bence bırak onlar seni tavlasınlar :))) ya şaka bir yana bence de erkekler kolay kızları sevmiyorlar aslında o yuzden mumkun mertebe agır takılmak dogru bence once hafif bir belli edersin begendigini bakış olabilir gülüş olabilir ya da sadece bir mesaj atıp tabi hafif sevimli gülücüklü ama çok samimi olmayan aklında oldugunu azıcık belli eden ; sonra tam gaz kaçmaya baslarsın kovalarsa o da istiyordur kovalamazsa yapıcak birsey yok :)
bence bırak onlar seni tavlasınlar :))) ya şaka bir yana bence de erkekler kolay kızları sevmiyorlar aslında o yuzden mumkun mertebe agır takılmak dogru bence once hafif bir belli edersin begendigini bakış olabilir gülüş olabilir ya da sadece bir mesaj atıp tabi hafif sevimli gülücüklü ama çok samimi olmayan aklında oldugunu azıcık belli eden ; sonra tam gaz kaçmaya baslarsın kovalarsa o da istiyordur kovalamazsa yapıcak birsey yok :)
Ohoo onları beklersem ben...Ya hakkaten ama yılışık kızların dibinden ayrıldıkları yok. İlla yanına gidip sürtünmem mi lazım sinir oluyorum ya... Ben ilgilenmeden kimse beni gelip tavlamaya kalkmadı hep ben uğraştım. Yeter biraz da ben tavlanayım ya...
o kızlar bizim bildiğimiz kızlardan canım dikkat etme onlara
Allah aşkına bırakın tavlamayı sempatiksalakcinni
adamlar kendilerini bişiy sanıyolar,iyice düştü kaliteleri biz kızlar peşlerinde pervane oldukça...:1closedeyes:
kendileri tavladıgı halde ilgisiz kendilerini uzak tutan tipler zaten bide biz onları tavlamıs olsak dusunemiyorum ben nasıl kasıntı tipler olur:)
bana göre hep ters olmuş olsada şimdi ki gençler hep öyle gerçi benim arkadaşlarımda vardı öyle yani istiyosa senden hoşalnıyorum diyodu sende öyle yap hoşlandığını söyle illa yılışık olmana gerk yok bunun için
Ben de anlamıyom ya bu nasıl iş?Benden hoşlananları ben beğenmiyom;benim beğendiklerim beni beğenmiyor?ismail yk nın şarkısında dediği gibi kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?