erkek milleti degilmi hepsi ayni..

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Ya az once sevgilim, yada sozlum mu desem.. Fbkta aramalarina baktim. 3 -4 ay once su Fbkta aratma ozeligini kesfettim ve onun gecmisine oylesine bir bakayim derken, 20 tane kiz desem hata daha fazlada olabilir Aratmis.
Ben sordum bu aratigin kizlar kim diye..
Aratmadim dedi. Otomatik cikmis dedi arkadaslik onerilerden falan. Hata eski sevgilisini bile aratmis. Hani bir kac kisiyide 4 kere falan aratmis.
Ben baya tartistim. Ayriligi bile goze almistim. Normal gelmedi, insan 1ini aratir bu 20 taneden fazla aratmis.
Hep oyle guzel guzel kizlar vardi..

Yani suan geri actim kimseyi aratmamis ben su aratma olayini cozdukten sonra ..
Gecmisine baktikca sinirleniyorum sadece..
Takildi halada takiliyor kafama.. yaptigi normal degil dmi.. ? Yada bukadar takmamam mi gerekiyor? Fikir verebilirmisiniz..

neden arattığı önemli olan

ben eski sevgilisini normal karşıladım haftada bır baksa kı 20 30 dediğine gör daha az arada bir bakmış insan bi duygusu olmasada merak edip bakıyr işte bende bakıyorum..

ama diğer kızlar neyin nesi neden merak ediyor? arkadaş listesinde var mı o kızların hepsi

neden arattığı önemli olan

ben eski sevgilisini normal karşıladım haftada bır baksa kı 20 30 dediğine gör daha az arada bir bakmış insan bi duygusu olmasada merak edip bakıyr işte bende bakıyorum..

ama diğer kızlar neyin nesi neden merak ediyor? arkadaş listesinde var mı o kızların hepsi

Hayir listesinde yok onlar.. benden oncede aratigi kizlarla arkadas degilmis.
Suan acaba diyorum kim onlar diye?
Gozu baska yerlerde diye dusunuyorum..

sen böyle yaptıktan sonra daha kimseyi aratamaz zaten :)

geçmişi kurcalayıp canınızı sıkma sen çıkartması gereken dersi vermişssin ...

vereceğim cevabı konu başlığı olarak yazmışsın zaten :) :37:

Kendi facemi dondurdum ama kardeşimin facesi açık az önce onun facesinde deneme yaptım(izni var tabi :)) arama kayıtlarını silme özelligi var bende bir tanıdıgımı arattım sonrada sildim arama kayıtlarına tekrar baktıgımda aramalarda kimse çıkmadı.Muhtemelen aradıgı kişileri siliyordur.

Ya ders aldı aynı hatayı bir daha yapmıyor..
Yada suizan da bulunmak istemem ama,sizden gizli hesap açıpta gizliden bakıyor da olabilir..:26:
Erkek milleti işte..
%100 güvenme.. :31:

aynı problemi ben yaşadım çok kısa bi süre önce. arattıgı kızların haddi hesabı yoktu. ve eski sevgilileri de vardı içinde. bende eski sevgilimi açıp bakıyorum arada bu konuda çok yüklenmedim ona. ama ya diğer kızlar? facesini kapattı ama ben bunun nedenini bulamadım bulamıcam da aklımda hep kalcak o yüzden bizim ilişkimiz bitti gibi bişey.

Ya ders aldı aynı hatayı bir daha yapmıyor..
Yada suizan da bulunmak istemem ama,sizden gizli hesap açıpta gizliden bakıyor da olabilir..:26:
Erkek milleti işte..
%100 güvenme.. :31:

Gizli hesap açmasına gerek yok ki arama kaydı silinebiliyo bakar hoop siler. Aslında bu özelliği onlara dememek lazım nereden bakıldığını vs. Çünkü üstte kabak gibi arama geçmişini sil diye yazı var:37:

Forum kurallari geregi Türkceyi düzgün kullanirsak iyi olur.

Bence otomatik aratma degildir, yirmi kisi de aratir kirk kisi de aratir insan, aratmak istedikten sonra. Fakat madem kabul ettiniz daha fazla kendinizi yipratmayin, onu da yipratmayin bu yapacaginiz en büyük yanlis olur. Affettiyseniz, basina tekrar tekrar kakmaya sakin kalkismayin ilerde. Kontrol ederek de kendinizi stres altinda birakmayin bence.

senin arattığını öğrendikten sonra birine baksa bile baktıktan sonra hemen silebilir, böyle bir ihtimal var. esas konuya gelecek olursak, inanır mısın benim hiç tahammülüm yok artık böyle şeylere. ben ayrılmadan önce öyle bi özellikten bihaberdim o yüzden bişey göremedim. ama eğer bilseydim ve baksaydım kimbilir kaç tane kız ismi görürdüm tahmin ediyorum. sana tek diyebileceğim eğer içinde ufacık da olsa bir güvensizlik varsa, o boşa değildir.

Aratmalari nasil ve nerde bakilcagini bilmez sanirim silemezde yine bilemem cunku telefondan giriyor genelde. Amaa bu hafta bir kizi aratmis. Baktim Onu bir kac defa daha aratmisti 2-3 ay once.
O kiz kim diye sorsam mi yarin bilmiyorum merak ettim. Niye aratiyor ki??
Sinir oluyorum ya buna ben. Su mesafe olmasaydi elindeki kulandigi telefonu gozune sokardim.

Son düzenleme:
Aratmalari nasil ve nerde bakilcagini bilmez sanirim silemezde yine bilemem cunku telefondan giriyor genelde. Amaa bu hafta bir kizi aratmis. Baktim Onu bir kac defa daha aratmisti 2-3 ay once.
O kiz kim diye sorsam mi yarin bilmiyorum merak ettim. Niye aratiyor ki??
Sinir oluyorum ya buna ben. Su mesafe olmasaydi elindeki kulandigi telefonu gozune sokardim.

Su facebook yuzunde ne kavgalar etmemistim. Zorlan almistim bunun sifresini eskiden biliyormusunuz. Ne kizlar vardi listesinde. Zorla verdigide belli olmustu zaten. Ben bunu duzene soktum derken aratmalari cozdum iste.

Bilmiyorumda skildim artik ya su erkeklerden :/ hepsi ayni ya :/
Off gozum kapali guvenemicem bir erkege.

Son düzenleme:
Günahi boynuna ama normal degil o kadar kizi aratmasi hayatinda sen varmiydin o zamanlar ?
Simdi yine gunahini almayim ama bakipta siliyor olabilir silinebiliyor cünkü yinede bilemem tabi zan altinda birakmayim..:31:

Banada normal gelmedi. Ben ona zaten dedim senin yaptigin normal degil. Normal degilsin. Kiz sapigimisin dedim. Hem baksa bile eline ne gecicegni merak ediyorum.

Aratma özelliğine nereden bakıp buluyorsunuz ?

eski sevgili tamam yeri geliyor hepimiz bakıyoruz meraktan diğer kızlar hakkında yorum yapamayacağım açıkvası

Gizli hesap açmasına gerek yok ki arama kaydı silinebiliyo bakar hoop siler. Aslında bu özelliği onlara dememek lazım nereden bakıldığını vs. Çünkü üstte kabak gibi arama geçmişini sil diye yazı var:37:

nereden bakılıyor buna ben bilmiyorum ve cidden merak ettim

tartışmaktan yaratmaktan başka bir şeye yaramıyorsa terk edemeyecekseniz falan bazı şeyler gizli kalmalı bence.canınız mı sıkılıyor?

Back
X