Erkek Trençkot Modelleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.119
31.191
1.123
61
Konya
Trençkotlar, özellikle iş yaşamında klasik giyimi tercih eden erkeklerin vazgeçilmez giysilerindendir.

Erkek&

Trençkotlar, özellikle iş yaşamında klasik giyimi tercih eden erkeklerin vazgeçilmez giysilerindendir.
Trençkot modelleri ve seçenekleri her geçen gün sayıca artarken, yağmurlu, soğuk sonbahar ve kış aylarında trençkotlarını üzerlerinden eksik etmeyen bayların sayısı da aynı şekilde artıyor.
trenckot2.jpg

Bogart’ın giydiği klasik kemerli trençkotlar, bu sonbahar ve kışın çok soğuk olmadığı dönemlerde oldukça popüler olacak. Sonbahar 2008 ve Kış 2009 trençkot modelleri genellikle tanıdık. Onları farklı kılan ise, zamanın ruhuna uygun olan koyu renkleri…
2cr12zb.jpg

2dket51.jpg

14cwm5y.jpg

2cr12zb.jpg

kocişim sever böyle şeyleri hediye alacağım kendisine ama biraz daha fiyatlarının inmesi lazım

Kızlarrrrrr erkek trençkot arıyoruz.
İstanbulda hangi mağazada var yaa. Bileniniz göreniniz var mı ?

biz Cevahir Zara'dan aldık. çok hoştu,çok beğenerek aldık.. soran arkadaşların bilgisine..

bir tane de banana republic marka görmüştüm elle dergisinde..o da çok güzeldi ama bana repubulic'in 2-3 mağazasına baktık bulamadık.

biz Cevahir Zara'dan aldık. çok hoştu,çok beğenerek aldık.. soran arkadaşların bilgisine..

bir tane de banana republic marka görmüştüm elle dergisinde..o da çok güzeldi ama bana repubulic'in 2-3 mağazasına baktık bulamadık.

Canım teşekkürler, kaça aldınız zaradan ?

Back
X