Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapacaksınız ki onların getirdiği eşyaları. Hatırlatır, üzülürsünüz ileride. Kıyafet, takı falan değil miErkek tarafı haksız yere nişan atarsa eşyalar verilirmi
Annesi orta yol bulmak yerine eşya peşine düştü ona rağmen ben barıştım kendisi sonra kaç kez ayrıl barış yaptı en son yeni sayfa açtık Bi gün sonrasında bıraktı hiç bişey yokkenNe yapacaksınız ki onların getirdiği eşyaları. Hatırlatır, üzülürsünüz ileride. Kıyafet, takı falan değil mi
Böyle kararsız adamla ömür geçmez. İyi olmuş sizin içinAnnesi orta yol bulmak yerine eşya peşine düştü ona rağmen ben barıştım kendisi sonra kaç kez ayrıl barış yaptı en son yeni sayfa açtık Bi gün sonrasında bıraktı hiç bişey yokken
Bende.Ben olsam iğnesini bile istemem ,geri veririm.
Şamar oğlanına dönmüşsünüz gönder herşeyini bir daha da muhattap olmaAnnesi orta yol bulmak yerine eşya peşine düştü ona rağmen ben barıştım kendisi sonra kaç kez ayrıl barış yaptı en son yeni sayfa açtık Bi gün sonrasında bıraktı hiç bişey yokken
Anasından izin çıkmamıştır. Süt kuzusu. Iyyy. Boşver. Bak bu süt kuzuları zaten yatakta da fecaat oluyorlar. Artı aile apartmanı, psikopat anasının kahrı. Çekilecek dert değiller, içim kalkıyor bu tiplerden benim. Gelişimini tamamlayamamış tür işte, ne bekliyon? Soruna gelince, bizim orda nişanı erkek tarafı atarsa kız tarafı vermez ne hediyeyi ne altını. Ben olsam veririm, b.klu eşyaları kötü enerji yaymasın diye.Annesi orta yol bulmak yerine eşya peşine düştü ona rağmen ben barıştım kendisi sonra kaç kez ayrıl barış yaptı en son yeni sayfa açtık Bi gün sonrasında bıraktı hiç bişey yokken
Ne yazık ki nişanda takılan takı vs geri verilir. Boşanma olsaydı kadına has takı vs verilmiyorsöz veya nişan için masraf yaptınız mı ? Nişanda takılanlar zaten kız tarafına ait. Sorun etmeyin, keyfiniz nasıl isterse öyle yapın
Verilir. Haksızlık, usul, kanun vs konusu değil ama bütün eşyalar verilir. Ne işin var onların getirdiği eşyalarla aldığı herşeyi geri ver ki görme hatırlamaErkek tarafı haksız yere nişan atarsa eşyalar verilirmi
Haklısınız, yanlış hatırladığımı farkettim ben deNe yazık ki nişanda takılan takı vs geri verilir. Boşanma olsaydı kadına has takı vs verilmiyor
Çok haklısınızAnasından izin çıkmamıştır. Süt kuzusu. Iyyy. Boşver. Bak bu süt kuzuları zaten yatakta da fecaat oluyorlar. Artı aile apartmanı, psikopat anasının kahrı. Çekilecek dert değiller, içim kalkıyor bu tiplerden benim. Gelişimini tamamlayamamış tür işte, ne bekliyon? Soruna gelince, bizim orda nişanı erkek tarafı atarsa kız tarafı vermez ne hediyeyi ne altını. Ben olsam veririm, b.klu eşyaları kötü enerji yaymasın diye.