Erkek Mantigi, cözebilen olur mu acaba :D

teQuiero

ℓιкє α вє&
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
41
0
36
Almanya
Kizlarrrrrrrrrrrr :52:
Cumartesi Ögle Vakti benim görüstügüm Italyan aramisti beni.
Aksam'da bana mesaj atmisti, gece eglenmeye cikacagini falan yazdi.
Cok kiskandim birden, daha sevgili degiliz bisey degiliz, ama kiskandim yani :17:
Bu yüzden inadim tuttu, aramicam sormicam numaralari yapayim dedim aklimca :27:
Neyse Pazar günü'nü atlattim, ne ben aradim sordum, ne de o. :18:
Pazartesi günü, dayanamadim, keci inadimdan vazgecip, bir mesaj yazdim.
Ne var ne yok yazdim.
Cevabi tahmin edebilen var mi ? :53:
"Selam, düsündüm ki biraz bekleyeyim dedim, sen bana yazana kadar."
Bunu yazmis iste ...
Ne bu yani, benim ilgimi mi ölcmeye calismis, yani bende onu düsünüyor muyum acaba diye mi yoksa.
Eger öyle ise, ama bu benim taktigim :26:
Sizce de öyle mi ?

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

senden adım bekliyor anlaşılan bence hiç mesaj atma yada arama ondan bekleme ne kadar senden beklesede mutlaka o mesaj atacaktır niye sesi çıkmıyor diye merak edecektir fazla ilgilenmeye gelemz erkekler işte :1:

canım yabancılarla türk erkekleri birbirine hiç benzemiyor :) tam da bu noktada sana şeffaf dvranmanı tavsiye ederim, taktik uygulama bence, istiyorsan ara. yoksa ondan hoşlanmaıdğını düşünüp hoşlansa bile vazgeçmeyi deneyecktir sendne :)

canım yabancılarla türk erkekleri birbirine hiç benzemiyor :) tam da bu noktada sana şeffaf dvranmanı tavsiye ederim, taktik uygulama bence, istiyorsan ara. yoksa ondan hoşlanmaıdğını düşünüp hoşlansa bile vazgeçmeyi deneyecktir sendne :)

türk olsa, oglum ne bu ayaklar dicem ama, yabanci iste, el ayak bir birine karisiveriyor :52:

Canım benim aslında o senin kıskandıgını,trip attıgını falan anlamıs.:9: sonuçta erkek her millet de erkektir,benzerlikleri,düşünce yapıları mantıkları benzer. aslında seni kendi tuzağına düşürmüş bir nevi:52: bence senden hoşlanıyor mutluluk yakın derim ben:66::66:

ben onun çekingen pısırık biri olup senden bekleyeceğini sanmıyorum..yada seni denemek cidden seni denemek için yapacağını hiç sanmam..yani şakasına lafı söylemiş bence..yani konuşmak için esprili bir yaklaşım sadece..

Back
X