Erkek tarafı manyaklığı

hoderi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
490
348
23
32
Herkese merhaba . Eşimle oturduğumuz yer kv lerin hemen dibinde sürekli onlarda olmamızı sürekli orda durmamızı gitmeyince neden gitmediniz -ki daha önce de tartışmıştık bu yüzden arama mesafe koydum - sürekli onlarla olalım istiyorlar eşim hariç beş çocukları daha var ama tatil planı yaparken bile eşim ve beni de dahil edip gelmek zorundasınız gibi konuşuyorlar daha önce kv bana şeytansın oğlum evlendikten sonra çok değişti tarzında şeyler söyledi dolayısıyla güzel bir dille kendisine söylemem gerekenleri söylemiştim . Eşim aile işi yaptığı için bir türlü istediğim mesafeyi koyamıyorum eşim de üzülüyor çünkü ben mesafeli davranınca onuda kırmak istemiyorum . Eşimle sudan sebeblerle bile tartışsalar suçlusu ben oluyorum karın seni çok değiştirdi diyor kız kardeşleri ve annesi . Diğer oğulları kendilerine resmen köle gibi davrnaıyor eşim çok iyi huylu biraz bile sesini yükseltince dönüp dolaşıp iğnenin ucu bana dokunuyor . Bunlardan nasıl kurtulabilirim .

Bunun bir çözümü yok adam ailesini silip sıfırdan hayat kurmadıgi sürece bu hep boyle gidecek..evlenirken eşinin aile ile ortak iş yaptığını evinin kv nin evinin dibinde olduğunu biliyordunuz şimdi şikayet etmeye hakkınız yok bence evlenmeden önce bu sorunları cozecektiniz yada bana uymaz diyip ayrilacaktiniz..bu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey eşiniz değil siz mesafenizi koruyacaksiniz ve kv ye oğlunun ayrı evi ayrı bir ailesi olduğunu kabul ettireceksiniz

İş sende bitiyor tatlım biri beni bu kadar darlasa inadına hiç gitmem kv en son 20 gün önce gördüm mesela kimse kimseyi zorlamaz zorlarlarsa inadına gitmem 🤣 neyse Oraya gittin mi elini bi işe sürme oraya gittiğin günler eve dönünce moralin bozuk davran eşine cinsel anlamda yüz verme 🤣 kendi işi değil diye de köle misiniz canım

İş sende bitiyor tatlım biri beni bu kadar darlasa inadına hiç gitmem kv en son 20 gün önce gördüm mesela kimse kimseyi zorlamaz zorlarlarsa inadına gitmem 🤣 neyse Oraya gittin mi elini bi işe sürme oraya gittiğin günler eve dönünce moralin bozuk davran eşine cinsel anlamda yüz verme 🤣 kendi işi değil diye de köle misiniz canım
Ben en son bayramda gördüm valla ondan önce de 1 aya yakın görüşmemiştik. Şimdi yine bayramda görücem o da şaibeli. Eşim isterse gidip görüşebilir ama o da gitmiyor. Evlendik diye çorap teki gibi her yere beraber mi gidicez allah aşkına. Bir kere beni arayıp hiç aramıyorsun diye söylendi ben de bi daha duymıyım diye tersledim. Nişanlıyken suratıma bakmayan bir kere bile aramayan insan evlendikten sonra benden hiçbir halt bekleyemez. Konu sahibi eşin tek gitsin ne halt ederse etsin. Ortak iş yapıyorsunuz diye kölesi misiniz? Ben de patronumun dibinde mi olmalıyım her dakika?

Herkese merhaba . Eşimle oturduğumuz yer kv lerin hemen dibinde sürekli onlarda olmamızı sürekli orda durmamızı gitmeyince neden gitmediniz -ki daha önce de tartışmıştık bu yüzden arama mesafe koydum - sürekli onlarla olalım istiyorlar eşim hariç beş çocukları daha var ama tatil planı yaparken bile eşim ve beni de dahil edip gelmek zorundasınız gibi konuşuyorlar daha önce kv bana şeytansın oğlum evlendikten sonra çok değişti tarzında şeyler söyledi dolayısıyla güzel bir dille kendisine söylemem gerekenleri söylemiştim . Eşim aile işi yaptığı için bir türlü istediğim mesafeyi koyamıyorum eşim de üzülüyor çünkü ben mesafeli davranınca onuda kırmak istemiyorum . Eşimle sudan sebeblerle bile tartışsalar suçlusu ben oluyorum karın seni çok değiştirdi diyor kız kardeşleri ve annesi . Diğer oğulları kendilerine resmen köle gibi davrnaıyor eşim çok iyi huylu biraz bile sesini yükseltince dönüp dolaşıp iğnenin ucu bana dokunuyor . Bunlardan nasıl kurtulabilirim .
Kurtulamazsınız.

bu aile işi yanlarındaki evde yaşama işi sonradan mı çıktı yoksa evlenirken biliyor muydunuz? evlenmeden önce davulun sesi hoş gelirken şimdi zorunuza giden nedir? eşinizin annesi çocuklarının birey olmasına izin vermiyor sanırım, evlenince değişti gibi kelimeler çok sığ. para için her şeye başta evet dediyseniz şu an yaşadıklarınız zaten öngürülebilir bir durum. başka eve taşının işini yapmaya devam etsin ama evler uzak olsun başka seçenek yok.

Back
X