Cok dogruu.. iste benden size bir ornek.
Hergun mesajlasiriz ve bi gun
keryneia cevap alamayinca neler olur
ben: bebisim niye mesajima cevap yazmadin?
x: bugun hic zamanim olmadi keryneia oraya kostur buraya kostur..
ben: hmm ama butun gun bekledim mesaj yazarsin diye.
x: canim, cok yogun oldugumda zaman bulamiyorum demistim sana degil mi, bana mesaj atman onemli degil ki, mesaj atinca ne oluyor ki?
ben: hmmm, demek oyle, iyi madem.. ben uyuyorum simdi, iyi geceler.
x: ????
bip bip bip bip.. ve telefon kapanmistir.
Ertesi gun hic mesaj atilmaz ve beklenir.. Tabi sevgili dayanamaz ve kendisi mesaj atar bir bahaneyle ve sirinlik filan yaparr.. o mesaja cevap biraz gec yazilir ve biraz mesafelidir, her zamanki sevgi sozcukleri yoktur.
Isten eve geldigimde kisacik bir mesaj yazilir.. "eve geldim" oda arkasindan "hosgeldinnnnnnnnn" diye cevap verir.
Sonra arar, uykum var diye gecistirilir ve kisaca konusulur.. sevgili anlam veremez afallamistir ve sevgi pitircigini geri ister

Tekrar arar, uyuyo numarasi yapilir ve sevgili ozurr diler ve kisacik konusulup telefon kapatilir..
Ee tekrar ararr!!!, bu sefer gercekten uyunmustur saat 01.00 olmustur ve sevgili meraklanmistir. Normalde uyumadan once mesaj atarim cunku ve ararken soyledigi sey, "merak ettim, uyanirsin sandimda.. normalde mesaj atardin" .... istenen son olmustur. Ondan sonraki gunde haftaicinde hic zamani olmamasina ragmen "sana geliyimmiiii" diye sorarr ve elinde ufak bir hediye ile beyefendi gelir..