Davranış Bozuklukları Erkek Kardeşim Çok Kıskanç !!!

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

crazygzd

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
10
1
16
Sinop
erkek kardeşim 13 yaşında.aramızda 5.5 yaş var.beni çok kıskanıyor.ailemin bana ilgisinide kıskanıyor.oturup doğru dürüst konuşamıyoruz.eğer ortak bişey yapıyosak sonuç yüksek ihtimalle kötü oluyor.o yapabiliyo ona izin veriyosunuz bana vermiyosunuz vs laflar ediyo.beni kısıtlamaya çalışıyo mesela şarkı söyleme makyaj yapma onu giyme bunu giyme.dinlemeyıncede olay çıkarıyo.bende sorun çıkmasın diye uydum ailemde dinle yapma sorun çıkmasın demişti.sanırım bu onu şımarttı dahada çoğalttı bunları.sorunu kendı çıkartıyo ve aılem kızıncada siz onu savunun zaten onu koruyun gibi laflar.psikiyatriye götürmeyi düşündük kabulde etmıyo.çok benmerkezci davranıyo.çocukkende asabiydi şimdi daha çok .ergenliğede giricek bununda etkisidir ama dediğim gibi önceden de sinirliydi.anneme karşıda ufak ufak diklenmeye başladı ama annem kızınca korkuyo.tartışmamızdan sonra babam kızsada sonra benı neden sıkayet ettın dıye tekrar kavga.napsak bilemedik :S

Back