erkek kuzen

aysee89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
120
69
28
40
kızlar hepinize iyi bayramlar birsey merak ediyorum fikirlerinizi almak istiyorum. amca çocukları kız ve erkek sarılmış resim ekleyip ardından erkeğin bitanem herşeyimsin seni çok özleyeceğim demesi normal mi. ben erkek kuzenlerimle hiçbu şeil konuşma tarzı ıcınde olmadımdan bana anormal geliyorda. yoksa ben mi anormal düşünüyorum sadece merak ettim.

Bazılarında bende gördüm bunu aşırı samimiyete bağlı yazılıyor art niyet gözlemlemedim hiç bu durumdan gerçekten bir birine bağlı oluyorlar ki bu benim bakışım tabi

akraba evliliğine tamamen karşı olduğum için kuzenlerim benim için kardeş ötesidir.
bu yüzden bence normal.
erkek kuzenim benden küçük ama bana sarılıp seni çok seviyorum özleyeceğim vs yazabilir ben de yazabilirdim.
yani abes değil bana göre ha kardeşim yazmış ha kuzenim.
ama tabi burada kuzeniyle evli olanlar var mahrem diyecekler ona birşey diyemem.
birsürü farklı görüş var.

kuzen evliliği olayına soğuk bakmayan ailelerde ben de art niyet arardım. öyle insanlar değillerse niye sorun olsun ki. ama kuzen kardeş gibidir.

Yani bu kuzenlerle olan yakınlık ile ilgili. Çok sevgiyle bağlı sürekli görüşerek buyudulerse insanlar birbirlerini cok sevip sayabilirler. Benim kuzenlerimle iliskim oyle degildir mesela arkadaslarimla daha cok yakinim zaten genel olarak kuzenleriyle cok gorusen biri degilim o ayri :D ama dedigim gibi hayat tarziyla alakali benim de oyle kuzenleriyle can ciger olan bir cok arkadasim var.

aile arası evliliği çok olan bir aile. şimdi nasıl anlatsam hala kızı dayı kızı ıstemeleri çok olan ve düğün anlaşmazlından ayrılmalrın oldu bir aile.

Burada ortak paydada buluşmak zor gibi her görüşten insan var çünkü. Ama bana göre de anormal bir durum değil fotoğraf aşırı samimiyet içermediği sürece mesela.

aile arası evliliği çok olan bir aile. şimdi nasıl anlatsam hala kızı dayı kızı ıstemeleri çok olan ve düğün anlaşmazlından ayrılmalrın oldu bir aile.
o zaman art niyet arardım cıngar çıkarırdım kimse kusura bakmasın.

Duygusal bi iliskide olabilir, cok samimi iki arkadasta olabilir. Rahatsız olmaniza getek yok bence

bende amca oğlumla samimiyimdir şakalaşır gezeriz tozarız falan ama bitanemmmm desem şaşkın şaşkın bakar ne diyo la bu diye o derce şaşırır. ki bana o demiş o olsa bende aynı şekilde :)

Ben de kkuzen evliligine sicak bakmam ama olamazda diyemem tabi.. bana gore mesafe onemlidir cok ta laubali olmamak gerek ☺

Back
X