Erkek kuzenle mesafe

Sevgili 18 yaşındaki kendini gösterme merakındaki üye; lütfen amacına uygun başka sosyal alanlar kullan. Farzı mahal, ig.

Ama hep aynı açıdan, aynı bakışla ve dudak büzme ile poz verme yeni şeyler bul.

Sevgili 18 yaşındaki kendini gösterme merakındaki üye; lütfen amacına uygun başka sosyal alanlar kullan. Farzı mahal, ig.

Ama hep aynı açıdan, aynı bakışla ve dudak büzme ile poz verme yeni şeyler bul.
Hangi siteyi kullanicagimi sana sorucak degilim buranin editoru de sen degilsin yoneticisi de yanlis bisey yapinca zaten kurallar var burada istedigim gibi konu acarim dertlerimi yazarim kimseyi ilgilendirmez. Istedigim gibi de fotograf koyarim dudak da buzerim:) kime ne

Yok yakin davranmakla alakasi yok ama o kisinin tembihlerek kuzenlerinle yakin olma felan demesi bana haince geliyo neden yani hele ki 18 20 yaslarindaki kizlarin nesini kiskaniyosan bakislari vs olsun cok kindar bakiyo sanki gozunden hainlik akiyo gibi Allah mutlu etsin bize dusmez ama cok sacma geliyo bana bu davranislar..

Kizlarin davranislarda sıkıntı yoksa sorun kuzenlerde degildir kisisel algilamayin bunu. Bazi kisilerin ailesinde kuzen evlilikleri oluyor ve bunu normal goruyorlar bu yuzden saniyorlar ki herkes kuzenlerine o gözle bakabiliyor. Ondan tembihliyordur,

Maço erkek sevdan, sana asılan karaktersiz hocan, "arkadaşını" kuzeninden kıskanan eşler .. baydi baydi..

Bi de anket yapar gibi soruyorsun heyecan gizem mi yaratmaya calisiyorsun, reyting çabaları falan???

Kizlar yeni bi konu acicam o konu benim hakkimda kotu seyler yasiyorum bu aralar bi bakarsiniz yorumlarinizi bekliyorum

Maço erkek sevdan, sana asılan karaktersiz hocan, "arkadaşını" kuzeninden kıskanan eşler .. baydi baydi..

Bi de anket yapar gibi ilgi alanlarını soruyorsun ona göre konu acicam diye. Kuru kalabalıksin ya..
Herkesin derdi kendine sana bisey dusuyo bu konuda ama soylemiyim. Yorum yapma ozaman herseye atlayan bi tipsin ama belli.

Kadın kendi aile terbiyesinde öyle görmüştür öyle olmasını ister, olabilir yani.

benim nişanlımın bir kuzeni var kardeş gibi büyümüşler.

buna ilk nişanlandığımız dönemde beni aşırı derecede kıskanmış ve nişanlıma çok yakın davranmıştı.
aynı anda arabaya bineceğimizde ön koltuğa oturmak veya normalde birbirlerine dokunmadıkları halde kapıdan geçeceklerinde özellikle beklemeden direk dokunup geçmesi -bunu sadece benim gördüğümü fark ettiği yerlerde yaptığından dolayı- gibi bazı şeyler gerçek anlamda ilk dönem beni çok üzmüştü basit şeyler gibi görünse de...

görümcem dahi hem yaşı daha küçük, hem de en düşkün olduğu abisi olmasına rağmen kıskandığını belli etmeden devam etti ilişkimiz.

( kız üniversiteden iyi bir bölümden yeni mezun oldu. çok aşırı güzel ve çok becerikli, dışarıdan bakıldığında da ahlaken edepli terbiyeli tam evlenilecek kız modunda... kayın validemin yegane örneğidir, ben de bu yüzden biraz kıskandım.)

bir şekilde ben de iletişimimi dengeledim. dostunu yakın tut, düşmanını daha da yakın tut uygulamasıyla tehlikeleri bertaraf etmeye gayret ettim. şimdi de çok şükür dengeli bir şekilde ilerliyor, evlenince neler olacak göreceğiz.

diğer taraftan bizim kuzen ilişkilerimiz çok mesafelidir.
kimse birbiriyle evlenmez ama öyle kardeş gibi yakın da olmaz.
o tarafta hem kardeş gibi yakın büyüyüp hem de evlenen kuzenler olunca benim içim huzursuz olmuştu.

Üff saçma bence ama .bazı bölgelerde kuzenle evleniyorlar ya onlar kıskanabilir.aile yapısıyla ilgili.bizde olmaz mesela böyle şeyler ..
Ne ben kuzeni kıskandım ne onların eşi beni .bize çok uzak şeyler .kardesim onlar benim ya onların mutluluğu benim mutluluğum..

Yok yakin davranmakla alakasi yok ama o kisinin tembihlerek kuzenlerinle yakin olma felan demesi bana haince geliyo neden yani hele ki 18 20 yaslarindaki kizlarin nesini kiskaniyosan bakislari vs olsun cok kindar bakiyo sanki gozunden hainlik akiyo gibi Allah mutlu etsin bize dusmez ama cok sacma geliyo bana bu davranislar..

Hainlik degil ben yasakladim mesela. Kiz kuzenleriyle sadece selamlasir telefonlarini filan bilmez esim. Ben ilk dedigimde ayni sizin gibi dusunuyodu esim. Ama noldu kendisinden 5yas kucuk birini esime sormadan kizin babasiyla arada soz yapmislar filan. Esim sonradan ogreniyor. Ve benim dedigime geldi. Simdi samimi degil. Sen oyle dusunmezsin ama disardan yakistiran olabilir. Seviyeli olmak her zaman iyidir.

Benim aile yapımda akrabalar arası pek evlilik yok amca ogullarımla kardeş gibi büyüdük. Ama sevgilinin ailesinde durum tam tersi. Ben de mesafeli olmasını tercih ediyorum. Genel toplu ziyaretler dışında görülmesini istemem. Gerçi ondan da öyle talep yok ama samimi olmasını istemezdim, tepki gösterirdim. Hoşlanmıyorum.

görümcesini, kayınvalidesini kıskananlardan sonra kuzenini kıskananlar hiç garip gelmedi.
böylelerine kafes tavsiye ediyorum, adamı kapatsın günde 3 öğün yemini suyunu versinler, kafa rahat oh mis.

Back
X