- Konu Sahibi Lovestory1
Arkadaşlar sizden akıl almak için yazıyorum buraya lütfen bir şeyler söyleyin ben kısaca bahsedicem derdimden ben şuan 20 yaşındayım babamın tarafından 8 kuzeniz (amcamlarımın çocukları yani). benim yaşıma yakın iki tane erkek kuzenim var birisi benimle aynı yaşıt diğeride benden 2 yaş büyük bunlar ben ilkokulda olduğumdan beri bana takıklar hemde fena şekilde onlar yüzünden çevremde hiç erkek bulunmuyordu ilkokulda ilk aşkımla benimle kuzenlerimin ona baskı uygulamasından dolayı ayrıldım ve bu böyle sürüp gitti hep beni takip etme çevremde erkek var mı .çıktğm var mı diye takılıyolardı.liseye başlaydıktan 2 sene sonra biriyle ciddi bir ilişki içindeydim ve bir kerelik anlatym derdimi sonuçta benim yaşıtımlar artık bana karışmazlar arkadaş gibiyiz dedim buna güvenerek anlattım ve bunlar bu çocuğun peşine düştüler ayrılcaksınız diye bunada tehditler savurmaya başladılar bunlar yüzünden 1 sene çıktım ve ayrıldım diye yalan söyledim gizli gizli çıkmaya devam ettik bu sefer kuzenlerim gizli çıktğmzı öğrenmşler araştırmşlar çıktğm çocuğu ve bir akşam saat akşam 10 gibi bi yerde buluşma ayarlamışlar arabalarla gelmşler ve kavga etmşler grup halinde ondan sonra ilşkimiz tamamen bitti ve kuzenlerimlede aram açıldı bana tavırlılar.benden 2 yaş büyük olan kuzenimde bizim liseden bir kızla çıkmaya başlamış ( ben bunu mezuniyetimde öğrendim) kızın yolu değildi afedersiniz ama kşar diye hitap edilen kızlardandı ben ne yapıyorsam ağzımı arayıp çaktırmadan kuzenime yetiştiriyormuş ben nefret ediyodum bunu duydum bende o kuzenimn başına vurdum bunları ''sen bana laf ediyosun benim hayatıma karışıyosun neden ben sana karışamyrum o ortalığı karıştıran kızlaa çıkıyorsun o pisliğin teki bende onu sevmiyorum bundan sonra sende benim haytma karşma istemiyorum hiç bir şeyini '' dediim ve o gün bugündür hiç konuşmuyoruz aile ortamlarında bayramlarda köye gidiyoruz aynı evde kalmak zorunda oluyorz ve ben konuşmuyorum ikisiylede aynı ortamdayız ama birbrmzle konuşmuyoruz ben çok geriliyorum artık aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum tıpkı eski sevgilimle mecburiyetten aynı ortama giriyormuşum gibi geriliyorum.Küstüğümüzden beri düşünüyorum geçmişimizi bana devamlı karışmalarını,erkekleri çevremden kovmalarını sevgilim olmasını istememelerini ve en büyüğüde benim haricmde 3 tane daha kız kuzenleri varken sadece bana bu kadar müdahale etmelerini düşünüyorum beni niye bukadar kıskanıyolar özellikle benden 2 yaş büyük olan aşırı kıskanıyo devamlı benmle uğraşıyodu bu şeklde davranıyodu falan acaba diyorum sadece ve bunu daha yeni yeni düşünmeye başladım benden mi hoşlanıyodu çünkü benden büyük abim gibi değldi bildğniz aynı yaşıt takılıyorduuk normalde düşünüyorm çevremdeki arkadaşlarmın kuzenleriyle ilişkleri böyle değil arkadaş gibi erkek arkadşlarını anlatıyolardı birbrlerine ve sadece kendimde gördüm böyle bir şey.. Sakın ha beni yanlış anlamayın ben kardeşim arkadaşım gibi görüyordum onları ama bu şeklde davranmaları özellikle büyük olanın devamlı benimle aynı yaşşıt olan kuzenimi benim peşime takıp alttan alttan planlar yapması bunları ben hep sonralarda öğrendim acaba böyle bir durum varmıdr çünkü eski sevgili gibi birbirmizin suratına bakmaya çekiniyoruz birbrmzden kaçıyoruz ve ben çok garip hissetmeye başladım...