• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek milleti .... :)

bu erkekten erkege degisir de " dize getirmek " hos bir tabir degil, yani eger bu kisi esimiz hayat yoldasimiz cocugumuzun babasi ise yani böyle bir tabir , ciks begenmedim.
ben kendi adima bisey hosuma gitmedimi surat yaparim konusmam:47:ama taktik olsun degil tabi hakikaten kizdigim icindir. esimde danayanamaz sagolsun:16:yani herzaman acik oynarim , herseyi acik acik konusurum.

İnşallah yanlış anlaşılmamışımdır.Benim demek istediğim cinsel ilişki yaşayıp yaşamamanız değil.O sizin kendi tercihiniz fakat bir erkeği bununla tehtid ederek dize getirmeye çalışmak gerçekten çok kötü bir fikir:50: o yüzden uyarmak istedim.Ben 7 yıllık evliyim ve bu zamana dek hiçbir konuda yaptırmak istediğimi yaptırabilmek için bunu kullanmadım.

yok canım..gerçektan yanlış anlamadım :)

bu erkekten erkege degisir de " dize getirmek " hos bir tabir degil, yani eger bu kisi esimiz hayat yoldasimiz cocugumuzun babasi ise yani böyle bir tabir , ciks begenmedim.
ben kendi adima bisey hosuma gitmedimi surat yaparim konusmam:47:ama taktik olsun degil tabi hakikaten kizdigim icindir. esimde danayanamaz sagolsun:16:yani herzaman acik oynarim , herseyi acik acik konusurum.

canım en başta da yazmıştım... biraz kaba bir tabirle dile getirdiğimi.. inan o an aklıma farklı bişey gelmediğinden dize getirmek diye yazmıştım...

Cok dogruu.. iste benden size bir ornek.

Hergun mesajlasiriz ve bi gun keryneia cevap alamayinca neler olur :27:

ben: bebisim niye mesajima cevap yazmadin?
x: bugun hic zamanim olmadi keryneia oraya kostur buraya kostur..
ben: hmm ama butun gun bekledim mesaj yazarsin diye.
x: canim, cok yogun oldugumda zaman bulamiyorum demistim sana degil mi, bana mesaj atman onemli degil ki, mesaj atinca ne oluyor ki?
ben: hmmm, demek oyle, iyi madem.. ben uyuyorum simdi, iyi geceler.
x: ????
bip bip bip bip.. ve telefon kapanmistir.

Ertesi gun hic mesaj atilmaz ve beklenir.. Tabi sevgili dayanamaz ve kendisi mesaj atar bir bahaneyle ve sirinlik filan yaparr.. o mesaja cevap biraz gec yazilir ve biraz mesafelidir, her zamanki sevgi sozcukleri yoktur.

Isten eve geldigimde kisacik bir mesaj yazilir.. "eve geldim" oda arkasindan "hosgeldinnnnnnnnn" diye cevap verir.
Sonra arar, uykum var diye gecistirilir ve kisaca konusulur.. sevgili anlam veremez afallamistir ve sevgi pitircigini geri ister :27:
Tekrar arar, uyuyo numarasi yapilir ve sevgili ozurr diler ve kisacik konusulup telefon kapatilir..
Ee tekrar ararr!!!, bu sefer gercekten uyunmustur saat 01.00 olmustur ve sevgili meraklanmistir. Normalde uyumadan once mesaj atarim cunku ve ararken soyledigi sey, "merak ettim, uyanirsin sandimda.. normalde mesaj atardin" .... istenen son olmustur. Ondan sonraki gunde haftaicinde hic zamani olmamasina ragmen "sana geliyimmiiii" diye sorarr ve elinde ufak bir hediye ile beyefendi gelir.. :9:

birde ben senin gibi dayanabilsem ona tavır yapabilmeye... en fazla 1-2 saat uzatırım .. sonra dayanamam ... ha birde vaktini ayırıp yazdığın,anlattığın için çooo..ok tşkler

evlimisin bilmiyorum ama bekara karı boşamak kolay gelirmiş ya sen böylesin canım ne insanlar var çocukları için öyle çilelere katlanıyorki sen hayatı tanımıyorsun bigün mutlaka anlayacaksın...bizde geçtik o yollardan astık kestik offf offf neler neler ama hayat öyle bi vuruyorki tepe takla oluyorsun...

