1-Neden bayanlar birlikte oldukları insanların msn şifrelerini alırlar, neden değiştirirler anlamam. Herkesin bir özeli var ama maşallah kimsenin kıskançlık gibi bahanelerle özele saygıları yok. İşte buyurun aile faciasına yol açılmış. Kardeşinizin kız arkadaşında msn şifresi ne arıyor, kardeşinizin msn nini neden o kız açıyor. Anlamış değilim. Birde karşınıza geçmiş haklısın falan diyor. Bence kıza inanmayın. Kimbilir kardeşinize ne dediki bu kadar gaza gelip sizinle bağlarını kopardı.
2- Şimdide bir iki laf kardeşinize edeceğim, eğer kardeşiniz 2 günlük sevgilisi için sizi bu kadar kırıyorsa vicdansızın tekiymiş derim. Kardeşinizi tabiki silip atamazsınız ama bence bir müddet arayı soğutursanız iyi olur. Açıkcası kardeşim bana böyle bir şey yapsa hem kardeşimin hemde o kızın yuvasını bir güzel yapardım. Ama kardeş benim kardeşim değil.
Allah size kolaylık versin, konunuzda sonuna kadar haklısınız, inşallah kardeşinizde hatasını bir an önce anlar.
bide anlamadığım şey bu çocuk sadece benimle konuşmuyor bunun arkadaşları var askerlik arkadaşları komutanları okul arkadaşları ailesinin çoğu ekli o msn de resmen kardeşimin özel hayatına taciz ediyor.ben haksız olduğumu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo haksız değilimki.
merhabalar arkadaşlar şuan ellerim titriyo inş düzgün yazarım.
geçenlerde erkek kardeşime msn her açtığında sana selam veriyorum bi slm vermiyosun insan ablasına böylemi yapar dedim ben dedim sizin hasretinizle sizleri özlüyorum bir bağlantımız onlar var dedim.oda bana abla kız arkadaşım msnin şifresini değiştirdi dedi banada vermiyo dedi.bende bu gün çevrimdışı ileti yazdım kardeşimin msn adresine kardeşimin msn şifresini değişmiş ve yeni şifreyi vermiyomuşsunuz dedim ayıptır dedim daha dün bir bugün iki dedim aranızda resmiyet bile yok dedim lütfen ben kardeşimi bir tek oradan görüyorum dedim istirham ederim msn kardeşime geri verin dedim.sonra kız msn i açtı dediki yazdıklarınızı okudum afedersiniz dedi haklısınız dedi ama kardeşiniz yeni şifreyi istemedi dedi.bende tatlım beni yanlış anlama dedim.oda yok abla yanlış bişey yazmamışın olurmu öyle şey dedi.şimdi kardeşine verdim yeni şifreyi dedi.sonra kızla muhabbet ettik biraz cnm cicim konuşurken kardeşim aradı ve sen ne hakla yazdın öyle şeyler bana bak kızım bidaha ne beni ara nede ben seni ararım dedi hadi bye dedi kapadı.sonra tekrar aradıya biz kızla konuşuyoruz kızda yanlış anlamadı sen neden böyle konuşuyorsun dedim niye yazıyosun sananae dedi bende haklısın banane dedim tamam dediğin gibi olsun daha arama beni dedim senin gibi kardeşim yok dedim.sen görürsün sana yediririm bu lafları dedi.kapadı.şimdi tekrar aradı iyimi ettin dedi karışma işimize dedi ve bende beni aramıcaktın ben seni msn dedde sildildim dedim bitti kardeşim dedim 4 gün sonra ayrılacağın veya senden ayrılacak biri için sen beni gözden çıkardıysan bende seni silerim dedim kapadım.şimdi kız msn den msj atıyo abla sen haklıydın ben onun adına özür dilerim diyo hiç cvp yazmıyorum.zaten kızda daha cvp yazmadı.okadar kötüyümki ağlıyorum sinirden ya teyzemle konuşuyodum bu olaylar olurken kameradan şahit oldu kıza yazdıklaırmıda okudum teyzem bile haklısın diyor nekadar saçmalık diyor.kardeşimi arıyor onada telefonunu açmıyorç.
ben haksızmıyım yani hiç bişey demedim kız hakaret etmedim saygılı bir şekilde izah ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?