Erkek kardeşim terk edildiği için gitmek istiyormuş

Tamam gururu incinmiş anlıyorum da,yaşadıgı her olumsuzlukta kendini kanıtlamaya calısırsa cok yıpranır.Hele ki başkası için bu denli büyük değişimler yapmak çok yanlış.Motivasyonu kendisi,kendi hayat amacı,mutluluğu olmalı.Hırsı da başkası için değil kendi için yapmalı.4 ay cok kısa bir süre ve değmeyecek,saçma sapan insanlar icin insanlar kendini neden üzüyor

Tamam gururu incinmiş anlıyorum da,yaşadıgı her olumsuzlukta kendini kanıtlamaya calısırsa cok yıpranır.Hele ki başkası için bu denli büyük değişimler yapmak çok yanlış.Motivasyonu kendisi,kendi hayat amacı,mutluluğu olmalı.Hırsı da başkası için değil kendi için yapmalı.4 ay cok kısa bir süre ve değmeyecek,saçma sapan insanlar icin insanlar kendini neden üzüyor
Ben de dört aylık bi ilişki için konum değiştirdim şu anda çok mutluyum bazı küçük olaylar insanların hayatında dönüm noktası olabiliyor gururu çok incinmiş benim de öyle olmuştu şehir üstüme üstüme geliyodu ve gittim gitmesem kendime eziyet olacaktı konu sahibi karışmamalı bence adam 26 yaşındaymış zaten

ama çalışmasa aç kalcaktı. Bakkalı işletmek zorundaydı .

Çalışmasa o değil siz aç kalacaktınız. Geçen seferki konunuzda da söyledim dükkanı siz işletseydiniz o çocuk da doğru düzgün bir iş bulur hayatını kurardı. Ailece mahvetmişsiniz çocuğun kariyerini hala müdahale etme derdindesiniz.

Ne ablaymissiniz ya. İki tane kardesim var, baya da yas farkimiz var, ikisine de sizin 1/10’nuz kadar mudahale etmedim. Bakkali da kendiniz icin cocuga isletip hayatini mahveden sizsiniz. Bir birakin su cocugu rahat, ben daraldim burda yemin ederim.

Back
X