Erkek-kız bebek sizdeki gelişmeler...

ebrumelek12

Erkekimm geliyoo..
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
480
1
46
İstanbul
Evet kızlar ilk hamileliğim 6 haftalık şuanda ama cinsiyeti konusunda çok merak ediyorum... Farketmez ama ediyorum işte sizde kız yada erkek olunca gelişen olayları yazarmısınız.. Kendiminkini söyliyeyim cin takvimine göre kız.. Mide bulantım 4 haftada başladı ve devam etmekte.. Çikolata delisi olan ben artk yiyemiyorum. Eksi elma ohh şöyle tuzlu benim favorim.. Ultrasyon görüntü fasulye ve sağ tarafta :) Hadi sizde paylaşın fikir yürütelim biliyorum her bünye farklı ama çoğunluğa göre tahmın edelim bizde ....

hayırlı olsun bebişiniz benimde ilk hamileliğim,bebeğim 15 haftalık.geçen hafta bi rahatsızlık geçirdiğimde gittiğim hastanede doktor %80 erkek dedi.bendeki halleri söyleyeyim: tatlı yiyemiyorum, tuzlu, acı ve ekşiye düşkünlüğüm arttı daha çok meyve yiyorum özellikle portakal, limon, ekşi ayva ve kivi.hangi tarafta bilmiyorum fasülyem ama sol tarafmış gibi hisediyorum.bulantılarım 9.haftada başladı azaldı ama devam ediyor.Rabbim hayırlı sağlıklı taptatlı evlatlar versin inşallah

Ultrasyonda anladım bende sağda oldugunu canım :) hemen hemen aynı ozellıklerımız var bakalım hayırlısı olsunn hepımızın adına

çikolata tatlı delisi olan ben yüzlerine bakmıyorum.tuzlu ve ekşili şeyler yiyorum .tam bir limon bile yedim.ekşi elma.ekşi ayva .zaten severdim ekşiyide beni ferahlatıyor.

turşu istiyorum ama yemiyorum zararli diye.

cinsiyeti ne canım senin bellimii

daha değil tatlım sekiz haftalık benim ki daha.eşim rüyasında görmüş erkek çoçuk oldugunu ve kendisine benzedigini böyle görmek kıza delaletmiş.bakalım allah bilir:))

bende kusma falan yok.uyku hali oluyor arada..

hayırlı olsun canım bebeğin..
benim oğlum olacak kısmetse, benim kese 7. haftalarda yuvarlaktı ve bebek göründüğünde sağa dayanık yatıyordu, bilmem artık ne kadar alakalı
deli gibi tatlı yiyorum, tuzlu ve ekşi ile hiç aram yok,
baştan beri hiç bulantım olmadı,
karnım çıkmaya başladığında oldukça sivriydi,
ilk haftalar hatta 1-2 ay cildim çok bozuldu ve sivilcelendi, hatta kız olacak diye düşünmüştüm bu yüzden,
çin takvimine göre de erkekti.. aklıma gelenler bunlar..

bende bilgilerimi paylaşayım ilk çocuğum erkek sağ taraftaydı karnım siviriydi ekşi tuzlu şeyleri yerdim fazla bulantım rahatsızlığım olmadı ve belim ağrıyordu ikinci bebeklerim ikiz kız sol taraftaydı karnım yatsıydı ve kasıklarım ağrıyordu aşırı bulantılarım olurdu çok rahatsızdım tatlıyı seviyordum benim bildiklerimde bunlar

kesinlikle benim tüm belirtilerimdi bunlar ve kızım olacak inşallah :)

kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun ben anlatayım
ben kızımda devamlı tatlı yiyordum yemeden duramıyordum.karnım yaygın ve kasıklarım ağrıyordu hiç bulantım kusmam olmadı
şimdi 3 aylık hamileyim ekşi yiyiyorum , kasıklarım ağrıyor, gene mide bulantım yok kusmam yok, çok uyku hali var bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…