Erkek tarafı ateş edince kız tarafı altta kalmayalım diye roket attı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Kuzey Irak'taki düğün akıllara durgunluk verdi. Silahların ateşlendiği düğünde kız tarafıyla erkek tarafı yarışa girince ortaya 'savaş' gibi görüntüler çıktı...
Sitene Ekle

Kuzey Irak'taki düğünde erkek tarafı düğünde makineli tüfekle ateş edince kız tarafı roket atarak bir adım öne geçti. Bu hareket sonrası kız tarafının attığı roketleri vurmaya çalışan erkek tarafı başarısız olarak köşesine çekildi.

İŞTE O ANLAR

http://www.milliyet.com.tr/erkek-tarafi-ates-edince-kiz-gundem-2215662/

Ay yuhh ya... Diyecek bir şey bulamıyorum.Daha şimdiden bu kadar ufak şeyi kompleks yaptılarsa zor işleri. Şu erkek tarafı kız tarafı olayı kalksın ya. Evlenmek isteyen tutuşssun el ele gitsin evlensin....

Benim bildiğim genellikle takı konusunda altta kalmayalım olur

Kuzey Irak'ta adet buysa demek ki

Ayıp olmasın ama güldüm.Bir an Adana mı acaba diye de düşünmedim değil ama

O değil de erkek tarafı atılan roketi havada vurmayı çalışmış. Fantaziye bak.

Oğlaaan manyak, kız daha manyaaaaak, patlasın mermi roket, geliyor düğün magandaları, kaynanalar çeksin halayı

Oğlaaan manyak, kız daha manyaaaaak, patlasın mermi roket, geliyor düğün magandaları, kaynanalar çeksin halayı

Yoruma koptuuum! :)

Ellerinde atom bombası falan yokmuş neyseki..
Gelişimleri roket atarda durmuş şükür ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…