Erkek neden el kaldirir?

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Birbirine askla kanatlanmis gözler, ömür boyunca sevecegini soyleyen kalpler....Dillere destan bir askti bizimkisi. Dünya bir yana o bir yana. Derken birgün tüm hayatimi altüst eden bir olay yasadim, esim yanimdayken trafik kazasi gecirdim, beyin kanamasi, gecirilen beyin ameliyati vs....Cok korkunc bir dönemdi. Bu süre icinde ailem ve esim her zaman yanimdaydi. evliligin 2 yilibenim doktorlarimla, ameliyatlarimla gecti, ancak kendimi toparladim. tabi ki kavga ettigimiz oluyordu, ama barisip tatliya bagliyorduk.
ve birgün, ettigimiz bir kavga sonunda beyin ameliyati olmus olan bana tokadi patlatti....ilerleyen zamanlarda yine birgün tekrar etti bu tokatlar, sonra yine sonra yine....ve sonunda dayanamadim evi terkettim. kadina uygulanan siddet zaten basli basina kabul edilebilecek birsey degil, üstüne üstlük benim gibi beyin ameliyati olmus bir kadinin suratina atilan tokat apayri bir boyut...evi terkettikten sonra cok pisman oldugunu söyleyip yalvardi, aklimda acaba mi diye düsünurken, cok yakin bir tanidigimizdan ögrendigim bir konuyla resmen yikildim: ona güvenip anlattigim kendimle ve ailemle ilgili tüm özel sirlarimi hic utanmadan anlatmaya baslamis....ve bunlar yetmiyormus gibi özel hayatimizla ilgili bile anlatmaya baslamis....cok pismanim diyen biri nasil ama nasil olur da tüm bunlari yapar? yedigim dayaklara mi üzüleyim, beni sirtimdan vurmasina mi? ve tüm bunlara ragmen hala barisalim sözleri ile beni mahvetti...bir insan nasil ama nasil cok seviyorum dedigi beyin ameliyatli karisini döver ve nasil ama nasil hic utanmadan ona güvenerek anlattiklarimi desifre eder? Beni kimse yüregimden bu kadar hancerlememisti. Tüm cevrem "kurtulduguna dua et" diyorlar demesine de bu kadar seven bir ciftken nasil böyle bir noktaya gelindi beynim almiyor.
isin kötü tarafi, hayatim boyunca tekrardan beyin kanamasi gecirme riskim var ve ben üzüntüden bittim....iste bu da benim bosanmaya giden evliligimin özeti.

Eğer dediğiniz gibi gerçekten seviyor olsaydı size böyle kıyamazdı bu sevgi değil
Gerçekten kurtulduğuna dua et
Çok geçmiş olsun kimse sizden değerli değil

Kurtulduğunuz için şükredin bence. Valla içim burkuldu yanlış anlamayın ama, bir insan beyin ameliyatı olan eşine vurabiliyorsa onun vicdanını bir sorgulamak lazım. Boşanma davası açın artık derim, evliliğinizde başka şeyler varsa bilemem ama en önemlisi sizin ruh sağlığınız. O adamdan boşanın ve tedavinize devam edin lütfen.

insanlardaki merhamet ve acıma duygusuna ne oldu en ufak bir fikrim yok bildiğim tek şey bu insanlarla yollari ayırıp bir daha kesiştirmemek ,bir kere bile el kaldirdiginda durumu kabullenmemek ve normallestirmemek gerekiyor .Çünkü bir defa kalkan el bir daha inmiyor ki sizde büyük bir tolerans göstermişsiniz.

1-2 spor dalı var ya onlardan 1 tanesini öğreneceksin.Ağzını burnunu.,artık Allah ne verdiyse:sinirli::sinirli:

geçmiş olsun.saglıgınız eskisinden daha iyi olsun...
seven adam,kıyamayan adam sayıları azaldı.
onların yerine bunlar dolduruyor.
yaşadıklarınız zor bir dönemmiş.
şimdi bir çogu geçti
arkanıza bakmayın,kulaklarınızı tıkayan.
boşanma sürecinde bu yaşadıklarınız şeyleri çiftlerin hemen hemen hepsi yaşıyor erkek yediremiyor poposuna yedigi tekmeyi vazgeçilir oldugunu kabul edemeyince saldırıya geçiyor.
inadına gülümseyin inadına hayatın tadını çıkarın

Adam bir kere vuruyor
Kadın susuyor
Adam ikinci kere vuruyor
Kadın susuyor
Adam üçüncü kere vuruyor
Kadın susuyor
...
Adam pişmanım diyor
Kadın acaba mı diyor. İçine bir umut doğuyor.
Amaaaa
Adam en mahrem sırları ifşa ediyor
Kadın "neden böyle oldu" diye hala sorguluyor.
Sorunuzun cevabı burada.
Böyle toleranslı olursanız vurur. O el ilk kalktığında kırılıp adam kapı önüne konsaydı durum basıl olurdu düşünün bakalım.

Gerçekten boşanıyorsanız sevindim, ameliyatli karısını dovecek kadar ruh hastası bır insanla yaşamanın tahribatını tahmin bile edemiyorum...
Kurtulun o adamdan ve bir an evvel iyilesin yeni huzurlu bir hayat kurun kendinize.

Tamam yaşadıklarınız çok zor. Ama bu kaçıncı aynı konu güzelim. Kopyalayıp yapıştırıp aynı konuyu açıyorsunuz. Çok zor sizin için kabullenemiyorsunuz. Ama böyle de olmaz ki. Aynı konu üzerinden devam edin. Psikolojik destek aldınız mı bu süreçte? Takıntı halini almış artık bu pislik sizde.

Tamam yaşadıklarınız çok zor. Ama bu kaçıncı aynı konu güzelim. Kopyalayıp yapıştırıp aynı konuyu açıyorsunuz. Çok zor sizin için kabullenemiyorsunuz. Ama böyle de olmaz ki. Aynı konu üzerinden devam edin. Psikolojik destek aldınız mı bu süreçte? Takıntı halini almış artık bu pislik sizde.
Psikolojik destek aliyorum....ancak baskalarinin gorusune, yardima o kadar ihtiyacim var ki, herkes okusun, herkes desteklesin diye tekrar tekrar actim konuyu. size yasadigim travmanin büyüklügunu tarif etmem mumkun degil....

Belki de aşkınız o kadar devasa değildi. Siz sevmişsiniz ama o sevmemiş. Ayrılıp önünüze bakın.

Back
X