Erkek kardeşim terk edildiği için gitmek istiyormuş

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ingiltereye-gitmek-isteyen-erkek-kardesim.1111517/

Yukarıdaki konumun devamı ;
Bizimkinin karın ağrısı ortaya çıktı .

26 yaşındaki erkek kardesimin 4 aylık bir ilişkisi varmış kız 22 yaşında. Bizimkini terk etmis kız.

Gezmeye götürmüyorsun, eğlendirmiyorsun , sıkılıyorum diye terk etmiş
Bir de 4 yıllık universite okudun bakkallık yapıyorsun beceriksiz demiş .

Erkek kardesim anlattı gayet de hırslı bizim kucuk bey :işsiz: buna nasıl teselli verecem ben ?
nasıl icini rahatlatayım ?

Siz yegeninizin hayatina da karisiyordunuz bildigim kadari ile insanlari bir rahat mi biraksaniz?

Yalnız yeğen konusunda da bir İngiliz vardı.Kardes konusunda da .Konu sahibi İngilizleri pek sevmiyor sanırım ya da hafif bir kıskançlık mi bilemedim şu an :)

Düzenleme : İngiliz kız ve 22 yaş her iki konunun ortak özelliği :)

4 aylık bi ilişki için konum degistirmek mi ? Kardesiniz bayagı bi içerlemiş bu duruma. Erkek olarak kötü bi durumda..

İlişki için veya başka birşey için bu kadar niye karışıyorsunuz anlamadım ? Çocuk torbacı olacam demiyor ya belli ki alınmış kızın lafına kendince yükselmek için o yolu öngörmüş.26 yaşında adam bırakında kendi karar versin ne yapmak istediğine.

Pöfff

Sizden teselli istedi mi?!!

Sizi kırmak için yazmıyorum ama bana işi gücü olmayan, herşeyi ben bilirim edasında ve işsizlikten aile fertlerine haddinden fazla müdahale eden biri intibası yaratıyorsunuz.

Evliyseniz, kocanıza sabır diliyorum,

sizle yaşam :ruh:

Back
X