erkek tarafının ailesi aile de kız tarafının ki?

evlilikte eşitliğe inanıyor musunuz?

• evet hayat her anlamda müşterek?!

OY: 47 61,0%
  • yok öyle bi dünya!

OY: 30 39,0%

• Ankete Katılan
    77
Bayramda iki tarafa da gideriz ama normalde benim ailemle daha sık görüşürüz emekliler çünkü daha çok görüşmeye vaktimiz oluyor kayınpederim devamlı çalışıyor gidip gelemiyoruz o yüzden onlara çok fazla.

Merabalar arkadaşlar görünce konuyu yazmak istedim cunki kendimi buldum ben kaçarak evlendim ama sonrasında herşey tatlıya bağlandı ve oğlum doğduğu zaman babamı kaybettim ne eşim ne kaynanam ne gorumcelerim annemi bacilarimi arayıp bir bas sağlığı bile dilemediler ne bayram ne seyran hiç bir şekilde hal hatir sormazlar hep kendileri kiymetlidir vel hasıl eltimin ailesi yle aynı köylüler kedisi ölse ararlar sorarlar sorsunlar tamam da benim babamı hiç saymadilar annem ameliyat oldu yine umursanmadi eşimle çok tartistim bu konuyu ama nafile bencil ailesi de öyle degistiremedim bunu 6 yıllık evliyim artık bıraktım kendi hallerine

Bayramda ilk gun esimin annesine gideriz.Zaten butun kardesler orada toplanir hepsiyle gorusmus oluruz.Yani ayri ayri gezmeyiz.Mezarlik ziyaretleri yapariz.Ikinci gun benim anneme gideriz.Annem baska sehirde bir gece kaliriz.Donmeden annemi de alir koydeki dayimlara cikar bahce keyfi yapariz.Sonra evimize doneriz.

Merabalar arkadaşlar görünce konuyu yazmak istedim cunki kendimi buldum ben kaçarak evlendim ama sonrasında herşey tatlıya bağlandı ve oğlum doğduğu zaman babamı kaybettim ne eşim ne kaynanam ne gorumcelerim annemi bacilarimi arayıp bir bas sağlığı bile dilemediler ne bayram ne seyran hiç bir şekilde hal hatir sormazlar hep kendileri kiymetlidir vel hasıl eltimin ailesi yle aynı köylüler kedisi ölse ararlar sorarlar sorsunlar tamam da benim babamı hiç saymadilar annem ameliyat oldu yine umursanmadi eşimle çok tartistim bu konuyu ama nafile bencil ailesi de öyle degistiremedim bunu 6 yıllık evliyim artık bıraktım kendi hallerine
Onlara takilmayin benim annem esimin ailesinin her seyine kosardi.Hastalik,cenaze,mevlut...Baktik karsiligi hic gelmiyor artik annem de kendini cekti.Hatir bilmeyene yapmayacaksin.Ben de mesela bu tavirlarina karsilik mesafe biraktim.Cenazelerine,dugunlerine kendileri gidiyorlar...

o eş tarafınızın görgüsü,yaşamışlığı o kadarmış ki bi arayıp baş sağlığı bile dilememişler :( üzülmeyin. başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun. akrabalardan çokta bişey beklememek lazım eşiniz,evladınız evliliğinizde aslolan..bu başlıkta değinmek istediğim konulardan biriside aile ilişkilerinin yakın olması ne yazık ki insanları daraltıyor,haksızlığa maruz bırakıyor oluşuydu değinemedim ama siz değinmişsiniz..oluruna bırakarak iyi yapmışsınız evladınızı huzurlu bir ortamda büyütmeniz temennisiyle :)

Biz kv demle aynı mahallede oturdugumuz ıcın malesef her bayram bayramlarını kutlarız.
Annemde İzmirde olduğu için şeker bayramlarında sadece gideriz İzmir'e .
Eşine sor bakalım neden gitmyormuşunuz ailene ?
Benim eşim böyle bı ayrım yapsa bende onun ailesıne gitmem.

sıkıldım bu muhabbetten gerçekten :) ezilen yok ezdiren yok sıkıntı yok niye anlamıyorsunuz? ha bu arada ezen de yok.
Butun yorumlari okumak zorunda degilim ve okumadim. Bir derdim var sayfasi da actiginiz konuyu okudum. Madem sikinti yok burda isiniz ne?

Back
X