• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek olan yakın arkadaşım ve Can yakan şakaları !!!

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
48
Ankara
kızlar şimdi benim işyerinde çok yakın olduğum bir arkadaşım var, kendisi erkek ama çok iyi anlaşıyoruz. esprili, neşeli ve güleç birisi. ama bir kötü huyu biraz patavatsız olması. sevimliliği filan yüzünden birşey demiyorum geçip gidiyorum ama artık ciddi ciddi batmaya başladı.

Mesela 3. şahısların yanında benim üzerimden espriler yapması beni sinir ediyor. Bu yüzden birkaç tartışma yaşadık zaten ama görmezden geldim arkadaş olarak kendisini sevdiğim için.

Ama bugünkü olay tüy dikti resmen. İnternette bana gelen tanışma mesajlarını gösterip dalga geçiyordum. Bu durdu durdu ve "kurtlu baklanın kör alıcısı olurmuş" dedi. Ben de tepki gösterdim ne diyosun diye, bu da "e bir adriana lima da değilsin" dedi. Bu arada bunları gülerek söylüyo ama ben kızdım. İşi büyütmedim şakaya vurdum ve yanından uzaklaştım.

kızlar sizce napiyim artık, bitiriymmi arkadaşlığımı, gerçi pek istemiyorum ama kurtarmak için ne yapabilirim ? sizce neden bana böyle davranıyo olabilir ? yorumlarınız çok önemli benim için

bence hoşlanıyor, ama hala hoşlandığını, ilkokuldaki gibi kızların saçınıp çekip kaçmakla belli edilir sanıyor :1:

kızlar şimdi benim işyerinde çok yakın olduğum bir arkadaşım var, kendisi erkek ama çok iyi anlaşıyoruz. esprili, neşeli ve güleç birisi. ama bir kötü huyu biraz patavatsız olması. sevimliliği filan yüzünden birşey demiyorum geçip gidiyorum ama artık ciddi ciddi batmaya başladı.

Mesela 3. şahısların yanında benim üzerimden espriler yapması beni sinir ediyor. Bu yüzden birkaç tartışma yaşadık zaten ama görmezden geldim arkadaş olarak kendisini sevdiğim için.

Ama bugünkü olay tüy dikti resmen. İnternette bana gelen tanışma mesajlarını gösterip dalga geçiyordum. Bu durdu durdu ve "kurtlu baklanın kör alıcısı olurmuş" dedi. Ben de tepki gösterdim ne diyosun diye, bu da "e bir adriana lima da değilsin" dedi. Bu arada bunları gülerek söylüyo ama ben kızdım. İşi büyütmedim şakaya vurdum ve yanından uzaklaştım.

kızlar sizce napiyim artık, bitiriymmi arkadaşlığımı, gerçi pek istemiyorum ama kurtarmak için ne yapabilirim ? sizce neden bana böyle davranıyo olabilir ? yorumlarınız çok önemli benim için

açıkca ciddiciddi konuss..yada mesafe koy anlarsa eger..cok muhabbet tez ayrılık getırmıs sızde anlasılan

Çok sivri diiliymiş o ne ya o laf hayatta aklıma gelmezdi çok güldüm :1: ama seni baz alarak değil canım yanlış anlama
Öyle sanırım değer verdiği için takılıyor ama gerçekten bu şakalrın seni incitiiğini söyle bir daha ki şakalarına biraz daha özen göstermesini söyle asıl o zmana anlarız değer veriyor mu değil mi..
Başkalarına karşı tutumu nasıl arkadaş ilişkisin de bayanlara :44:

filtre kahve, hoşlanma gibi bir drum olduğunu sanmıyorum yani sadece iyi arkadaşız.

hazal, diğerleri de patavatsız olduğunu kabul ediyor. ama biz çok yakınız hep birlikte takılıyoruz ve sanırım mesafeler biraz yalan oluyo bu şekilde.

sen niye ciddiye alıyorsun ki gül geç, kendi bakımına da özen göster havalı dur ki öyle şakalara cesaret edemesin...

asli85, aslında çok dikkat eden ve bakımlı biriyim şık giyinirim. ki kendisi de bunu kabul ediyor çok şık giyiniyorsun güzel giyiniyorsun diyor bazen. öyle paspal değilimdir yani.

asli85, aslında çok dikkat eden ve bakımlı biriyim şık giyinirim. ki kendisi de bunu kabul ediyor çok şık giyiniyorsun güzel giyiniyorsun diyor bazen. öyle paspal değilimdir yani.

evet fazla samimiyet gerçekten çok iyi değil. bu böyle giderse nasılsa tepki vermiyor şaka kaldırıyor diye iyice üstüne gelecek, o yüzden karşına al konuş ya da biraz mesafe koy.

Pek yakın arkadaş görünmüyorsunuz anlattıklarınıza göre.
İnsan yakın arkadaşını kırmaktan sakınır.
Hoşlandığını da sanmıyorum,öyle olsa kaybetmekten korkardı.
Bence cıvık ve sıkıcı biri.

Sen başkalarının tanışma mesajlarını gösterip dalga geçersen o da seninle böyle dalga geçer. Çok gereksiz bir samimiyet oluşmuş. Yani tanışma mesajlarıyla dalga geçilme durumu nedir eğlenecek başka bir şey yok mu?

Gözünüzü seveyim yorum yazacak eski konuları mı buldunuz? Ben de yeni konu diye yazıyorum tarihe bakmadan. Çıkarmayın ortaya ya..

Bunu da burca bagladiniz ya pes...

Nasil bir is ortami oyle... herkes civik... sen ciddi olursan karsidaki de ciddi olur...

Bunu da burca bagladiniz ya pes...

Nasil bir is ortami oyle... herkes civik... sen ciddi olursan karsidaki de ciddi olur...

Sizi ne ilgilendiriyor burcuyla ilgili soru sormuş olmam.?
Konu sahibi cevap verir ya da vermez.

Ayrıca, tanıdğım böyle patavatsız şakalar yapan, ya da laf söyleyip yaa şaka yaptım sen de şakadan anlamıyorsun diyen kim varsa (özellikle erkek) büyük çoğunluğu oğlak burcu... Ben de konuyu okuyunca öyle düşündüm ve sordum. Eğer öyleyse zaten ömrü billah değişmez o adam. Arkadaşlık falan etmesin. Çünkü onun alınganlığını bile şaka mevzusu yapıp ciddiye almaz.

Açıklamamdan neden sorduğum anlaşılmıştır. Konuyu gereksiz polemiğe döndürmeyin. Konu sahibine sorular sorun lütfen.!

Sizi ne ilgilendiriyor burcuyla ilgili soru sormuş olmam.?
Konu sahibi cevap verir ya da vermez.

Ayrıca, tanıdğım böyle patavatsız şakalar yapan, ya da laf söyleyip yaa şaka yaptım sen de şakadan anlamıyorsun diyen kim varsa (özellikle erkek) büyük çoğunluğu oğlak burcu... Ben de konuyu okuyunca öyle düşündüm ve sordum. Eğer öyleyse zaten ömrü billah değişmez o adam. Arkadaşlık falan etmesin. Çünkü onun alınganlığını bile şaka mevzusu yapıp ciddiye almaz.

Açıklamamdan neden sorduğum anlaşılmıştır. Konuyu gereksiz polemiğe döndürmeyin. Konu sahibine sorular sorun lütfen.!

Yorum yaparken size danisacak degilim. Polemik yaratan sizsiniz. Neyse sizin yuzunuzden ban alamam. Kib!

Back
X