tabiki evli değilim. bu benim görüşüm evliler farklı düşünür bekarlar farklı. arkadaş bana evliyim çoluğum çocuğum için katlanıyorum ne yapmam gerek yazmamış ki grüşümü söledim:) günün birinde allah nasip ederde evlenirsem tbki savaşırım. ama bu zamana kdr gerçekten aşık olamadım.olursam, ki yakın gözüküyo:) ben de elimden geleni yaparım. kocam değil babam değil elalemin adamı, beni dha evlenmeden boğuyorsa üzüyorsa evlendikten sonra kimbilir ne olur diye düşünerek bitiriyorum ben. tanıdıktan sonra yani. yanlış anlaşılma olmasın:34:

Bir erkeği adam etmenin en meşakkatli ama kesin sonuçlu yolu "Kısasa Kısas" yapmaktadır.
Bunu da nasıl yapacağını kısaca özetlemek gerekirse;
Dışarı çıkmasını istemiyor musun ? Çıksın bırak hiçbirşey söyleme.. Ama 2 gün sonrada sende çık (O erkek arklarıyla çıkıyorsa sende kız arklarını topla)
Hiç aramıyor mu? Sende arama. Bırak o üstüne düşsün.
Özel günleri hatırlamıyor mu? Sen onun bir doğum gününü unut. Nasıl kendini önemsiz hissediyor gör.
O güzel sözler etmeyi bilmiyorsa sende etme. vs.
İnan böyle böyle adam oluyorlar.
Tecrübeyle sabittir.:34:

çoook tşk ederim :) uygulamaya koyuyorum dediklerinizi :)

tabiki evli değilim. bu benim görüşüm evliler farklı düşünür bekarlar farklı. arkadaş bana evliyim çoluğum çocuğum için katlanıyorum ne yapmam gerek yazmamış ki grüşümü söledim:) günün birinde allah nasip ederde evlenirsem tbki savaşırım. ama bu zamana kdr gerçekten aşık olamadım.olursam, ki yakın gözüküyo:) ben de elimden geleni yaparım. kocam değil babam değil elalemin adamı, beni dha evlenmeden boğuyorsa üzüyorsa evlendikten sonra kimbilir ne olur diye düşünerek bitiriyorum ben. tanıdıktan sonra yani. yanlış anlaşılma olmasın:34:

inşallah gerçekten aşık olursun canım :)

Ben kesinlikle denemeni tavsiye etmem bunun düşüncesi bile benim midemi bulandırıyor.Yola getirmenin tek yolu konuşarak çözmektir.Rahatsız olduğun durumları güzel bir dille anlatabilirsin. Zaten bu şekilde yola gelmiyorsa da hiç gelmesin.

Pardon da midenizi bulandıran kısım nedir.. Ya aklınız farklı yönde çalışıyor ya da ortada yanlış anlaşılma var.
:)

evet gercekten kısasa kısas işe yarıyor..anlatayım kısaca şöyle ki...

beni uzun zamandır aramıyordu eski erkek arkadasım.ben de canım bitanemli msjlar atmaya devam ediyordum..hiç tepki yok..duvara vur ses gelir benimkinden tepki yok..arayınca da hiçbirşey olmamış gibiydik.(odundu kendisi kütük desek daha doğru)

sonra msj attım.anında mesaj geldi.anında yani.(normalde ertesi gün atma potansiyeli olan bir insan kendisi)
ben: ben artık beni sevmediğini biliyorum uğraşmayacam artık senle
O: saçmalama seni sevdiğimi cok iyi biliyorsun zart zurt...

sonra yine aynı şeyler..uzun süre aramamalar falan sıklaştı..aradım kavga ettik.aramıcam seni bi daha dedim
mesaj geldi anında seni sevyorum hemde cok seviyorum falan zart zurt......

sonra yine aramıyor,maj atmıyor..(bkz.kütük)..ben sinir krizlerine giriyorum telefonla yatıp kalkıyorum.her gelen mesajda taklalar atarak telefona koşuyorum bakıyorum ki aveadan gelmiş telefonu fırlatasım geliyor duvara..sayıyorum sayıları..keçileri..

sonra yine aynı şeyler belki düzelir umudu içimde..dayanamıyorum yok bu adam beni sevmiyor çok ilgisiz diyorum arayıp kavga ediyorum
cok pişmanım seni tanıdığıma dedim kapattım suratına..
seni çok seviyorum,sen farklısın,zart zurt......

canım benim kısasa kısas işe yarıyor odun da olsa kütük de olsa bi yere kadar işe yarıyor ama..

Back
X