5 milyarı niye aldık diye bize küstü ve 5 yıldır görüşmüyor...1 haftadır dilinin şiştiğini ve konuşamadığını ileri tetkiklerin yapıldığını duydum,inanın yerdemiyim gökte mi bilmiyorum...Nasıl yaklaşabileceğimi kestiremiyorum...Üzüldüğüm için çok sağlıklı düşünemeyebilirim bu konuda yardımlarınızı istiyorum.Lütfen nasıl barışabilirim,bir akıl verin....